Miért szokás a utcán köpködni? Végigsétálok néhány utcában munkába menet és látom, hogy tele van a járda nyáltócsával. Mire jó ez? Gyerekkoromban nekem soha nem volt divat és a körülöttem levőknek sem. Milyen társaságok ezek?
Bakker, nem tudom, de engem is felháborít. Egy évet éltem Franciaországban, ot olyan szinten szokás, hogy a legnőiesebb, finomabb nő is simán kiköp a járdára, ha épp kell neki. Nem tudom, mi a "funkciója", azaz mit kell kiköpni. Megismerkedtem ott francia fiatalokkal (iskolázott, kulturált emberek, mérnökök, tanárok, stb), ők is köpködtek. Mikor én kvázi automatikusan fúújoltam egyet, néztek rám, hogy mi van. Egyszer-kétszer hárítottam, de aztán elmondtam, hogy ne haragudjanak, nem akarom őket fújolni, csak nálunk ez a taplóság legalja odahaza... És nekem spec a gyomrom felfordul tőle. Nem haragudtak, érdekesnek találták. megmondani nem tudták, miért csinálják, csak annyit, hogy "ki kell köpni, mert rossz íze van a nyálának", meg ilyesmi. Annyit megtettek, hogy előttem visszafogták magukat, jólesett, hogy tiszteletben tartották ezt.
Hihetetlen volt a negyvenes, roppant csinos, elegáns, komoly egyetemi profomat köpködni látni az utcán. Iszonyú.
összefüggés? hát sehol:D
akkor köpködjön zsebkendőbe,v nem tudom, de ezeket hiába mondjuk nekik, még ők lesznek felháborodva...
igaz mit várjunk tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!