Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim válasza:
91%
Csodálatos NŐ vagy,hogy haggadtad tudod kezelni ezt a fájdalmas esetet.A szíved mélyén azért biztosan nem érzed ezt a higgadságot,hiszen ez képtelenség.Igazad van,ha feladod és önsajnálatba kezdessz,lecsúszol.Az élet sajnos sokszor produkál hihetetlen dolgokat.Azt tudom én is tanácsolni,tied a lakás,dobd ki mindkettőt.A gyerek mostmár őket fogja össze kötni.Ne keseredjél el biztosan lesz még az életedben olyan,aki begbecsül.Tudom tanácsot könnyebb adni,hiszen az érzéseink nem azonosulnak a tieddel,de kérlek ne akarjál tovább vele élni.A tüske mindég ott marad akár hogyan is döntesz.Sok erőt és szerencsét kívánok.
2009. jan. 11. 11:25
 52/120 anonim válasza:
93%

Előre leszögezném, hogy együttérzek a kérdezővel, nehéz ennél kínosabb helyzetet kitalálni is. Szörnyű dolog csalódni valakiban akiben bíztunk, de rögtön kettővel (vagy hárommal?)

Én az anyukát nem döngölném rögtön sárba. Persze, hogy jó lett volna, ha már hamarabb tesz valamit, de végül is nem tudjuk, mi történt közötte és kisebbik lánya között. Lehet, hogy nagyon nehéz helyzetben volt, hiszen ha például bizalmasan beavatta a kisebbik lánya, akkor már csak két rossz között lehet választani: vagy kisebbik lánya bizalmával él vissza, vagy a nagyobbikéval. Még ha nem is ugyanaz a kettő, egy szülőnek akkor is nagy dilemma.

Azt hiszem, ez a házasság már veszett fejsze nyele. Ennek ellenére jó lenne harag és indulat nélkül megpróbálni beszélni az ifjú párral: hátha lesz tanulsága a jövőre nézve. Azt hiszem, ez a maximum, ami "kihozható" ebből a helyzetből.

Sok erőt és kitartást kívánok.

2009. jan. 11. 12:27
 53/120 anonim ***** válasza:
70%

sziasztok én irtam a 7:57 es választ.Szóval az a lényeg szerintem lehet tényleg megbánta amit tett .A hogy irtad a tesod nyomul rá.Szeritem költözetek el messzire ,és ha nagyon szereted a férjedet adj neki még egy esélyt!Persze nem egyböl.Te szabhatod a feltételeket!Szeritem ez még hasznodra is válhat!hidd el a megbocsáltástol j3ó

bb,meg szebb nincs a földön.a tesoddal meg ne foglalkozz.felejtsd el.

2009. jan. 11. 12:33
 54/120 anonim ***** válasza:
89%
Szegény! Igazán nem irigyellek, ez az egyik létező legocsmányabb dolog. Nem tudom, milyen a viszonyod a testvéreddel, de el nem tudom képzelni, hogy normális kapcsolatba ez beleférhet. Lehet, hogy a testvéred minden pasira rámászik, aki él és mozog (vagy talán még ilyen korlátokat sem állít magának) de azért van egy-két tabu, amit igenis tiszteletben kell tartani! Apukádra is rámászik???? Anyukád viselkedése is hihetetlenül inkorrekt, gondolom a ti családotokban is "a kisebb gyereknek mindent szabad" elv érvényesül. Neked kell eldöntened, hogy mit csinálsz, még ha nehéz is. Én azokkal értek egyet, akik férj seggét szétrúgnák, hugicát megtépnék, bár itt nem csak a húgod a hibás, hanem a férjed is vastagon, mert ha normális, hiába nyomult volna a hugica. Én nem állnék szóba a jövőben egyikükkel sem, snanszosan az anyukával sem. mert mit várhat bárki ilyen emberektől?
2009. jan. 11. 12:34
 55/120 anonim ***** válasza:
80%
A pasikának meg, aki beírta,hogy őt is megerőszakolták a munkahelyén, aZ ERŐSZAKTEVŐ TERHES LETT és a felesége nem tud megbocsátani, kívánom, hogy a felesége az összes haverjával csalja meg a szeme láttára! Büdösbarom!
2009. jan. 11. 12:58
 56/120 anonim ***** válasza:
100%

Én (és gondolom sokan mások is) kíváncsi lenné(n)k, hogy hogyan alakul az életed a továbbiakban, hogy tudod ezen túltenni magadat, feldolgozni szeretteid megalázó tettét. Annyira durva, ami veled történt, hogy még tényleg csak egy szappanoperában tudtam volna eddig elképzelni. Szóval szívesen fogadnám, ha egy hét, vagy egy hónap múlva is írnál magadról.

