Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a volt feleségem oda jár a szüleimhez? Viszi a gyereket is, meg az új párját is.
A nagymama számára a nagyobbik gyereked a törvényes unoka, mivel a feleséged szülte és nem csak egy barátnő. Gondolom, jóban is voltak,ellenkező esetben nem látogatná!
Lehet mondogatni,hogy a másik volt a hibás a válásban,de a feleségem nagyapja,azt szokta mondogatni,hogy "egy hibás nincs"!
Régen a házasság szent dolog volt! Anyukád szemében mindig is a volt feleséged lesz az igazi párod, barátnőd viszont akarhány lehet.
Amit eredetileg kiírtál, az alapján normális.
Amit a későbbiekben írtál, azok alapján már nem.
Én a helyedben anyukámmal nem állnék szóba, nem zavarna, hogy nem érdekli az unokája, ti legyetek bldogok az új pároddal.
Pláne nem mesélnék anyukámnak a magánéletemről (műtét, satöbbi)!
Ha neki ez így jó, hogy jobban szereti az exet, mint engem, hát legyen neki jó...
Majd rájön.
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, exed már előadta neki a válásról amaga verzióját és te vagy a hibás, ne aggódj...
Most akkor leirom az oszinte velemenyemet. Szerintem itt nem arrol van szo, hogy nem telik benzinre, es ezert nem tudod latogatni a fiadat. Egyszeruen fontosabb neked az uj csaladod, igenis kulonbseget teszel a ket gyerek kozott. Akarmelyik valaszolo kerdezte meg, foglalkozol-e a fiaddal is, kitero valaszt adtal, vagy pedig terelted a temat. Ennyi. Ezek utan szerintem nem kene azt firtatni, hogy az anyukad kulonbseget tesz az unokak kozott, mikor te a sajat gyerekeiddel teszed ugyanezt. Raadasul nagyon egyoldaluan arnyalod a sztorit, kivancsi lennek a masik fel verziojara.
Mindenesetre szerintem anyukad hozzaallasahoz koze van annak, ahogyan te bansz a fiaddal, en nagyon igy erzem.
Szia!
Próbálom másik oldalról bemutatni a helyzetedet.
Amikor a szüleim elváltak az apukám anyukája a következőt mondta anyunak: Na, akkor most már tegeződhetünk! Onnantól kezdve, amint kimondták a válást (lényegtelen, hogy kinek a hibájából ment szét a házasság!), ők voltak a legnagyobb barátnők. Miért? Mert már nem vette el apámat az anyjától. A mama anyámmal beszélte ki apám épp aktuális barátnőjét, sőt anyu új pasijával is jól kijött (volt is miért, mert az új apu igencsak kiérdemelte a tiszteletet).
Teltek, múltak az évek, apu mellett is legyökerezett egy nő, akit nagyon-nagyon sok év alatt sikerült elfogadnia.
Mindezt azért meséltem el, mert arra akartam rávilágítani, hogy nem arról van szó, hogy a (mostani) feleségedet, gyerekedet nem kedveli, hanem arról, hogy az új családod (megint) elvették tőle azt, ami az övé. Vagyis téged.
Szerintem ha ezt a helyzetet rendbe rakod, akkor minden rendbe jön. Addig is a személyes információkat (pl. a feleséged műtéte) ne oszd meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!