Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem mit tegyek?
ja, tényleg, szereted? akkor megbocsátasz..
és nem teszed tönkre a gyerekek életét. 8 éve!
Gondolj arra, hogy vannak kutúrák, ahol több feleség van.. és nem ölik halomra egymást. Azért ez érdekes.
Az számít, szeretitek egymást vagy nem?
"többször is rákérdeztem de mindig kivágta magát a beszélgetés alól"
Ezt a pszichologia a beszelgetes (Téged érintő ügyek!) akadályozásának nevezi, ami a szóbeli bantalmazas egy fajtaja. Olvasd ela szavakkal verve c. konyvet, segit tisztazni, rendszerezni az erzeseidet, megfogalmazni azt, hogyan, miben bant Téged (a mostani viselkedesevel, és mindennap!).
35N
"Gondolj arra, hogy vannak kutúrák, ahol több feleség van.. és nem ölik halomra egymást.2
Ezekben a kulturakban a feleseg bantalmazasa, hazudozas, felelosseg alol kibujas, feleseggel nem torodes NEM SZEREPEL a szokaslistan, sőt, a feleseg, szereto iranti felelosseg, torodes SOKKAL MAGASABB szinten kötelezo, mint a monogam kulturaban! Ott senki nem bujkal, nem rejtegeti tetteit, partnereit, mert ez BŰN!
35N
"a feleseg bantalmazasa" - bántalmazásról nem volt szó! két NYOLC éve történt kaland miatt, mint egy sértett pulyka széttépni a családot jóvátehetetlen BŰN.
egyébként dolgozik,rendes, szereti őket - mit akarsz? hány olyan van akit (itt is volt) ver a férje, úgy hogy a karjában van a csecsemőjük!!! iszik, stb
és megbánta.. Bocsáss meg neki, kérlek!
Igen a gyerekeket sajnálom valóban ebben igazad van!!
De én ezt sem megbocsájtani sem elfeledni nem tudom ,és nem vagyok benne biztos hogy a gyerekeknek az jó hogy anya és apa már nem szeretik egymást
"Sértett pulyka" kíváncsi lennék ha ez veled történik téged csalnának meg mit tennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!