Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem nem akar gyereket....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)

A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.

A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)

Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?

2010. ápr. 25. 08:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/152 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem az anyós uszítja a lányt, az meg vevő az uszításra!

Csak azt nem tudom, hogy az anyós miért ugat bele a dolgokba!Ő is fiatalon, 21 évesen szült, az a korszak amiben ő gyereket vállalt, semmivel sem volt másabb mint ez, ugyanakkor értek a nők mint most, ugyanúgy szexeltek mint most, (ugyanúgy tették ketté a lábukat, mint most) ugyanúgy vállaltak gyereket mint most, aki dolgozni akar, az ugyanúgy tud dolgozni mint ahogy akkor...

Én a férj helyében mindenképp azon lennék, hogy meggyőzzem a feleségemet a gyerekről.

Az anyóssal megszüntetnék minden kapcsolatot, és ha netán lenne unoka, azt sem vinném el hozzá sohasem.Ha már a gyerek ellen volt, akkor látni se akarja ha netán lesz...

2010. ápr. 26. 11:56
 92/152 anonim válasza:
92%

Drága Vejem!

1. Lányom idén érettségizik, munka mellett.

2. Újra ez a téma, így vizsgák előtt, nyilvánosan...

3. Nincs bejelentett munkaviszonya.

4. Szerinted a 4 évvel ezelőtti vetélés nem viselte meg.

5. Sőt, feltételezted, hogy esetleg nem is vetélés volt, hanem elvetette. Ezt kikérem a lányom nevében.

6. Szórakozni nem jártok sehova, pedig többször kérte, hogy menjetek el valahova. Nem feltétlen pénz kérdése.

Csak ülsz otthon a számítógép előtt.

7. A héten lesz a ballagása, de azt üzented, hogy ha én ott leszek, ne is köszönjek neked, ne is álljak melléd, nézzelek levegőnek.

8. A közösségi oldalon töröltél az ismerőseid közül.

Ezek tények, amiket elfelejtettél közölni.

Üdv. Anyósod

2010. ápr. 26. 13:00
 93/152 anonim ***** válasza:
91%
Ha tényleg az anyósod írt utoljára, akkor te egy önimádó nőelnyomó férfi vagy.
2010. ápr. 26. 13:16
 94/152 anonim ***** válasza:
12%
Ha tényleg anyós írt,akkor válljon el,mert nem anyóst vette el,hanem a lányát....csak anyós ezt nem veszi észre...
2010. ápr. 26. 13:36
 95/152 anonim ***** válasza:
98%

A jelek szerint csak az anyós akar jót a nőnek. Melyik nő mer úgy szülni, hogy még addig bejelentett munkahelye sem volt. Mi lesz, ha a férfi mehal egy év múlva? Minden nőnek kell az anyagi biztonság, amihez maga is hozzájárul.

Különben csak a férj diktál. Most egyet kell szülni, aztán mit kell még csinálni?

Mindig lesz olyan, amit a férfi kitalál, persze nem a saját számlájára.

2010. ápr. 26. 13:56
 96/152 anonim ***** válasza:
98%

Arról, hogy a férj akarja, hogy a feleség mikor mit csináljon és mikor szüljön az a mondás jut eszembe:

Más farkával könnyű verni a csalánt.

2010. ápr. 26. 13:57
 97/152 anonim ***** válasza:
10%

Jah a pokolba vezető út is jóakarattal van ....

Anyós gondoskodott volna arról,hogy a leányzó ne 25 évesen érettségizzen,hogy szakmát szerezzen,ahova bejelentik,hogy olyan társat tudjon választani,akivel közössek az elképzelések.

Most már ne akarja "nevelni" felnőtt.

Egyébként 25 éves lányom érettségi ballagására el sem mennék,égne a bőr a képemen,hogy a férje iskoláztatta ki a gyerekemet nem én.

2010. ápr. 26. 14:00
 98/152 anonim ***** válasza:
97%

ma 13.00

Nagyon komoly, ha tényleg te vagy az anyós.

2010. ápr. 26. 15:32
 99/152 anonim ***** válasza:
90%

basszuskulcs mi az, hogy ne menjen férjhez, csak 5-10 év múlva, ha gyereket akar? Én is férjnél vagyok, hat éves a kapcsolatunk, mégsem akarok még legalább 7-10 évig gyereket! Tán nem szeretem a párom eléggé?

Begyepesedett majmok vagytok mind.

2010. ápr. 26. 17:26
 100/152 anonim ***** válasza:
98%
ma 14:00 ne haragudj, de nincs igazad. Az, hogy most 25 évesen érettségizik, nem jelenti azt, hogy nincs jó szakmája. Hányan vannak, akiknek csak szakmájuk van, de érettségijük nincs? A legjobb barátnőm is 23 éves, a legkeresettebb kozmetikus a megyeszékhelyen és nincs érettségije! Azt mondta, hogy jövőre kezdi el estin letenni, vagyis 28 éves lesz, mire leérettségizik. Ez miért ciki?
2010. ápr. 26. 17:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!