Sok-sok erőt kívánok a "túléléshez", és több szerencsét az új életedben!

2009. jan. 11. 14:31
 57/120 anonim ***** válasza:
88%

Én a helyedben nem tartanék semmilyen kapcsolatot többet az exel.Ez a barátság duma Te is tudod,hogy milyen.Az én barátom nem lehetne egy ilyen áruló.És minek is fájdítanád feleslegesen a szívedet?Te szereted még Őt,csak összezavarva ha látnád.Vagy újrakezdenéd vele mert megdumálna.De tudd,hogy soha többé őszinte kapcsolat nem lehetne már köztetek egy ekkora aljasság után amit ellened elkövettek.Akkor meg mi értelme lenne?Ha nem tartasz kapcsolatot vele megpróbálsz valahol felejteni még újra kezdheted az életedet.Találhatsz valakit akibe szerelmes lehetsz újra.De ha állandóan látod ez megakadályozna ebben.Szerintem mindenképp töröld az életedből a férjed,és örülj,hogy ez most történt meg és nem mikor már gyereketek van.A férjed egy hazug áruló ezt ne feledd.És ne haragudj,hogy ezt írom,de ostoba vagy ha elhiszed neki,hogy Téged szeret.Persze,Téged szeret a húgodat dugja.Gondolkozz már!!!

A szegény áldozat pasinak pedig aki hozzászólást írt üzenem,hogy azt kapta amit megérdemelt,nagyon rossz duma amit ideírt,és ha van esze a feleségének többé a közelébe nem engedi.

2009. jan. 11. 14:33
 58/120 anonim ***** válasza:
57%
Én vagyok a hozzászolásos férfi .Csak annyit akárki követhet el hibát!Megkell tudni bocsáltani!Nem eröszakolt meg az egyik hozzászolonak üzenem vágytam egy másik nöre!De csak egy alkalomra kellett volna.De utána nem szállt le rólam!Szóval vannak ilyen levakarhatatlan nök!Amugy én ezt elis mondtam neki ,hogy nös vagyok nem akarok semmi komolyat!De megbántam öszintén mondom!
2009. jan. 11. 14:49
 59/120 anonim ***** válasza:
94%
Ez akkor is csakis a Te hibád,és nem a nőé.A Ti esetetek más mint ez.Itt a kérdező húga csak azért hibás,mert a testvére,és egy aljas dög aki így elárulja a testvérét.Egyébként a férje a főbűnös.Persze hibát mindenki követhet el,de ezt ha megcsaljuk a házastársunkat semmiképpen nem hibának nevezném.Ez aljas és mocskos árulás!!!És az ilyen ember érdemtelen arra,hogy szeresse az akit megcsalt.Ezt Te is tudod nagyon jól szerintem.Mint ahogy azt is,hogy az,hogy a felelősséget ahogy próbálod áttolni a nőre az mennyire szánalmas.Te vagy esetetekben az egyetlen hibás és nem más.Igaza van a feleségednek,hogy nem bocsájt meg.Ha megtenné,akkor sem felejtene.Ilyen esetben a bizalom többet nem állhat helyre 100%-osan.Ez olyan mint az összetört cserép,amit sajnálgathatunk,összeragaszthatunk,de a ragasztás helye mindig megmarad.
2009. jan. 11. 14:59
 60/120 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sajnálom ami történt.

ami a húgodat meg a férjedet illeti: nincs pardon. én kizárnám őket az életemből, ezzel megszüntek volna számomra létezni. majd megkapják a sorstól mindketten hidd el, amit ezért érdemelnek, isten nem ver bottal, erre mérget vehetsz.

édesanyádnak adnék egy esélyt, hogy meghallgasam, mi az oka ennek, hogy elhallgatta, ami a hátad mögött folyt. elképzelhető, hogy ő is ki volt borulva attól amit a húgod tett, és nem tudta, miként tálalja ezt neked.

kitartás!

2009. jan. 11. 16:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!