Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.2011. szept. 4. 17:57
71/71 anonim válasza:
Látom, már egy ideje nem él a topic, én azért elmondanám a véleményem: Szerintem nem muszáj megbocsátanod, de mindenképpen úgy kéne tenned, egy kis ideig, mondjuk egy 2 hétig, mintha megbocsátanál neki. Főzd neki mindennap a kedvenc ételét, legyél hozzá nagyon kedves, kérdezd meg mindig milyen volt a napja, finoman szólj hozzá, és légy megértő, stb, stb, csinálj úgy, mintha semmi nem történt volna. És miután letelik a 2 hét, utána döntsél: képes lennél a hátralévő életed úgy élni, ahogyan abban az időben, amíg te úgy csináltál, mintha megbocsátottál volna, vagy nem? Ha nem, akkor, dobd ki, de azonnal, hidd el, ő is látni fogja abban a 2 hétben, hogy mit dobott el magától, és nagyon fogja bánni... És te majd a 2 hét letelte után nyugodtan mondhatod neki azt, hogy te úgy érzed, hogy ennél többet nem tudsz beleadni egy kapcsolatba, de úgy láttad, hogy neki ez sem volt elég, akkor viszont mehet! Mérget vennék rá, hogy le fog szállni utána arról a magas lóról, és könyörögni fog neked! De ehhez tényleg az kell, hogy kinyald a seggét abban a 2 hétben! Az a baj a pasikkal szerintem, hogy ők szavakból nem értenek, csak a tettekből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!