Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/120 anonim ***** válasza:
82%
éppen azért lép félre , mert mindene megvan és el van kényeztetve.talán tobbet kellene ot dolgoztatni és a házimunkába befogni.aki el van fáradva annak nincs kedve félre lépegetni.
2009. jan. 16. 17:32
 92/120 anonim ***** válasza:
19%
NEM ÚNJÁTOK MÉG ?
2009. jan. 16. 17:40
 93/120 anonim válasza:
91%

Szia!

Szerintem az eletben vannak megbocsathato dolgok es olyanok is amelyek nem.Az teljesen mindegy hogy mit kapott meg otthon es mit nem,nehogy mar te okold magad!!ne hallgass az elobbi valaszadora aki szerint azert tette mert te nem adtad meg esetleg neki amit kellett volna.ez marhasag!a megcsalast meglehet bocsatani de attol a parkapcsolat mar sosem lesz olyan mint azelott,es ezt szerintem te is tudod hogy miert.Es a hazassag is parkapcsolat,ami meg sulyosabb is mert ''orok eletre szol''.Ugyhogy szerintem a legjobb amit tehetsz hogy elvalsz a parodtol.Gyerek van?A hugodrol az a velemenyem hogy nagyon rosszat akarhat neked es lehet a multban valamiert irigykedett rad,szoval szandekosan csinalta-es erre utal az a 6 hosszu honap is amig csinalta.Anyukadrol az a velemenyem hogy lehet nem akart neked fajdalmat okozni,vagy nem aksrt a hugoddal osszeugrasztani

de ha igazan belato lett volna es igazan fontos lennel neki akkor elmondta volna.Egy anya ilyet nem tehet.Az egyeduli szemely akivel erdemes akarmirol is beszelni az anyud.Biztosan kibekulsz majd vele,de a hugodat es a ferjedet felejtsd el mert tovabbra is miattuk fogsz szenvedni.Lepj tovabb,bar tudom hogy rettento nehez,es semmikepp se folytasd az eletet a ferjeddel!Jah es legyszi ird meg mi tortent azota.Koszi

2009. jan. 17. 16:59
 94/120 anonim ***** válasza:
94%

Kerdezo, hol vagy, irjal valamit legyszi. Nem kell mast, csak az oszintet, akarhogy is dontottel, szerintem mindenki kivancsi!

Remelem nem sertettelek meg, de mindennap elolvasom a valaszokat, varom, hogy irjal valamit.

2009. jan. 17. 18:53
 95/120 anonim ***** válasza:
24%
lehet, hogy ez is kamu kérdés volt azért nem ír!
2009. jan. 17. 19:10
 96/120 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm, mindenkinek! Minden hozzászólást el szoktam olvasni, azt is amire esetleg nem reagálok külön.

Mennyi új válasz... nem haragudjatok, hogy nem írtam de zsúfolt napjaim voltak. Aztán vagy nem volt kedvem írni, vagy nem voltam itthon. Kitaláltam, hogy eljárok több helyre, futni, táncolni tanulni, stb. Kell valami új, ami állandó lesz az életemben.

A 01-14 09:06 -es válaszolót nem értem miért pontozták le sokan, én igazat adok neki. Szerintem nálad ilyen nem fordulhat elő, nincs még egy ilyen szemét testvér, mint az enyém... nem tudom mit mondhatnék, mert azt sem tudom én hol rontottam el. Férjem szerint sehol. Ő volt bizonytalan (magában, meg úgy mindenben...).

Köszönöm, hogy érdeklődtetek, sajnálom, hogy nem jelentkeztem.

Azt hiszem mostmár minden rendben lesz! Köszönöm a támogatást.

Anyukámmal beszélgettem, mondhatni kibékültünk. Néha még vannak kisebb viták, olyankor egymásra csapjuk az ajtót, de 10 perc múlva minden rendben. Ilyen eddig is volt... Ugyanúgy járok szüleimhez, és beszélgetünk. Van még bennem egy kis harag, természetes, de muszáj túl tennem magam rajta, nem haragudhatok mindenkire mert akkor egyedül maradok. Szerintem.

Húgom tényleg terhes volt... de van egy gyanúm, hogy nem is akarta megtartani, azért ivott cigizett stb.

Volt orvosnál, elintézte. Szóval baba már nem lesz az biztos.

Férjem azt mondta megértette vele, hogy ez a helyes döntés.

Szerintem pedig az is helyes, hogy a férjemmel elválunk. Külön folytatjuk. Attól még beszélgetünk és barátok maradunk, de már nem leszünk együtt. Ha tényleg összetartozunk, akkor évek múlva még úgyis összehozhat minket a sors újra. Én ebben hiszek most már.

Testvéremmel nem nagyon fogom keresni a kapcsolatot, abban biztos vagyok. Szólok hozzá, ha úgy van, de... nem több. Tönkretette az egész életemet, hiszen mostantól minden más.

Mit lehet lépni ebben a helyzetben?! Nem bocsáthatok meg neki, nem egy ruhámat szakította el... azért is tovább haragudnék rá.

