Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak? Feleségem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Feleségem a mai napig nem mer levetkőzni előttem mindig takargatja magát. Ez most normális?

Figyelt kérdés
Imádom minden porcikáját, tudtára adtam neki.. de hajthatatlan.. 12kg felesleg van raja.. Mit tudnék csinálni? Köszönöm a válaszokat! 30F
2011. júl. 21. 20:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%
"soha nem éreztettem vele hogy csúnya.."..miért az?
2011. júl. 21. 20:54
 12/28 anonim ***** válasza:
47%
Nekem az a durva, h így kijelented, h 12 kg túlsúly van rajta. Mihez képest? Ha tényleg imádnád mindén porcikáját, akkor számodra nem lenne túlsúlyos. Szerencsétlen asszony, nem csodálom, h gátlásos egy olyan férfi előtt, aki számom tartja mind a 12 kilóját.
2011. júl. 21. 20:54
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem hanem az egyik válaszoló kérdezte nem tartom csúnyának. Ő mondta el hogy 12kg feleslege van. Edzi magát.. De nekem így is tetszik.. Tesz érte de nem zavar engem a 12 kg-ja..
2011. júl. 21. 21:03
 14/28 anonim ***** válasza:
20%

de jó hogy ennyire számon tartod azt 12 kilót.

mi lesz ha babátok lesz és felszed még 12 kilót?..

2011. júl. 21. 21:07
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Ez a menjetek strandra, aztán feloldódik hülyeség, már bocsánat. Ugyanúgy az is, hogy tépd le róla a törölközőt. Akkor fog feloldódni, ha ő maga úgy érzi, rendben van. Csak te tudod erősíteni az önbizalmát, de azt csak szépen lassan lehet.. ha egész életedben azt tartod magadról, hogy csúnya vagy, akkor nem fog senki meggyőzni 5 perc alatt az ellenkezőjéről.
2011. júl. 21. 21:14
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Istenem milyen emberek vannak itt :S

A kérdező leírja, hogy imádja a feleségét, úgy, ahogy van, és mégis csak kötekedni tudnak egyesek...

On: szerintem bókolj neki minél többet, hogy bátorítsd, talán az segít. De egyébként az ilyen szintű szégyenlősség már pszichológiai eset sajnos.

2011. júl. 21. 21:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fenéért válaszolnak akik nem tudnak még egy rohadt kérdést sem elolvasni???

A kérdező nem tartja számon!

A feleségét zavarja és ő az aki mondogatja, hogy 12kg...

Ez természetesen a kérdezőben is megmaradt és nyilvánvaló, hogy a kérdést úgy teszi fel, hogy az ominózus 12kg-ot jelzi.

Persze másképpen is meg lehetett volna fogalmazni, de ebben az esetben éppen hogy inkább forditott a helyzet. A nej magyarázza be a férjnek (aki nem is foglalkozna vele), hogy milyen kövér.

2011. júl. 21. 21:17
 18/28 A kérdező kommentje:
Én már nem foglalkozom az ilyen emberekkel. Nos rendben próbálok neki minél többet bókolni...
2011. júl. 21. 21:21
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

figyelj. nő vagyok. nálam 2 kategóriába sorolhatók a pasik: vannak, akik előtt le merek vetkőzni, mert vagy nem érdekel, h mit mond, vagy érzem rajta, hogy nem érdekli hol van zsír, és azzal együtt imád.

a másik kategória az, aki 200bókkal eláraszthat, akkor sem hiszem el, h tetszem neki, ezáltal gátlásos maradok előtte.

nem tudom, h a te feleséged így gondolkodik-e vagy sem, én csak leírtam, én hogy működök.

2011. júl. 21. 21:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ú, tudom, hogy mennyire rossz lehet neked! Mielőtt megismertem a feleségem, az egyik barátnőm pont ilyen volt, pedig egy deka súlyfelesleg sem volt rajta. Nagyon aranyos lány volt, de borzasztóan szégyenlős. 1 évig voltunk együtt, de egyszer sem láttam meztelenül. Mindig sötétben szeretkeztünk, és sötétben öltözött-vetkőzött. Engem ez nagyon zavart.. Úgy éreztem, mintha velem lenne baja. Vagy, mintha nem szeretne eléggé ahhoz, hogy megnyíljon előttem. Reménykedtem benne, hogy idővel jobb lesz, de nem. Sajnos tudtam, hogy így hosszú távon nem fog menni a dolog. Végül is nem emiatt mentünk szét, de már így utólag nagyon nagyon nem bánom, sőt. :)

35/F

2011. júl. 21. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!