Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem nem akar gyereket....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)

A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.

A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)

Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?

2010. ápr. 25. 08:12
 141/152 anonim ***** válasza:
16%

Teljesen ámulatba vagyok esve, hogy ma, Magyarországon még van olyan férfi mint a férj, aki eltűri azt, hogy a felesége öt éven keresztül ne dolgozzon!Én a helyében a feleségemet már az első pár hónap után tovább rúgtam volna mint látom...

Kimos a gép, negyedóra mosogatás, meg heti 2 nap takaritás és le van tudva minden.(Már ha a mosást és a mosogatást egyáltalán a feleség csinálta.)Jó nagy balfax a férj mondhatom!Ő meg dolgozik orrba-szájba...

Az anyós meg mire fel szájal?Ha már a férj papucs volt legalább neki el kellett volna küldenie dolgozni a lányát, hogy ne mondhassák rá, hogy dologtalan!Vagy azért történt igy, azért nem dolgozott normálisan a lány, hogy legyen mire hivatkozni, hogy miért nem szül???(Úgy veszem észre, az anyóssal kapcsolatban, hogy ha véleménnyilvánitásról van szó, akkor a feleség ’’az ő lánya’’ ha adakozásról, akkor meg ’’tartsa el a férj’’!)

Azt el sem merem képzelni, hogy ez netán eddig igy volt jó mindenkinek, és most senki sem érti miért sokkolt be a férj...Pedig ez abszolut várható volt, én igazából azon csodálkozom, hogy idáig húzta!

100 évvel ezelőtt még trendi volt, hogy a férj dolgozott, a feleség meg a háztartást vezette, de most nem az!!!

Vajon mi történne ha a férj munkahelye egyik napról a másikra megszűnne?Ki tartaná el őket?Vagy akkor a feleség elválna tőle mert már nem hozza a pénzt?

17:21-s!

Van igazság abban amit leirtál, csak a jelen kérdésnél a férj játsza a nő és a feleség a férfi szerepét, vagyis:

1. A férfi megházasodott és gyereket akart

2. ezt a 20-onéves feleség kihasználta, együttélnek, de a nő húzza az időt, mert igazából nem akart házasodni, nem akar gyereket....

3. a férfi 5 évet várt arra, HOGY LEGYEN VALAMI!!!!

a NŐ ADDIG CSAK KIHASZNÁLTA! MERT NEKI NEM KELL GYEREK SE, ÉS IGAZÁBÓL A HÁZASSÁG SE, Ő CSAK ÉLNI AKAR.

4. A férj végül –előbb vagy utóbb- otthagyja a gyermetegagyú feleségét, aki sok-sok évig azzal tartotta sakkban, hogy ő majd később akar gyereket....persze csak szórakozik.

5. ott marad 30 évesen egyedül a férfi és keres egy másik nőt aki nem gyermetegagyú és nem húzza a másik idejét....

6. A feleség pedig éli a szinglik életét, és vagy magtalan marad, vagy úgy jár, mint a harmincas, egyedülálló csajok, hogy fut ‘’fűhöz, fához, bokorhoz’’ és ha nagy nehezen talál is valakit, az csak ideiglenes lesz, a szülés meg fogja viselni, és a gyermekét is egyedül fogja felnevelni

A különbség tehát annyi, hogy egy harmincas pasi jó party –feltételezzük hogy a férj nem úgy néz ki mint egy 300kg-s barlangi ember- és sokkal könyebb lesz társat találnia –mind a fiatalok, mind az idősebbek (30-sok) között- mint a csajnak.(Főleg hogy a pasinak még elfogadható munkahelye, és némi háttere is van.)

Kedves 17:21-s!Lehet hogy inkább téged kellett volna elvennie a férjnek...

))))

2010. jún. 15. 20:33
 142/152 anonim ***** válasza:
17%

A férj cserélje le a feleségét és keressen egy olyan normális, szeretetre méltó nőt, aki tiszteli és szereti, és aki hajlandó összekötni vele az életét és megajándékozni egy gyermekkel.

Lehet idősebb, 30-40 közötti egyedülálló vagy kisgyermekes anyuka, vagy fiatalabb is, akivel együtt továbléphetnek és élhetik az éeltüket.

2010. jún. 15. 21:46
 143/152 anonim válasza:
9%
Változtass, és keress olyat aki akar gyereket. Sok férfi inkább lemond arról,hogy saját gyereke legyen( behódolva a nő akaratának), mint hogy változtasson. Sok olyan 30 év körüli nő találnál a neten akinek minden vágya, hogy gyereke legyen. Ez csak egy 30 éves gyereket akaro nő véleménye
2010. jún. 17. 22:12
 144/152 anonim ***** válasza:
100%

nem azért,de én 23 vagyok,egy napom nincs bedolgozva hivatalosan,pedig 5 éve dolgozok...csak igy nem minimálért...(meg persze suli mellett...elveszne minden támogatás ha hivatalosan dolgoznék)

ugyhjogy a feleség nem feltétlen ült otthon...

2010. jún. 18. 06:43
 145/152 anonim ***** válasza:
83%
Válj el. Jobb lesz neki. Még fiatal, talál majd magának egy normális pasit akinek nem tenyészkocának kell.
2021. máj. 25. 19:32
 146/152 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés óta 11 év eltelt.

Mi történt azóta? Lett gyermeked valakitől?

2021. máj. 25. 21:02
 147/152 anonim ***** válasza:
100%
150 ezerre 11 évvel ezelőtt is vad lett volna gyereket csinálni
2021. máj. 26. 00:13
 148/152 anonim ***** válasza:
91%
Sanszos, hogy már nincsenek együtt, s mindketten boldogabbak külön-külön. Vagy pedig megjött az esze a férjnek és belátta, hogy irdatlan nagy hülyeséget gondolt, hogy 150eFt-ra akart kölköt. :D
2021. máj. 26. 12:24
 149/152 Luna34 válasza:
100%
kedves anonim! képzeld vannak olyan nők akik sosem akarnak gyereket! én nem azért mert nem szeretik a partnerüket hanem mert írtóznak attól hogy egy gyerek körül forogjon az életük! ezt is ugyanúgy el kell fogadni hogy soha nem szül valaki,mert gyerek nélkül is teljes az élete! itt az volt a gond hogy ezt nem beszélték meg még az esküvő előtt!meg azért ha csak havi 150 marad a zsebben az édes kevés.
2021. máj. 26. 12:40
 150/152 anonim válasza:
100%
Remélem azóta elváltatok :DDD
2021. máj. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!