Egyik ismerősöm megkérdezte, hogy ha lenne gyerekünk a férjemmel akkor is elválnék-e tőle. Sokat gondolkoztam, egy válasz van a fejemben csak: nem, mert kinyírtam volna a férjemet, amiért tönkretette a gyerekem életét és lelkileg kész van.

Ezt szerintem egy gyerek sem tudná feldolgozni. Ha már nagyobb akkor azért, ha még kicsi akkor pedig később úgysem lehetne eltitkolni... hát nem tudom.

Örülök, hogy nincs gyerekünk, így talán könnyebb. De van egy olyan gondolatom, hogy ezek után nem is lesz. Akkor se ha pár év múlva újrakezdenénk. Nekem nagyon sok kell ahhoz, hogy valakinek gyereket szüljek. Ezek után mindig félnék, hogy ugyan mikor csinál valami hülyeséget megint.

Már kinéztem magamnak egy lakást, szerintem oda fogok költözni, férjem pedig egyelőre a szüleihez, bár nem szívesen fogadják ezek után... és majd ő is vesz egy lakást magának külön.

Eljárok több helyre, hogy ne unatkozzak (értsd: ne legyen egy perc szabadidőm se, hogy ezen a problémán kelljen rágódnom) munka után.

Egyik kolléganőm szerint randiznom kéne. Talán... de én még mindig azt érzem, hogy a férjem az egyetlen. Valamennyire mindig szeretni fogom. Azt kibírom, hogy egyedül vagyok. Azt is, hogy nincs velem a férjem. De a hátam közepére sem kívánok most mást... a fejem is megfájdul, ha csak belegondolok.

Szerintetek?

2009. jan. 20. 09:46
 97/120 anonim ***** válasza:
85%

Én azt nem értem,ha a férjeddel ennyire megbocsájtó vagy,hogy képes vagy vele ezek után bármilyen kapcsolatba maradni,akkor a húgoddal miért nem????

A Te életedet a férjed tette tönkre,és nem a húgod.

Ő csalt meg téged,nem a húgod.Az igaz,hogy az ilyen testvér nagyon aljas és undorító,de akkor is a férjed a fő hibás.próbáljon valaki rám mászni ha én nem akarom,ha nekem párom van akit szeretek,aki megbízik bennem,az életét a boldogságát adta a kezembe akkor nem teszek ilyet,ha nekem is fontos Ő.Ha ezzel én visszaélek,ha megkockáztatok a félrelépést,akkor én vagyok a hibás nem a harmadik.Ezt úgy mondom,hogy csaltak már engem is meg,ráadásul a 3-ik gyerekem születése után.És ezt soha nem lehet elfelejteni,de még megbocsájtani sem talán.De nem a harmadik a hibás,hanem az,akinek megéri kockáztatni.Mindig a kapcsolattal van baj,ha harmadik lép bele.Még egy egyéjszakás kalandot ki lehet magyarázni talán,de egy tartós kapcsolatot már nem.Az már nem félrelépés,baleset,hanem aljas szemétség amit tudatosan csinálnak.Én a húgodat csak azért ítélem el,mert a testvérével normális ember nem tesz ilyet.De a házasságotokat,a közös életeteket a férjed tette tönkre szerintem.

2009. jan. 21. 09:53
 98/120 A kérdező kommentje:

Én is így gondolnám, ahogy az utolsó válaszoló. Csak ez most velem történt :( és így valahogy más, nem tudom miért.

A húgommal sosem voltunk túl jóban, mindig ilyen kis kibírhatatlan csitri volt. De tényleg... Nem tud viselkedni még most sem. És már nem tudok neki mindent elnézni...

A férjemmel 10 éve ismerjük már egymást, és tényleg hatalmas szerelem volt köztünk és a legjobb barátok is voltunk. Még az elején...

Annyi mindent csináltunk együtt, annyi mindent megtettünk egymásért. Nem akarom ezt úgy lezárni, hogy többet nem is beszélek vele. Úgysem bírnám ki szerintem.

"Rámmászni" többet nem fog az több, mint valószínű de szerintem telefonon fogunk beszélni és néha találkozni is fogunk és beszélgetünk. Különben is érdekel, hogy mi lesz vele azért a későbbiekben.

Persze dühös vagyok rá, hogy ezt tette és nem is értem. De felesleges rajta agyalni szerintem, hogy miért meg egyáltalán. Megtörtént. Annak pedig nem látom értelmét, hogy mindent egymás fejéhez vágjunk és úgy váljunk el. Szerintem így előbb túl teszem magam rajta, mintha állandóan amikor eszembe jut idegesség fogna el és gyűlölném.

Így elég kis naivnak tűnhetek, de én már átgondoltam ezt, és csinálom így.

