Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.
2011. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 A kérdező kommentje:

Több nem volt az biztos a (lányaira esküdött azt meg nem tenné ha nem így lenne), így is derült ki az egész hogy ezt kértem tőle. Azt mondta nagyon megbánta hirtelen jött a felelősség számára(gyerek) és megijedt nem gondolkodott csak "jött" egy hónapon belül kettő,De miután belegondolt a dologba felfogta a súlyát és félt ha kiderül elhagyom és elveszti a családját. Ezért is titkolta éveken keresztül gyáva volt bevallani mert elveszít és nem mert kockáztatni.

Hogy mit teszek még nem tudom piszkosul fáj az árulása az tuti.

2011. szept. 8. 17:15
 62/71 A kérdező kommentje:

De mindenek ellenére mérlegelnem kell.

Hiszen jó apa nagyon szereti a lányokat igazán törődik velük ha hazaér a munkából a nagyobbal tanul utána játszik a lányokkal. Azt sem mondhatom hogy engem elhanyagolt volna valaha hiszen engem is mindig segített támogatott. Sok mindenen mentünk keresztül mire felépítettük amink van . Pont ezért fáj ennyire az egész hiszen volt róla egy kialakult "képem " ami most összetört álmomba nem gondoltam volna hogy képes ilyesmire . Most egy kis hülye naiv tyúknak érzem magam

2011. szept. 8. 17:22
 63/71 A kérdező kommentje:
Nem iszik nem dohányzik ,nem játékgépezik a fizetését hazaadja. szórakozni nem jár egyedül de most már legalább tudom mért nem ment ha hívták félt hogy megkérdezem mivolt a buliba és lebukik.
2011. szept. 8. 17:26
 64/71 A kérdező kommentje:

A "barátokkal " ugyancsak fogalmam sincs mi legyen nem azt vártam tőlük hogy felvívjanak és elmondják mi történt, de tudtak róla a szemük előtt történt a dolog a szemük előtt fűzte a csajokat "gyerekkori barátom ágyába történt tőle kérte az óvszert " de azt legalább elvártam volna tőlük hogy megkérdezzék biztos hogy helyes dolog -e amire készül hiszen az barátnőd otthon ül veszélyeztetett terhesen biztos jó dolog amire készülsz

Az egyik csajszinak még a nevét sem tudja az egyik meghívott vendég barátnőjének a barátnője a másik csajt én is személyesen ismerem az biztos hogy a gyerekkori barátom többé számomra nem létezik az unokatestvérem akivel szintén jó kapcsolatom van ővele fogalmam sincs mi legyen és a többiekkel sem szívesen álok szóba ezek után.

2011. szept. 8. 18:55
 65/71 anonim ***** válasza:
100%
Ne csald vissza semmiképen sem. Legalább a Te lelkiismered maradjon tiszta bármire is kerül sor. Egyébként üdv a klubban.
2011. szept. 8. 22:42
 66/71 anonim ***** válasza:
89%

"Nem, én nem hibáztam" - nem megcsalásra gondoltam.(amit 22 évesen, pánikjában, hogy vége a legényéletnek tett, az sem megcsalás -akkor lett volna, ha mást szeretett volna. de nevét sem tudta, nem is érdekelte.)

*

Ne tudd meg Kérdező,az mekkora fájdalom, ha azt érzi az ember: mást szeret már, nem engem...:(((

*

Nem követtél el soha hibát? ? ?

akkor most se kövess el - mert neked sem fognak megbocsátani. Ez kőkeményen így működik.

"ne ítélj, hogy ne ítéltess!"

10 év múlva a gyerekeid eléd állnak - és (mert az igazság mindig kiderül) megkérdezik:

ezért tetted lapátra apánkat?

és nem lepontozás és leszázalékolás lesz, mint itt, most

- hanem más.

*

Vigyázzatok magatokra. Ha vét ellened testvéred, fedd meg. De ha megbánja, bocsáss meg neki. Ha hétszer vétkezik is naponta ellened, és hétszer fordul hozzád azzal, hogy "bánom", bocsáss meg neki."(Luk17,3-4)

2011. szept. 9. 00:03
 67/71 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a férjed szeret téged, és szégyenli amit tett. Csak hát pasi és nem akar megalázkodni. Tudja, hogy hibázott és hárítja a felelősséget, ezért olyan bunkó.

Fiatalkori botlás volt, és remélhetőleg utálja magát emiatt, és te is utálod érte. Szerintem nem tudja elviselni a helyzetet ezért mondta, hogy csald meg te is, hátha attól feloldódnak a dolgok (vagy belül sejti, hogy te úgysem csalnád meg).

Szerintem a konfliktuskezelő képessége nem fejlődött ki eléggé, mert ő is fiatalon nősült.

2011. szept. 9. 06:53
 68/71 anonim ***** válasza:
100%

"Vigyázzatok magatokra. Ha vét ellened testvéred, fedd meg. De ha megbánja, bocsáss meg neki. Ha hétszer vétkezik is naponta ellened, és hétszer fordul hozzád azzal, hogy "bánom", bocsáss meg neki."(Luk17,3-4)"

Emlékezetem szerint van egy olyan Parancsolat a tízből:

NE PARÁZNÁLKODJ!

Akkor ez most hogy van?

2011. szept. 9. 10:30
 69/71 anonim ***** válasza:
100%

Az előző kommentelő 21 éves lánynak több esze van mint némelyik 30-asnak. Ha neked a gyerekeid boldogsága a legfontosabb nem maradsz vele csak miattuk. Persze ez a saját véleményem. Egy gyerek nem hülye nem is szabad annak nézni, tapasztalatból mondom. Nagy 10, kicsi 2, és fiuk, most derült ki egy hónapja, hogy megcsalta férjem. Nem egyszer a 11 év alatt, erre múlt héten jöttem rá. Bevallani csak a legutolsót volt mersze, mert azt nem tudta volna letagadni (kimaradt egy hétvégére). Bocsánatot persze nem kért, mert ez csak megtörtént aztán mikor egy hete rájöttem, hogy nem egyszer történt meg, terhes voltam a naggyal mikor először megtette és nem 22 éves volt hanem 30 és nem a felelősségtől ilyedt meg , mert már egy éves házasok voltunk és terveztük a gyereket.Saját házban éltünk anyagi gondunk nem volt sem kölcsönünk.A mai napig magyarázatot nem ad a tetteire, de már nem is érdekel. 10 éven át hazudott mi rá a garancia, hogy most nem fog.

Szép "barátaid" vannak csak sajnálni tudom őket , az ilyen embereknek nincs lelkiismeretük.

Minden jót és kitartást a továbbiakban!

2011. szept. 9. 10:32
 70/71 anonim ***** válasza:

hát előző, minden helyzet más és más

a Tied nagyon-nagyon más..részvétem.

*

kettővel előző:

a paráznaság bűn - de nem nálam van az ítélkezés -Istennél az ítélet. Nem játszhatom, hogy Isten vagyok.

Így érthető?

2011. szept. 9. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!