Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.
2011. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
46%
csald vissza, vagy hagyd el.
2011. szept. 4. 17:59
 2/71 anonim ***** válasza:
64%
Ebben biztos vagy, és hogy-hogy most derûlt ki?
2011. szept. 4. 18:00
 3/71 A kérdező kommentje:

Állítása szerint a lányunk születése óta nem tett ilyet és azt is nagyon bánja, de engem nem hagy nyugton ez a dolog.

- a hazugsága

-megalázottnak érzem magam

-ami a legrosszabb a közös barátaink tudtak róla

2011. szept. 4. 18:01
 4/71 anonim ***** válasza:
96%

Nálam ez válás lenne...amelyik férfi képes megcsalni a gyermekei anyját, különösen terhesen (mondjuk az már tök mindegy), az az én szememben nem férfi...legfőképpen nem olyan férfi aki mellett élnék...

Számomra ez óriási fájdalom lenne, nem tudnék többet bízni, úgyhogy részemről ennyi lenne...

2011. szept. 4. 18:02
 5/71 A kérdező kommentje:

egyik barátnőméknél történt megcsalásos eset

poénból megkérdeztem ,majd furcsa volt az arckifejezése kiment a szobából utána mentem felelősségre vontam persze tagadott, majd megkértem esküdjön a lányai életére ,és "kiborult a bibi"

piszkosul megalázzotnak érzem magam

2011. szept. 4. 18:05
 6/71 A kérdező kommentje:

Én sem tudok többé bízni benne nagyon rosszul érintet.

Ami a legrosszabb a közös "barátaink" tudtak róla hiszen egy általuk rendezett házibulin történt mind a két eset.

Gondolom jót röhögtek a hátam mögött.

2011. szept. 4. 18:08
 7/71 anonim ***** válasza:
12%
8 éve volt.. Bocsáss meg neki. A megbocsátás nemes tett, legyél nemes.. Nem dúlnám most szét ezért a kis család, a gyerekek életét.
2011. szept. 4. 18:09
 8/71 A kérdező kommentje:

Állítása szerint mióta a nagylányunk megszületett nem történt ilyen.

Mondtam neki hogy elhagyom erre az volt a válasza mit akadok ki rajta régen volt és már régen megbánta

2011. szept. 4. 18:11
 9/71 anonim válasza:
77%
Nincs keresnivalód egy ilyen férfi mellett! En most vagyok terhes, azt sem tudja a ferjem hogy apoljon, mindent megtesz ertem nem meg hogy megcsal... nagyon sajnallak, de azt mondom kulso szemmel, hogy egy ilyen ferfi nem egy felelossegteljes apa es ferj. kitartas!! Erosnek kell lenned. megkerdezhetem hany eves vagy?
2011. szept. 4. 18:12
 10/71 anonim válasza:
48%
Ha a gyermekeiteknek jó apja,ne hagyd el.Vegyél magadon erőt és próbálj meg továbblépni.Tudom,hogy piszkosul fáj,én is így vagyok.
2011. szept. 4. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!