Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.
2011. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
44%
Sajnos ez a baj, hogy az embernek örökre ott fog motoszkàlni a fejében, hogy mit tett a férj vele. Nàlam még az is megtörténne, hogy megundorodom töle, de még az is lehet, hogy visszacsalnàm. Igy egyenesben érezném magamat.Nem lehet ezt csak ùgy elfelejteni.
2011. szept. 4. 19:04
 32/71 anonim ***** válasza:
96%

"Ha ez akkor kiderül ( ha lett volna bőr a képén ezt bevallani)elhagytam volna akkor lett volna döntés jogom hogy akarok vele maradni vagy nem"

Igy van, infovisszatartassal elvette Tőled a jogot a sajat eleteddel kapcsolatis donteshez.

2011. szept. 4. 19:11
 33/71 anonim ***** válasza:
56%

" "a feleseg bantalmazasa" - bántalmazásról nem volt szó!"

Háét akkor olvasd el a 18:35-öt, iganeis van, azóta mindennap!

" két NYOLC éve történt kaland miatt, mint egy sértett pulyka széttépni a családot jóvátehetetlen BŰN."

Akkor gondold vegig, hogy KI az kettejuk kozul, aki csaladszettepo dolgot tett....

"egyébként dolgozik,rendes, szereti őket - mit akarsz?"

Ez nem igaz!

A rendes es szeretet fogalmak azok, amik nem teljesulnek akkor, ha valaki megcsalja a terhes, segoitsegre szorulo feleseget, es hazudik.

Az, hoyg valaki dolgozik, nem idok parklapcoslatra. Az emberek 95%-a dolgozik, sőt még - az itteni férjjel ellentétben - rendes is, szeretni is tud, ettol még ez nem apropo egy parkapcsolatra!:)

2011. szept. 4. 19:14
 34/71 anonim ***** válasza:
29%

22 éves volt! szted egy 22 éves kiscsávó mennyire tudja magát türtőztetni, ha ott van előtte egy csaj, aki hajlandó vele lefeküdni?

ha ennyire zaver, h megcsalt, akkor dobd ki.

ha azt szeretnéd, h maradjon apja a gyerekeidnek, akkor bocsásd meg.

egyébiránt én is ismerek olyan fickót, aki minden szembejövővel megcsalja a feleségét, de a gyerekeiért bármit megtenne, és imádja őket. na, erről ennyit.

2011. szept. 4. 19:59
 35/71 anonim válasza:
93%

Szerintem senki nem adhat tanácsot, abban hogy más hogyan élje az életét, főleg nem egy idegen. ÉN a helyedben biztosan elválnék. Láthatja a gyerekeit, de számomra mint férj, és mint ember elásta magát.

És egyébként megdöbbentem a sok válaszadón, akik rátámadtak a kérdezőre, hogy hogy jut eszébe váláson gondolkozni, szegény gyerekek, és szegény férj, apa, hogy szereti őket. Ti vagytok azok a nők, akikban semmi önbecsülés sincs, és minden megalázást tolerálnak? Attól, hogy gyenge vagy, nem kell mást is a te szintedre lehúzni, ezzal az ócska dumával. Ezt a családot nem a válás tépné szét, az pontosan 8 éve megtörtént, amikor a kanos férj jót dugott a terhes asszony mellett, aztán annyi gerinc nem volt benne, hogy ezt elmondja, legalább ennyire megtisztelje a nőt, hogy megadja a döntés jogát abban, hogy hogyan tovább!

2011. szept. 4. 19:59
 36/71 anonim ***** válasza:
81%

"22 éves volt! szted egy 22 éves kiscsávó mennyire tudja magát türtőztetni, ha ott van előtte egy csaj, aki hajlandó vele lefeküdni?"

Egy 22 éves általad nevezett "kiscsávó" tudja tűrtőztetni magát. Nem egy állatról beszélünk könyörgöm. Érdekes, hogy nekem nem fura, hogy a párom 22 éves "kiscsávó" létére tudja tűrtőztetni magát...gyakran előfordul, hogy1-2 hónapig nem tudunk szeretkezni, de attól még nem jár félre...ez nekem miért természetes? és egyeseknek miért természetes, hogy valaki pusztán mert fiatal félrek..r. Ne mondjátok, hogy ez természetes. az eszem megáll...és akkor csodálkozunk, hogy miért vannak elnyomva egyes nők...

2011. szept. 4. 20:31
 37/71 anonim ***** válasza:
57%

ha másba lett volna szerelmes, akkor csalta volna meg. A lelkét, de így csak két k urvába ürített. Jártak régen is piroslámpásházba - és nem volt lelki kapcsolat - nem ugyanaz, mintha másnak udvarolt volna, és lelki kapcsolatot létesített volna. megbánta, rájött, nem kell ez.

Nem kellett volna ezt megtudnia a kérdezőnek- ki mondta el? -az akarja széttépni a családot! ritka gonosz alak lehet..

2011. szept. 4. 20:47
 38/71 anonim válasza:
Ne hagyd el csak ha most is okot ad rá.Inkább kérdezd meg önmagadtól hogy miért tette és vond le a konzekvenciát.Én is megcsaltam a nejem sokszor, de jó apa és férj tudtam lenni ezek után is.
2011. szept. 5. 07:31
 39/71 A kérdező kommentje:

Szerinte az lenne a megoldás ha én is félre kefélnék 2x és utána lezárnánk a témát. Hát ez a mondata után nálam betelt a pohár rendesen. Aki igazán szereti a párját az nem akarja hogy egy másik személlyel megcsalja.

Szerinte az elmúlt 8 évre kellene koncentrálnom és nem a múltbéli bűneire , csakhogy az elmúlt 8évalat többször rákérdeztem nem vallotta be hazudott ,hazugságokra nem lehet építeni egy kapcsolatot főleg nem egy családot.

2011. szept. 5. 09:23
 40/71 A kérdező kommentje:
Elvárja tőlem azt hogy felejtsem el az egészet na de mégis hogyan???? Össze tört a róla alkotott képem, megszűnt a bizalmam felé ezután minden kis összezördülésnél ez előkerülne megint ,hát vajon van ennek értelme?
2011. szept. 5. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!