Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem nem akar gyereket....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem nem akar gyereket. Váljak, és keressek olyat aki akar, vagy fogadjam el, hogy ez így jó?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, 5 éve vagyunk együtt.(30F/25N)Van kocsi, saját lakás, (panel) nekem állandó munkahelyem van, durván 150000 Ft marad tisztán havonta rezsi+megélhetésre.(Ebből 100K az én részem)

A gond az, hogy a feleségem nem akar gyereket.Minden idegszálával tiltakozik a gyerekvállalás ellen.Megjegyzem az anyósom is támogatja ebben, azt hangoztatja, hogy ő még túl fiatal nagymamának -46 éves- meg hogy "elkapkodtuk" a házasságot, meg hogy ráérünk 10 év múlva gyereket vállalni, stb.

A feleségem legnagyobb problémája az, hogy szerinte nem elég a pénzünk a gyermekvállalásra, meg hogy nem tudja magát elképzelni -jelenleg- anyukaként.(Azzal biztat, hogy ez majd 10 év múlva megváltozik.)

Mit csináljak?Várjak még 1-2-5-10-15-20 évet, hátha a feleségem meggondolja magát, vagy próbáljam meg meggyőzni valahogy, hogy vállaljon gyereket, vagy adjam be a válópert, és keressek olyat, aki hajlandó szülni?

2010. ápr. 25. 08:12
 131/152 anonim válasza:
41%

Kedves Kérdező!

Nincs a környezetedben egy olyan a feleségedhez hasonló korú hölgy (rokon, közös ismerős, volt osztálytárs) akinek már van gyermeke, esetleg épp most babázik?

Érdemes lenne ha a feleséged őt kérdezné meg, hátha ez az ismerős nő meg tudja győzni a párod arról, hogy ha ilyen régóta együtt vagytok, akkor érdemes most már gyereket vállalni!

Én rögtön a főiskola után, 23 évesen szültem a lányomat, és 27 évesen a kisfiamat, és nem bántam meg hogy ilyen fiatalon bevállaltam!Sok ismerősöm van aki szinte ugyanakkor szült mint én, és egyiktől sem hallottam hogy megbánta volna, vagy hogy elsiette volna a babadolgot!

(32N)

2010. ápr. 28. 23:17
 132/152 anonim válasza:
30%

Mi a francot aggódsz?

Férfi vagy!

A 20-30 közötti pityákok amikor normális kapcsolatban élnek, nem akarnak gyereket, mert fontosabb nekik a kárrrierrr vagy az utazgatás, meg a pláza!

30 után már szeretnének gyereket, de az a gond, hogy addigra meg lelép a pasi, és nincs kinek szülni!Aztán kapkodnak fűhöz, fához, bokorhoz!Olyanok mint egy megvadult nősténymacska!

Menj fel bármelyik randioldalra, társkeresőre, tele van 30-s csajokkal akik még mindig az igazira várnak holott az igazit már elbaxták...Egy jó van bennük hogy mindenre kaphatók és ki lehet őket használni!

2010. ápr. 29. 15:18
 133/152 anonim ***** válasza:
24%

Én 24 évesen szültem, 2 éve, és nem érzem úgy hogy elsiettem volna a gyermekvállalást.

Nálunk is hasonló volt a helyzet mint a kérdezőnél, csak annyiban más, hogy nálunk a párommal mindketten akartuk a babát, viszont a párom édesanyja nem.(Ő nem azt mondta, hogy túl korai hanem azt szajkózta állandóan a férjemnek, hogy nem engem kellett volna választania, hanem egy olyan nőt akit az anyukája neki kijelölt, mert az "gazdag" és ugyanott él ahol az anyósom és ahol a párom született.)

Röhejes, de annak ellenére hogy így viselkedett, ő volt a legelső, aki mindenáron látni akarta az unokáját, mikor a kislányom megszületett.

Azóta sem vagyunk jóban az anyósommal, viszont az unokáját imádja, mi meg a párommal jövőre tervezzük a második babát.

