Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.
2011. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 A kérdező kommentje:
A legrosszabb hogy terhesen tette velem mikor a közös gyermekünket vártam.
2011. szept. 5. 09:30
 42/71 A kérdező kommentje:
Abban igaza van annak aki azt írta hogy a gyerekeknek nagyon rossz lesz ez igaz hiszen nagyon szeretik az apukájukat, de vajon jó lenne nekik egy olyan családban felnőni ahol az anyuka gyűlöletet megvetést érez az apjuk iránt, én tudom magamról hogy ezt igazán soha nem tudnám neki meg bocsájtani csak felületessen és szerintem annak nincs értelme
2011. szept. 5. 09:36
 43/71 A kérdező kommentje:
na meg ez a kétszer félrekefélés dolog számomra undorító tudja hogy soha nem lennék rá képes és ezzel takarózik hogy ez megoldaná a problémát szánalmas
2011. szept. 5. 09:38
 44/71 A kérdező kommentje:
nem hogy meghúzná magát hiszen ő hibázott ő hazudozott hanem még ilyen gusztustalan ajánlatot tesz
2011. szept. 5. 09:42
 45/71 anonim válasza:
52%
Hát elolvastam minden hozzászólást, és nagyon sajnálom, és nagyon megértem amit írsz... Engem megcsalt a férjem, utána pedig én csaltam meg őt, ezért tapasztalatból írom, hogy a bosszúból történő megcsalás a legkevésbé sem élvezet, vagy revans, hanem inkább még nagyobb fájdalom, én utána egy szutyoknak éreztem magam, hogy megtettem, RÁADÁSUL mivel kiderült, mert elmondtam, ő innentől kezdve egyáltalán nem fáradozott azon, hogy megbocsássam a megcsalását, mivel én is megtettem, és ő ezt úgy vette kvittek vagyunk! Én egyszer tettem meg, ő pedig 1 évig folyamatosan... Én a mai napig a férjemmel vagyok, van egy kislányunk is, és szeretem is őt, meg ő is engem, azóta nem történt semmi ilyesmi, ez 3 éve történt, de azt nyugton elmondhatom, hogy ez a tüske kiszedhetetlen, ez a fájdalom bármelyik pillanatban felszínre törhet, örökre megnyomorítja a kapcsolatot, bár azért az "átlagnál" talán így is boldogabban élünk egymás mellett... Azok akik azt mondják, hogy pulyka vagy, meg mit nyekeregsz... hát, azok azok a nők, akikbe bele lehet nyugodtan rúgni, miattuk hiszik azt a férfiak, hogy bármit megtehetnek, ők azok, akik rácsimpaszkodnak a brére, és el nem engedik, bármit is tesz, akár, még a gyerekeiket is felhasználva! Az a nő, mint például a kérdező is IGAZI nő, aki tényleg NŐKÉNT éli a mindennapjait, és nem rongyként, vagy megalázott feleségként, ő igen is felháborodott, és teljesen jogos, hogy a válást fontolgatja! DE, mivel a gyerekeket nézve én is jártam ebben a cipőben a tanácsom az lenne, hogy fingasd meg a férjedet, NE csald vissza, hanem "dolgoztasd" meg! Érezze KŐKEMÉNYEN hogy VELED...ő ilyet NEM tehet! ÉRted? És nem véletlen a kis és nagy betű! Én szét szedtem a férjemet az eset után (még az én félrelépésem előtt) millió bocsánatkérés stb... és a fájdalmad akkor fog enyhülni, ha látod azt, hogy azt is megbánta már, hogy aznap magával vitte a buliba a fa***kát! :))) bocs, ha van néhány nyomdafestéket nem tűrő szó, de így tudtam kinyilatkoztatni az érzéseimet! Sok Sikert a továbbiakhoz!
2011. szept. 5. 11:40
 46/71 A kérdező kommentje:

"Ne hagyd el csak ha most is okot ad rá.Inkább kérdezd meg önmagadtól hogy miért tette és vond le a konzekvenciát.Én is megcsaltam a nejem sokszor, de jó apa és férj tudtam lenni ezek után is."

Lehet hogy jó apa vagy, de jó férj az biztos hogy nem soha nem jutott eszedbe hogy megalázod a feleséged????

Jó férj ezt kur..ra kétlem.

2011. szept. 5. 14:46
 47/71 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező. A férjed egy szemét alak volt 8 évvel ezelőtt.

Szerintem nem maradt volna veled, ha nem szeretne. Egyszerűen gyenge volt. A többi pasi sem jobb. Van néhány naívabb alkat, de őket is lehet csábítani.

Úgy látom te is naív alkat vagy. Azt tanácsolom, hogy menjetek el párterápiára, beszéljétek meg az ügyet és így vagy úgy egyszer és mindenkorra zárjátok le.

Benned nagy most a fájdalom és a feszültség. Fel kell oldani, ha vele nem sikerül, akkor nélküle.

2011. szept. 5. 22:03
 48/71 anonim ***** válasza:
100%

"csak két k urvába ürített."

Tenyleg, az egy igazan megcsodalando, gerinces, jó jellemű, tisztes, jó lelkű, csupaszív, felelősségteljes, gazdaglelkű ember, aki k-rvába ürít.

Én is ez alapjan szoktam megallapitani, hogy ki milyen Ember.

2011. szept. 5. 22:14
 49/71 anonim ***** válasza:

"A férjed egy szemét alak volt 8 évvel ezelőtt.

(...) Egyszerűen gyenge volt. "

Nem, 8 éve _folyamatosan_ gyenge (taht pl. 1 honapja is gyenge volt), hiszen 8 eve folyamatosan hazudik. Ilyen a jelleme, MA is. Errol kell donteni, hogy kell-e ilyen, vagy nem kell. Férfi-e az ilyen, vagy nem Férfi. Társ-e az ilyen, vagy nem Társ. Megbízható-e az iylen ember, vagy nem. Szeretet-e az, ha átbasszák a fejed, vagy sem.

Gyermekrol valo erzelmi gondoskodasnak minosul-e, ha elete elso heteiben magar hagyja, vagy elhagyasnak.

Használ-e a gyermekeknek, hogy ilyen jellemet latnak maguk elott peldakepnek, vagy árt?

Ilyen es ehhez hasonlo "egyszeru" vilagnezeti es filozofiai kerdeseket kell most tisztaba tennie magaban...

35N

2011. szept. 5. 22:19
 50/71 anonim ***** válasza:

"nem hogy meghúzná magát hiszen ő hibázott ő hazudozott hanem még ilyen gusztustalan ajánlatot tesz2

Igen, igy van.

Pontosan, jol latod az "eroviszonyokat".

2011. szept. 5. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!