2009. jan. 21. 13:47
 99/120 anonim válasza:
89%

Én vagyok a 14-edikei, 09:06-os, akit olyan sokan lepontoztak. Örülök, hogy a kérdező igazságos velem, és nagyon örülök a válaszának is. Az én hugom nagyon kedves, nagyon szeretjük egymást, úgyhogy tényleg aligha van esély rá, hogy éppen ilyen történjen velem, mint Veled. Csak hirtelen megijedtem...

A randizás kérdésére szeretnék válaszolni. Szerintem felesleges ezzel fárasztanod Magadat. A legtöbben persze efféle "megoldáshoz" folyamodnak, hogy gyorsan egy új kapcsolatba ugranak bele, mintegy felejteni akarván az előzőt. Ez menekülés. Legtisztább szépen nyugodtan lezárni magamban a kapcsolatot, aminek vége, meggyászolni, ami fontos, hiszen az a kapcsolat ért valamit, nagyon is sokat, és az ember is, akivel folyt, ha ezt megtagadnám hirtelen, akkor hazudnék, magamnak elsősorban. És az eset feldolgozatlanul bennem maradna. Szerintem jól csinálod, ha kicsit egyedül maradsz, és ez az egyedüllét nagyon messze van a magánytól. Aki a magánytól fél, az menekül mihamarabb egy új kapcsolatba. Te bátor vagy, és Önmagadban is teljes. Miért lenne hát szükséged egy másik, egy újabb férfira? A férjednek biztos fájdalmat okoznál ezzel, de Te szereted őt, ami gyönyörű, és csak ártana mindenkinek ha háborúskodni kezdenél. A férjed is megérezné ennek a hazugság-voltát, hiszen hogyan lehetne őszinte egy olyan randevú, ami még válás előtt van, és a nő még néhány hete szerette a férjét? Nem, még kell Neked egy kis idő. Hagyd elcsitulni a dolgokat, miért keresnél más zajt, ami túlharsogná a jelenlegi zajt? Csak a ricsaj fokozódna. Bízom Benned, helyesen fogsz cselekedni.

2009. jan. 21. 14:06
 100/120 anonim ***** válasza:
86%

Azért érzed most másként,hogy veled történt mert szereted a férjed.De attól még lehet reálisan elfogulatlanul nézni a dolgot.Őt szereted,a húgod kevésbé,és így próbálod enyhíteni a fájdalmad,hogy rá tolod csak a felelősséget.Pedig ez nem helyes,és a férjed viselkedésén pedig ez csak ront,hogy ennyire aljas,hogy Ő is szinte csak a húgodat akarja hibásnak kikiáltani.Azért ez nem vall éppen tisztességes emberre.Szerintem egyenesebb lett volna,ha eléd áll,és azt mondja,igen én rontottam el,egy aljas áruló vagyok,aki megcsalt téged,hempergett a húgoddal hónapokig,gyereket csinált neki,majd megölette vele..stb...Csak azért írom le,mert mintha ezt nem akarnád látni,csak a jót benne,és a tesód meg a boszi aki tönkretette az életeteket.Pedig ez nem így van.Igen,egy aljas dög Ő is,aki képes volt ezt tenni a testvérével,de ha a férjed ezt más nővel csinálja,a házasságotokon nem változtat.Akkor is Ő tette volna tönkre,meg így is.Ez annyival rosszabb,hogy a tesóddal az amúgy sem jó kapcsolatod teljesen tönkre ment most.És ez is alábbhúzza csak a férjed jóemberi mivoltát.Ne akarj vak lenni az ügyben,ne hagyd etetni magad.Tudom,hogy mennyire fájdalmas ez,mint írtam a férjem nek a 3-ik gyerekünk születése után volt egy 2 hetes kapcsolata.Állítása szerint nem feküdt ugyan le vele,de nekem ez is megcsalás.Ha nincs gyerekünk,vagy vagyok olyan helyzetben,hogy van hová mennem a 3 kicsivel,és el tudnám tartani őket,elhagytam volna gondolkodás nélkül.Pedig én is szeretem,az életem volt,de azóta minden megváltozott nálam.Egyszerűen nem tudja bebizonyítani már nekem hiába könyörög esküdözik,hogy csakis engem imád,hogy ez igaz.Akkor eltört valami,amit megragasztgattunk ugyan,de sosem lesz a régi.Az én bizalmam egyszer lehet eljátszani.Most is szeretem igaz már nem úgy,de soha többet nem bízok meg benne 100%-ig.És nem jó így élni.És nem a nő tehet róla,hogy volt,hanem a férjem,akinek megérte ez a kockázat.Én ha szeretek valakit,akkor nem kell más.Úgyhogy nincs miről beszélni,nekem elég bizonyíték amit tett,nem kell a magyarázkodás nem vagyok hülye.Nekem olyan volt ez,akkora csalódás,mintha egy szép álomból ébredtem volna fel.Mintha nem is tudtam volna kivel élek együtt évek óta,talán csak én láttam annyira jónak a férjemet,és valójában nem az.Szörnyű érzés ez.

Sajnálom ami veled történt,de talán nem ismerted eléggé hiába vagytok együtt ilyen régóta.

2009. jan. 21. 14:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!