2010. máj. 4. 07:24
 134/152 anonim ***** válasza:
85%
Ez olyan hülyeség, hogy mindenki jön itt azzal, hogy nem bántam meg, hogy korán szültem. Még szép!!!!!!!!!!!!!!! Nem is mondhattok mást!!!!!!!!!!!!!!! Mégis milyen lenne már, ha azt mondanátok, hogy megbántátok????????????? Anyám............
2010. máj. 4. 17:17
 135/152 anonim ***** válasza:
74%

Mekkora paraszt dolog az ilyen? Most nehogy már a sok "anya" azzal jöjjön, hogy hagyja el a nőjét. Dehogy! Elvégre egy pár vagytok, akik összekötötték az életüket. Neked minden miatt szeretned kell, de tudd, ha erőlteted, akkor semmire nem fogsz menni vele. Hagyjad beérni őt, idővel mindenki megérik az anyaságra. Addig meg élvezzed vele az életet!

Neked könnyű! Te csak megcsinálod a gyereket, nagyot beleélvezel és akkor utána meg majd a nő kínlódva szülje meg, szoptassa, rámegy az összes ideje. Kicsit az ő bőrébe is kéne bújnod már.

Egy 26 éves nőnek még a seggén van a tojáshéj. Szóval hagyjad élni, mert még most fiatal. A korhatárok kitolódnak, ez a természetes.

Nekem az ismerőseim 25 évesen szültek, és mindegyik egy putriba fogja beleszülni a gyereket úgy, hogy csak egy szaros érettségijük van és semmi más nincs. Semmi fix jó melóhely, no egyetem. Hát szerintem ezek inkább ne szültek volna.

Üdv.

Z.

2010. máj. 15. 13:51
 136/152 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem alapveto fogalmakat kene tisztazni eloszor is. A feleseged szuljon "NEKED" gyereket?

Tehat, akkor a szules masnapjatol TE maradsz otthon a gyerekkel, eteted, pelenkazod, gagyogsz neki, altatod, furdeted, amikor uvolt megnyugtatod, stb! Vagy a szuljon "NEKED" gyereked, az nalad azt jelenti, hogy beteszed a kis fotojat a penztarcadba, es a haverjaid elott villogsz, hogy hu de f@sza gyerek vagy, mer' osszehoztal egy kolykot?

Szoval, akkor az eddigi sztori allasa:

5 eve vagytok egyutt, eddig a feleseged semmi jelet nem adta annk hogy nem szeretne, sot meg a bunko arrogans modorodat is elturi, valmint, hogy eloszor lopassal vadoltad majd kozolted az anyjaval, hogy tartsa meg a 10 lepes tavolsagot. Ezek utan, TE kijelented, hogy marpedig neked gyerek KELL, es ha o nem hajlando behodolni a fennseges akaratodnak, akkor

A. nem szeret

B. szellemileg serult

C. az anyja befolyasolja

D. felrek*r

E. csak eloskodik rajtad

Ezek utan a feleseged kozli, hogy igenis SZERET, csak meg nem erzi magat kesznek 25 evesen az anyasagra, aminek a fent leirtak a velejaroi. Ennek az alabbi okai lehetnek:

A. hazudik, es nem szeret

B. nem is elvetelt hanem abortusza volt

C. hazudik, es sosem akar majd gyereket toled

D. teljesen szellemi fogyatekos, mert nem egy ontelt kanra alapozza a sajat es a szuletendo gyermeke eletet, es anyagi biztonsagat, aki mellesleg egy az elso problema alkalmaval valassal fenyegetozik

Mindezek utan "kompromisszumot" kotottetek,azzal a cimszoval, hogy "igyis ugyis lesz gyerek" vagy te elvalsz.

Szoval igy az ugy tisztazasa vegett, legyszi magyarazd mar el nekem, hogy:

-ha te mint a ferje allitolag SZERETED a feleseged, hogy nem vagy benne biztos, hogy elvetelt vagy abortusza volt? Amugy te hol voltal akkor?

