Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!
Mit tegyek?
Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?
Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?
Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!
Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?
Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!
(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)
Előre leszögezném, hogy együttérzek a kérdezővel, nehéz ennél kínosabb helyzetet kitalálni is. Szörnyű dolog csalódni valakiban akiben bíztunk, de rögtön kettővel (vagy hárommal?)
Én az anyukát nem döngölném rögtön sárba. Persze, hogy jó lett volna, ha már hamarabb tesz valamit, de végül is nem tudjuk, mi történt közötte és kisebbik lánya között. Lehet, hogy nagyon nehéz helyzetben volt, hiszen ha például bizalmasan beavatta a kisebbik lánya, akkor már csak két rossz között lehet választani: vagy kisebbik lánya bizalmával él vissza, vagy a nagyobbikéval. Még ha nem is ugyanaz a kettő, egy szülőnek akkor is nagy dilemma.
Azt hiszem, ez a házasság már veszett fejsze nyele. Ennek ellenére jó lenne harag és indulat nélkül megpróbálni beszélni az ifjú párral: hátha lesz tanulsága a jövőre nézve. Azt hiszem, ez a maximum, ami "kihozható" ebből a helyzetből.
Sok erőt és kitartást kívánok.
sziasztok én irtam a 7:57 es választ.Szóval az a lényeg szerintem lehet tényleg megbánta amit tett .A hogy irtad a tesod nyomul rá.Szeritem költözetek el messzire ,és ha nagyon szereted a férjedet adj neki még egy esélyt!Persze nem egyböl.Te szabhatod a feltételeket!Szeritem ez még hasznodra is válhat!hidd el a megbocsáltástol j3ó
bb,meg szebb nincs a földön.a tesoddal meg ne foglalkozz.felejtsd el.
Én (és gondolom sokan mások is) kíváncsi lenné(n)k, hogy hogyan alakul az életed a továbbiakban, hogy tudod ezen túltenni magadat, feldolgozni szeretteid megalázó tettét. Annyira durva, ami veled történt, hogy még tényleg csak egy szappanoperában tudtam volna eddig elképzelni. Szóval szívesen fogadnám, ha egy hét, vagy egy hónap múlva is írnál magadról.
Sok-sok erőt kívánok a "túléléshez", és több szerencsét az új életedben!
Én a helyedben nem tartanék semmilyen kapcsolatot többet az exel.Ez a barátság duma Te is tudod,hogy milyen.Az én barátom nem lehetne egy ilyen áruló.És minek is fájdítanád feleslegesen a szívedet?Te szereted még Őt,csak összezavarva ha látnád.Vagy újrakezdenéd vele mert megdumálna.De tudd,hogy soha többé őszinte kapcsolat nem lehetne már köztetek egy ekkora aljasság után amit ellened elkövettek.Akkor meg mi értelme lenne?Ha nem tartasz kapcsolatot vele megpróbálsz valahol felejteni még újra kezdheted az életedet.Találhatsz valakit akibe szerelmes lehetsz újra.De ha állandóan látod ez megakadályozna ebben.Szerintem mindenképp töröld az életedből a férjed,és örülj,hogy ez most történt meg és nem mikor már gyereketek van.A férjed egy hazug áruló ezt ne feledd.És ne haragudj,hogy ezt írom,de ostoba vagy ha elhiszed neki,hogy Téged szeret.Persze,Téged szeret a húgodat dugja.Gondolkozz már!!!
A szegény áldozat pasinak pedig aki hozzászólást írt üzenem,hogy azt kapta amit megérdemelt,nagyon rossz duma amit ideírt,és ha van esze a feleségének többé a közelébe nem engedi.
Nagyon sajnálom ami történt.
ami a húgodat meg a férjedet illeti: nincs pardon. én kizárnám őket az életemből, ezzel megszüntek volna számomra létezni. majd megkapják a sorstól mindketten hidd el, amit ezért érdemelnek, isten nem ver bottal, erre mérget vehetsz.
édesanyádnak adnék egy esélyt, hogy meghallgasam, mi az oka ennek, hogy elhallgatta, ami a hátad mögött folyt. elképzelhető, hogy ő is ki volt borulva attól amit a húgod tett, és nem tudta, miként tálalja ezt neked.
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!