Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Feleségem a mai napig nem mer levetkőzni előttem mindig takargatja magát. Ez most normális?
csináljátok sötétben.
komolyan pedig beszéljetek erről hogy téged zavar hogy ő ilyen, szeretnéd ha olyan lenne mint régen és téged nem zavar az hogy hízott egy kicsikét. ha nagyon zavar akkor bírd rá egy kis mozgásra menjetek el együtt sétálni sportolni.
Hát, ez sajnos nem normális! Biztos nagyon nem tetszik magának! :(
Ezer %, hogy soha nem szoktál (még kedvesen sem) megjegyzéseket fűzni a súlyával kapcsolatban? Ha látja és érzi rajtad, hogy totálisan oda vagy érte, akkor nem szabadna, hogy ne merjen előtted levetkőzni. Rosszul gondolom?
"...A mai napig..." De mennyi idő óta???
Egyébként ne foglalkozz vele. Ugyanezt eljátszottam én is, de a végére inkább úgy döntöttem, hogy nem foglalkozok vele és mivel az együttélés sokszor kikerülhetetlen helyzeteket generál, előfordul, hogy előtted kell vetkőznie. Ilyenkor ne törödj a jelenlétével (ne fordulj el túlzottan, mert akkor meg az jön le neki, hogy már ránézni sem bírsz), folytasd azt amit addig is csináltál és ne tulajdoníts jelentőséget a történteknek.
szia :)
25 éves nő vagyok és pont abban a szituban vagyok mint a párod..
soha de soha nem mertem levetkőzni a férjem előtt én sem vagyok modell alkat.
mi ilyen gátlásosak vagyunk, félünk hogyha meglátnátok már nem szeretnétek mert csúnyának és kövérnek látnátok
szerintem idő kérdése.. bár nálam még mindíg tart
és már 10 éve együtt vagyunk ebből 5 éve házasok
még a paplan alatt sem vagyok meztelen EZ VAN !!
ne haragudj...de ha ennyire szégyelli magát a párod
miért nem próbálja ledobni azt a felesleget?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!