-ha barmelyik is volt a 2 kozul, azota nem beszelgettel vele, hogy ezek milyen nyomot hagytak benne?

- ha el is vetette az elozo babat, nem gondolod, hogy ha mar neki kell kihordania, megszulnie, es 99%ban felnevelnie akkor joga van eldonteni, hogy megis mikor es hogyan teszi mindezt? Vagy szerinted csak szuljon, mint a nyulak, es nincsen joga donteni a sajat teste felett?

Amugy azon sem lepodnek meg a stilusodbol, hogyha mar akkor is " a te kezed lett volna a dolgoban"...

-mindezek utan, ultimatumot adsz a felesegednek (kompromisszum alneven!) hogy vagy szul, vagy elvalsz?

-idejossz sirni, hogy a feleseged mekkor egy * hogy nem akar gyereket (MEG!) igaz, az O allaspontjat sose fogjuk megtudni, merthat o itt nem tud hozzaszolni, tehat csak a te elmondasodra tamaszkodhatunk

En a feleseged helyeben, mar akkor elvaltam volna, amikor:

-megvadolja valaki az anyamat

-ram akar eroltetni valamit, amit en nem szeretnek, vagy csak nem most

-nem tudok annyira megbizni annyira a ferjemben, hogy barmilyen problemamat meg tudjam vele beszelni, legyen az veteles, abortusz vagy barmi

-valassal fenyegetozik barmilyen hulyeseg miatt (megcsalast kiveve!)

Szerintem ha elvalnal, azzal a felesegednek tennel egy oriasi szivesseget, mert a szavaidbol kiveve o egy ertelmes fiatal no, aki meg valoszinuleg tud maganak talalni egy tolerans es szereto part, te pedig jobban jarsz ha keresel magadnak itt az oldalon nyafogo csajok kozul egyet, akinek vegulis mar tokmindegy kitol, csak kellene egy "baba" (merthat mind azt hiszi, hogy ha gyereket szulsz, az ujszulott lesz az eleted elkovetkezendo 20 eveben!soha nem lesz rossz gyerek, meg tinedzser!egyetemista plane!)

Ha a feleseged belemegy az idiota, gyerekes jatekaidba, akkor o is kb egy szinten van veled es mindkettotoket, meg a szuletendo gyereket is sajnalom.

Majd 2 ev mulva ne lepodjel meg, ha ide irogat, hogy "jaj szulem neki egy gyereket hogy ne hagyjon el de most meg felred*g, meg elhagyott, jajj most mit csinaljak, hogy tudnek lelepni innen?"

Egy vicc vagy ember, egy nagy vicc!!!!!!!!!

2010. jún. 8. 03:10
 137/152 anonim ***** válasza:
24%

Tisztelt férj!

Végigolvastam az összes hozzászólást, és a következőket látom:

A feleséged jelenleg úgy él melletted, mint egy szingli!!!

Mi az, hogy 5 éve vagytok együtt, és nem akar gyereket?

Ha csak 5 hete lennétek együtt, vagy az 5. gyereket szeretnéd tőle, akkor megérteném, ha ágálna ellene, és azt mondaná, hogy ő nem tenyészkanca, de így hogy az első babáról van szó, egyáltalán nem értem...Az emberek azért házasodnak össze -normális esetben- mert családot akarnak alapítani, rövid időn belül.(Fiatal gyermektelen párokról beszélek.) Az 5 év, az már nem "rövid idő" hanem -ebből a szempontból- hosszú.

A következő kérdés, hogy miképp lehet az, hogy 5 éve vagytok együtt, és a feleséged ezalatt az idő alatt összesen 6-8 hónap bejelentett munkaviszonyt tudott összekaparni?(Azt is még régebben, jelenleg nem dolgozik.)Nem akar dolgozni?Milyen nő az ilyen???Micsoda cigány munka ez???(Ráadásul még pofátlanul bejelenti az anyós, hogy "ne legyen gyerek, mer' nincs meg a kellő mértékű munkaviszony"!Ki tehet erről?Mit csinált a feleség 5 éven keresztül?Vakarta?

