Strandon nem merek levetkőzni és fürdeni mert gyerekkoromban volt egy balesetem amitől. (? )
Nyugodtan furodj! A normalıs emberek tısztaban vannak azzal, hogy sok embernek valamılyen okbol nem a legszebb a boruk, es nem bamuljak meg oket.
A nem normalıs emberekkel meg nem kell foglalkoznı. :)
Off: Volt egy srac, akınek gyerekkoraban megegett az arca. Nagyon rancos, heges, rozsaszın-barna foltos volt az arca. Osszebaratkoztunk, es nem sokkal kesobb beleszerettem. Olyan csodalatos lelke volt a sracnak, hogy egyszeruen megszepıtette ot. :)
Nezd, elobb-utobb az a lany latni gof teged meztelenul is. Ugye erted mire gondolok... :) Es ha akkor nem zavarja, akkor a strandon miert zavarna.
Ha meg zavarja, akkor lapatra vele! Nem szeret igazan.
nem lesz gond, ha egy ekedves lánnyal mész a strandra, hidd el ..
"Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre, mintegy pecsétet a te karodra; mert erõs a szeretet mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tûznek lángjai, az Urnak lángjai. Sok vizek el nem olthatnák e szeretetet."
Énekek éneke. 8,6-7a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!