Ha már nem olyan csinos az ember ugy értem tornázik diétázik de a böre már nem olyan stb., mer sötéten kivül világosban a férje elött mászkálni vagy takargatja magát?
Merek
Pedig megint előjött az ekcémám,ilyenkor elég csúnya a bőröm,de meghalnék ha itthon is ruhát kellene hordanom,igy csupaszon vagyok.
Hát, én legfeljebb félmeztelenül merek világosban mászkálni a férjem előtt. Teljesen meztelenül nem mernék. :( A cickóim nagyon szépek és azt nem dugdosom. :)
Viszont a fenekem hagy némi kívánnivalót maga után. Szerinte az is tök jó és csini vagyok, de én nem hiszek neki. :D
Én teljesen jól nézek ki mégsem járkálok itthon meztelenül egész nap, legfeljebb ha 30 fok van.
Egyébként jó esetben a férjed sem lett fiatalabb az elmúlt években:)
nekem nincs gond az alakommal, mégsem járkálok otthon meztelenül (ketten vagyunk a férjemmel). még kánikulában is felkapok egy lenge nyári ruhát, reggel köntöst.
29/N
nem hiszem, hogy arra gondolt a kérdező, hogy meztelenkedve tölti valaki a félnapot és úgy mászkál a férje előtt. Szerintem neki azzal van gondja, hogy EGYÁLTALÁN NEM MER meztelenül megjelenni világosban a férje előtt. Szerintem elvonul öltözni is... nem hinném, hogy ez normális lenne!
mi sem mászkálunk félnapokat meztelenül, de ha arról van szó, hogy kijövünk meztelenül a fürdőszobából, és el kell mászni a hálóig, vagy mittom nekiállok ragtapaszt keresni a lábamra/karomra, akármire a nappaliban, akkor nem fogok előtte görcsösen felöltözni... és ő sem. miért kéne előtte szégyelnem magam, mert nem vagyok tökéletes? ő sem az... és igy szeretjük egymást! szeretem a plusz kilóival (ahogy ő is engem), a pattanásaival, ő engem a striáimmal... ezért vagyunk házasok! mert szeretjük egymást lelkileg-testileg. én sem vagyok elégedett magammal, de rettegés sincs bennem, hogy úristen mi lesz, ha meglát! ennyire nem bízol benne? akkor miért vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!