Kedves férj!

Hogy lehet az, hogy te ezt eltűröd és ehhez még aszisztálsz is?Ennyire buta vagy, vagy a feleséged ennyire megbolondított, vagy te vagy a "Carlo" a reklámból, vagy a Mágnás Miska akinek ez nem számít?

Ez a nő nem "értelmes" hanem élelmes!Valami turpisság van a háttérben!!!

Folytatnám tovább:

Azért éltek a sógorod házában, hogy ha kenyértörésre kerülne a sor, (akár most, akár később) neked ott semmi keresnivalód ne legyen.(Magyarul: Te fenntartod a házat -te vagy a kereső- tataroztatod, költesz rá, aztán ha válás van akkor amit oda befektettél, azt az utolsó fillérig buktad!!!Képzeld el...mondjuk 10 évig fenntartod a házat, fizeted a rezsit, kifestetsz, fizeted a különböző ktsg-ket, megcsináltatod a járdát, parkosítasz, lecseréled a nyílászárókat, stb. aztán ha netán ziccer lesz, akkor semmi nélkül mész a pi-be!)Ki van ez találva nagyon...Eltartod az asszonyt, taníttatod, fenntartod a sógorod lakását, a feleséged él mint hal a vízben, (se szülni se dolgozni) ha meg nem tetszik, akkor mehetsz oda ahonnét jöttél!(Illetve ha már kitanult, lesz egy jó szakmája, megkeresi a magáét, akkor ugyanúgy mehetsz...)

És ezért van az is, amit Te is írtál, hogy "amit az anyósodék adtak, azt a szájukkal elvették" mert nem akarnak adni!Nem veszed észre, hogy mindenki Téged akar levetkőztetni???(Azt sem értem, hogy ha az anyósodék nem akarnak jó szándékból adni, akkor minek ugatnak bele a kapcsolatotokba?)

Nem a te hibád, hogy itt tartotok, mert te végig húztad az igát és törekedtél arra hogy előrébb jussatok!A hiba nem a Te készülékedben van...

Javaslat:

-Hosszútávon vagy szül a feleséged, vagy válj el.

-Rövidtávon: Vagy dolgozik a feleséged, -normális, bejelentett munka- vagy -ha nem akar dolgozni, vagy nem állja meg a helyét- akkor dobbants!!!

-A ktsg-ek felét fizettesd ki a feleségeddel (rezsi, bevásárlás).Ha nincs pénze, menjen el dolgozni, vagy kérjen az anyjától!!!Ha arra hivatkozik, hogy a ház nem a tiéd, akkor menj vele albérletbe, vidd el a szüleidhez -ktsg-k szintén feleződnek- vagy dobbants!

-Ha úgy látod, nem arra megy a szekér amerre kellene, vagy rövidtávon nem teljesülnek az elvárásaid (nem dolgozik) akkor ne húzd az időt, titokban keress egy albérletet, és egyik napról a másikra lépj le!A házat meg majd fenntartja a dologtalan feleséged, a dologtalan feleségedet meg majd eltartja az anyósod, (úgyis annyira hallgat rá, akkor feküdjön össze vele) a sógorod, meg a nagymama.Ha jó időben lépsz le, még a számlák is a nyakukban maradnak!

Vedd észre magad!

A feleséged 5 év után nem akar szülni, nem akar dolgozni, és mindenben az anyjára hallgat!Te meg húzod az igát...

Gondolkodj!Nem Te vagy a hibás, csak kihasználnak...

Cs.

2010. jún. 15. 12:12
 138/152 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom fogamzásgátlót szed.

Ha igen akkor vhogy intézd el hogy ne találja meg és ne tudjon venni, mond neki hogy ameddig nincs tabletta addig majd megszakításos közösüléssel dugtok.

