Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem mit tegyek?
"Ne hagyd el csak ha most is okot ad rá.Inkább kérdezd meg önmagadtól hogy miért tette és vond le a konzekvenciát.Én is megcsaltam a nejem sokszor, de jó apa és férj tudtam lenni ezek után is."
Lehet hogy jó apa vagy, de jó férj az biztos hogy nem soha nem jutott eszedbe hogy megalázod a feleséged????
Jó férj ezt kur..ra kétlem.
Kedves kérdező. A férjed egy szemét alak volt 8 évvel ezelőtt.
Szerintem nem maradt volna veled, ha nem szeretne. Egyszerűen gyenge volt. A többi pasi sem jobb. Van néhány naívabb alkat, de őket is lehet csábítani.
Úgy látom te is naív alkat vagy. Azt tanácsolom, hogy menjetek el párterápiára, beszéljétek meg az ügyet és így vagy úgy egyszer és mindenkorra zárjátok le.
Benned nagy most a fájdalom és a feszültség. Fel kell oldani, ha vele nem sikerül, akkor nélküle.
"csak két k urvába ürített."
Tenyleg, az egy igazan megcsodalando, gerinces, jó jellemű, tisztes, jó lelkű, csupaszív, felelősségteljes, gazdaglelkű ember, aki k-rvába ürít.
Én is ez alapjan szoktam megallapitani, hogy ki milyen Ember.
"A férjed egy szemét alak volt 8 évvel ezelőtt.
(...) Egyszerűen gyenge volt. "
Nem, 8 éve _folyamatosan_ gyenge (taht pl. 1 honapja is gyenge volt), hiszen 8 eve folyamatosan hazudik. Ilyen a jelleme, MA is. Errol kell donteni, hogy kell-e ilyen, vagy nem kell. Férfi-e az ilyen, vagy nem Férfi. Társ-e az ilyen, vagy nem Társ. Megbízható-e az iylen ember, vagy nem. Szeretet-e az, ha átbasszák a fejed, vagy sem.
Gyermekrol valo erzelmi gondoskodasnak minosul-e, ha elete elso heteiben magar hagyja, vagy elhagyasnak.
Használ-e a gyermekeknek, hogy ilyen jellemet latnak maguk elott peldakepnek, vagy árt?
Ilyen es ehhez hasonlo "egyszeru" vilagnezeti es filozofiai kerdeseket kell most tisztaba tennie magaban...
35N
"nem hogy meghúzná magát hiszen ő hibázott ő hazudozott hanem még ilyen gusztustalan ajánlatot tesz2
Igen, igy van.
Pontosan, jol latod az "eroviszonyokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!