Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?
3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)
A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.
A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)
Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?
Szerintem az anyós uszítja a lányt, az meg vevő az uszításra!
Csak azt nem tudom, hogy az anyós miért ugat bele a dolgokba!Ő is fiatalon, 21 évesen szült, az a korszak amiben ő gyereket vállalt, semmivel sem volt másabb mint ez, ugyanakkor értek a nők mint most, ugyanúgy szexeltek mint most, (ugyanúgy tették ketté a lábukat, mint most) ugyanúgy vállaltak gyereket mint most, aki dolgozni akar, az ugyanúgy tud dolgozni mint ahogy akkor...
Én a férj helyében mindenképp azon lennék, hogy meggyőzzem a feleségemet a gyerekről.
Az anyóssal megszüntetnék minden kapcsolatot, és ha netán lenne unoka, azt sem vinném el hozzá sohasem.Ha már a gyerek ellen volt, akkor látni se akarja ha netán lesz...
Drága Vejem!
1. Lányom idén érettségizik, munka mellett.
2. Újra ez a téma, így vizsgák előtt, nyilvánosan...
3. Nincs bejelentett munkaviszonya.
4. Szerinted a 4 évvel ezelőtti vetélés nem viselte meg.
5. Sőt, feltételezted, hogy esetleg nem is vetélés volt, hanem elvetette. Ezt kikérem a lányom nevében.
6. Szórakozni nem jártok sehova, pedig többször kérte, hogy menjetek el valahova. Nem feltétlen pénz kérdése.
Csak ülsz otthon a számítógép előtt.
7. A héten lesz a ballagása, de azt üzented, hogy ha én ott leszek, ne is köszönjek neked, ne is álljak melléd, nézzelek levegőnek.
8. A közösségi oldalon töröltél az ismerőseid közül.
Ezek tények, amiket elfelejtettél közölni.
Üdv. Anyósod
A jelek szerint csak az anyós akar jót a nőnek. Melyik nő mer úgy szülni, hogy még addig bejelentett munkahelye sem volt. Mi lesz, ha a férfi mehal egy év múlva? Minden nőnek kell az anyagi biztonság, amihez maga is hozzájárul.
Különben csak a férj diktál. Most egyet kell szülni, aztán mit kell még csinálni?
Mindig lesz olyan, amit a férfi kitalál, persze nem a saját számlájára.
Arról, hogy a férj akarja, hogy a feleség mikor mit csináljon és mikor szüljön az a mondás jut eszembe:
Más farkával könnyű verni a csalánt.
Jah a pokolba vezető út is jóakarattal van ....
Anyós gondoskodott volna arról,hogy a leányzó ne 25 évesen érettségizzen,hogy szakmát szerezzen,ahova bejelentik,hogy olyan társat tudjon választani,akivel közössek az elképzelések.
Most már ne akarja "nevelni" felnőtt.
Egyébként 25 éves lányom érettségi ballagására el sem mennék,égne a bőr a képemen,hogy a férje iskoláztatta ki a gyerekemet nem én.
ma 13.00
Nagyon komoly, ha tényleg te vagy az anyós.
basszuskulcs mi az, hogy ne menjen férjhez, csak 5-10 év múlva, ha gyereket akar? Én is férjnél vagyok, hat éves a kapcsolatunk, mégsem akarok még legalább 7-10 évig gyereket! Tán nem szeretem a párom eléggé?
Begyepesedett majmok vagytok mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!