Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?
3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)
A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.
A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)
Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?
Teljesen ámulatba vagyok esve, hogy ma, Magyarországon még van olyan férfi mint a férj, aki eltűri azt, hogy a felesége öt éven keresztül ne dolgozzon!Én a helyében a feleségemet már az első pár hónap után tovább rúgtam volna mint látom...
Kimos a gép, negyedóra mosogatás, meg heti 2 nap takaritás és le van tudva minden.(Már ha a mosást és a mosogatást egyáltalán a feleség csinálta.)Jó nagy balfax a férj mondhatom!Ő meg dolgozik orrba-szájba...
Az anyós meg mire fel szájal?Ha már a férj papucs volt legalább neki el kellett volna küldenie dolgozni a lányát, hogy ne mondhassák rá, hogy dologtalan!Vagy azért történt igy, azért nem dolgozott normálisan a lány, hogy legyen mire hivatkozni, hogy miért nem szül???(Úgy veszem észre, az anyóssal kapcsolatban, hogy ha véleménnyilvánitásról van szó, akkor a feleség ’’az ő lánya’’ ha adakozásról, akkor meg ’’tartsa el a férj’’!)
Azt el sem merem képzelni, hogy ez netán eddig igy volt jó mindenkinek, és most senki sem érti miért sokkolt be a férj...Pedig ez abszolut várható volt, én igazából azon csodálkozom, hogy idáig húzta!
100 évvel ezelőtt még trendi volt, hogy a férj dolgozott, a feleség meg a háztartást vezette, de most nem az!!!
Vajon mi történne ha a férj munkahelye egyik napról a másikra megszűnne?Ki tartaná el őket?Vagy akkor a feleség elválna tőle mert már nem hozza a pénzt?
17:21-s!
Van igazság abban amit leirtál, csak a jelen kérdésnél a férj játsza a nő és a feleség a férfi szerepét, vagyis:
1. A férfi megházasodott és gyereket akart
2. ezt a 20-onéves feleség kihasználta, együttélnek, de a nő húzza az időt, mert igazából nem akart házasodni, nem akar gyereket....
3. a férfi 5 évet várt arra, HOGY LEGYEN VALAMI!!!!
a NŐ ADDIG CSAK KIHASZNÁLTA! MERT NEKI NEM KELL GYEREK SE, ÉS IGAZÁBÓL A HÁZASSÁG SE, Ő CSAK ÉLNI AKAR.
4. A férj végül –előbb vagy utóbb- otthagyja a gyermetegagyú feleségét, aki sok-sok évig azzal tartotta sakkban, hogy ő majd később akar gyereket....persze csak szórakozik.
5. ott marad 30 évesen egyedül a férfi és keres egy másik nőt aki nem gyermetegagyú és nem húzza a másik idejét....
6. A feleség pedig éli a szinglik életét, és vagy magtalan marad, vagy úgy jár, mint a harmincas, egyedülálló csajok, hogy fut ‘’fűhöz, fához, bokorhoz’’ és ha nagy nehezen talál is valakit, az csak ideiglenes lesz, a szülés meg fogja viselni, és a gyermekét is egyedül fogja felnevelni
A különbség tehát annyi, hogy egy harmincas pasi jó party –feltételezzük hogy a férj nem úgy néz ki mint egy 300kg-s barlangi ember- és sokkal könyebb lesz társat találnia –mind a fiatalok, mind az idősebbek (30-sok) között- mint a csajnak.(Főleg hogy a pasinak még elfogadható munkahelye, és némi háttere is van.)
Kedves 17:21-s!Lehet hogy inkább téged kellett volna elvennie a férjnek...
))))
A férj cserélje le a feleségét és keressen egy olyan normális, szeretetre méltó nőt, aki tiszteli és szereti, és aki hajlandó összekötni vele az életét és megajándékozni egy gyermekkel.
Lehet idősebb, 30-40 közötti egyedülálló vagy kisgyermekes anyuka, vagy fiatalabb is, akivel együtt továbléphetnek és élhetik az éeltüket.
nem azért,de én 23 vagyok,egy napom nincs bedolgozva hivatalosan,pedig 5 éve dolgozok...csak igy nem minimálért...(meg persze suli mellett...elveszne minden támogatás ha hivatalosan dolgoznék)
ugyhjogy a feleség nem feltétlen ült otthon...
A kérdés óta 11 év eltelt.
Mi történt azóta? Lett gyermeked valakitől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!