Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem mit tegyek?
Állítása szerint a lányunk születése óta nem tett ilyet és azt is nagyon bánja, de engem nem hagy nyugton ez a dolog.
- a hazugsága
-megalázottnak érzem magam
-ami a legrosszabb a közös barátaink tudtak róla
Nálam ez válás lenne...amelyik férfi képes megcsalni a gyermekei anyját, különösen terhesen (mondjuk az már tök mindegy), az az én szememben nem férfi...legfőképpen nem olyan férfi aki mellett élnék...
Számomra ez óriási fájdalom lenne, nem tudnék többet bízni, úgyhogy részemről ennyi lenne...
egyik barátnőméknél történt megcsalásos eset
poénból megkérdeztem ,majd furcsa volt az arckifejezése kiment a szobából utána mentem felelősségre vontam persze tagadott, majd megkértem esküdjön a lányai életére ,és "kiborult a bibi"
piszkosul megalázzotnak érzem magam
Én sem tudok többé bízni benne nagyon rosszul érintet.
Ami a legrosszabb a közös "barátaink" tudtak róla hiszen egy általuk rendezett házibulin történt mind a két eset.
Gondolom jót röhögtek a hátam mögött.
Állítása szerint mióta a nagylányunk megszületett nem történt ilyen.
Mondtam neki hogy elhagyom erre az volt a válasza mit akadok ki rajta régen volt és már régen megbánta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!