Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.
2011. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
39%

ja, tényleg, szereted? akkor megbocsátasz..

és nem teszed tönkre a gyerekek életét. 8 éve!

Gondolj arra, hogy vannak kutúrák, ahol több feleség van.. és nem ölik halomra egymást. Azért ez érdekes.

Az számít, szeretitek egymást vagy nem?

2011. szept. 4. 18:32
 22/71 anonim ***** válasza:
27%

"többször is rákérdeztem de mindig kivágta magát a beszélgetés alól"

Ezt a pszichologia a beszelgetes (Téged érintő ügyek!) akadályozásának nevezi, ami a szóbeli bantalmazas egy fajtaja. Olvasd ela szavakkal verve c. konyvet, segit tisztazni, rendszerezni az erzeseidet, megfogalmazni azt, hogyan, miben bant Téged (a mostani viselkedesevel, és mindennap!).

35N

2011. szept. 4. 18:35
 23/71 anonim ***** válasza:
93%

"Gondolj arra, hogy vannak kutúrák, ahol több feleség van.. és nem ölik halomra egymást.2

Ezekben a kulturakban a feleseg bantalmazasa, hazudozas, felelosseg alol kibujas, feleseggel nem torodes NEM SZEREPEL a szokaslistan, sőt, a feleseg, szereto iranti felelosseg, torodes SOKKAL MAGASABB szinten kötelezo, mint a monogam kulturaban! Ott senki nem bujkal, nem rejtegeti tetteit, partnereit, mert ez BŰN!

35N

2011. szept. 4. 18:37
 24/71 A kérdező kommentje:
Igen szeretem a férjem a mai napig,de most gyűlölet vette át a szeretet helyét. Vajon ő szeretett mikor tette vajon ő gondolt rám vagy a gyerekére . Ha ez akkor kiderül ( ha lett volna bőr a képén ezt bevallani)elhagytam volna akkor lett volna döntés jogom hogy akarok vele maradni vagy nem és nem maradok vele még nyolc évig és nem szülök neki még egy gyereket
2011. szept. 4. 18:43
 25/71 anonim ***** válasza:
34%

"a feleseg bantalmazasa" - bántalmazásról nem volt szó! két NYOLC éve történt kaland miatt, mint egy sértett pulyka széttépni a családot jóvátehetetlen BŰN.

egyébként dolgozik,rendes, szereti őket - mit akarsz? hány olyan van akit (itt is volt) ver a férje, úgy hogy a karjában van a csecsemőjük!!! iszik, stb

és megbánta.. Bocsáss meg neki, kérlek!

2011. szept. 4. 18:45
 26/71 A kérdező kommentje:
Lesz@rom a másik kultúrát az engem nem érdekel én más értékrend szerint élek és az én értékrendembe nem fér bele a megcsalás és a hazugság
2011. szept. 4. 18:48
 27/71 anonim ***** válasza:
30%
akkor miért kérdezel? rúgd tökön, és kínlódj a gyerekek apátlan nevelésével egy életen át . Szia!
2011. szept. 4. 18:49
 28/71 anonim ***** válasza:
58%
Elõfordùlhat, hogy részeg volt és nem tudta magàt visszatartani, és a kedves baràtok között voltak irigyeitek, akik belevitték. Nem tudom ha helyedben lennék mit tennék, a férjedet hogyan érzed azon kivül, hogy a gyerekeidet szereti, hozzàd hogyan viszonyùl?
2011. szept. 4. 18:50
 29/71 A kérdező kommentje:

Igen a gyerekeket sajnálom valóban ebben igazad van!!

De én ezt sem megbocsájtani sem elfeledni nem tudom ,és nem vagyok benne biztos hogy a gyerekeknek az jó hogy anya és apa már nem szeretik egymást

"Sértett pulyka" kíváncsi lennék ha ez veled történik téged csalnának meg mit tennél.

2011. szept. 4. 18:54
 30/71 anonim ***** válasza:
100%
Hu nem irigyellek. Nálam 2007-ben derült ki hogy a feleségem régebben meg azután is félrelépett. Azóta se tudtam túltenni magam az egészen. Azóta rengeteg minden történt nálunk, pl a feleségem idóközben betegségben elhunyt, és egyedül maradtam a 6éves fiunkal. Ha nem jön a betegség, akkor nem maradtam volna együtt a feleségemmel. Soha nem fogod magad tultenni ezen. A megcsalás a legmocskosabb dolog a világon.
2011. szept. 4. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!