NA!! és amikor eljön az alkalom akkor mégse szakítod meg az aktust és ha szerencséd van akkor terhes lesz a feleséged. Ne engedd neki hogy elvetesse, dicsekedj hogy babát vártok és akkor szégyelni fogja elvetetni.

Ha gumival védekeztek akkor meg lyukaszd ki a gumit úgy hogy ő ne tudjon róla.

Remélem tudtam segíteni:D

2010. jún. 15. 13:34
 139/152 anonim ***** válasza:
88%

Kedves utolsó!

Ha az én férjem ezt tenné velem, én megölném! Elég önző ember lehetsz. További szép napot!

2010. jún. 15. 13:40
 140/152 anonim ***** válasza:
72%

Te kis köcsög :

"Mi a francot aggódsz?

Férfi vagy!

A 20-30 közötti pityákok amikor normális kapcsolatban élnek, nem akarnak gyereket, mert fontosabb nekik a kárrrierrr vagy az utazgatás, meg a pláza!

30 után már szeretnének gyereket, de az a gond, hogy addigra meg lelép a pasi, és nincs kinek szülni!Aztán kapkodnak fűhöz, fához, bokorhoz!Olyanok mint egy megvadult nősténymacska!

Menj fel bármelyik randioldalra, társkeresőre, tele van 30-s csajokkal akik még mindig az igazira várnak holott az igazit már elbaxták...Egy jó van bennük hogy mindenre kaphatók és ki lehet őket használni!

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

Ez a válasz 50%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 04-29 15:18"

Használjon téged ki egy nő!!! ezt érdemled!

Hogy ki fut bokorról-bokorra arról a pasi tehet.

1. a legtöbb huszonéves nő házasodni és szülni akar (az összes nőismerősöm 90%-a)

2. ezt a 20-onéves hapsik kihasználják, együttélnek, de a faszi húzza az időt, mert nem akar házasodni, nem akar gyereket....

3. a nő sokszor 10 évet vár arra, HOGY LEGYEN VALAMI!!!!

a FASZI ADDIG CSAK KIHASZNÁLJA! MERT NEKI NEM KELL GYEREK SE, HÁZASSÁG SE. EZ ÁLTALÁNOS SZOKOTT LENNI!

4.végül 30 felé közeledve otthagyja a gyermetegagyú pasiját, aki sok-sok évekig azzal tartotta sakkban, hogy ő majd később akar gyereket....persze csak szórakozik.

5. ott marad 30 évesen egyedül a nő és keresi a férfidonort, aki nem gyermetegagyú és nem húzza amásik idejét....

Gondolom te is ilyen társkeresős kihasználós pasi vagy.

Találkoztam egyszer egy ilyennel, randiztunk is, és én kijelentettem, hogy nem akarok gyereket, és elmondott mindennek...persze, tudom nagy baj az, ha egy nőt semmivel sem lehet sakkban tartani:DDD

Na meg házasodni sem:DDD

Persze ő olyan faszi volt, aki 3-4 nővel eljátszotta, hogy szereti őket 3-4 évig házasságot és gyereket ígért nekik (de addig persze élvezte a cseléd nőket)...de a végén már lekoptatta őket, amikr a nő akart valamit...pl. továbblépni.

De sebaj, mert engem ilyen fas*zsággal egy pasi sem tudna időt húzni:D

Ja és lehet hogy ez a faszi pont te vagy, de most 45 évesen, öregen, a bu*nkó stílusával egyedül él:DDD

gyerek nélkül!

Biztos neki ez jó volt....szabad akart maradni...de akkor nem értem, miért kellett azokat a nőket átvágni....

Szóval azért, mert egy nő 30 évesen gyerekdonort keres arról nagyrészben a pasik tehetnek.

Mert ha egy nő megtalálja az "igazit" 25 évesen az nem hagyja el, mert házasodni akar.

Csakhogy a faszik elqrják.....

2010. jún. 15. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!