Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a férjem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Férjemmel 13éve vagyunk együtt. Van két kislányunk az egyik 8éves a másik 18hónapos.Most kiderült,hogy mikor a nagyobbik lányommal voltam veszélyeztetett terhes ő kétszer is megcsalt két különböző nővel.
2011. szept. 4. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:

Bocsássak meg neki. 8 éven keresztül hazudott!!! Könyörgöm kétszer is megtette !!! (mert már többször is rákérdeztem de mindig kivágta magát a beszélgetés alól)

Abban van igazság a lányokat sajnálnám elszakítani az apjuktól, mert mindenek ellenére nagyon jó apa és nagyon szereti a lányokat,és a lányok is őt.

2011. szept. 4. 18:16
 12/71 A kérdező kommentje:
30 éves
2011. szept. 4. 18:17
 13/71 A kérdező kommentje:

Ő ezt hajtogatja 8 éve volt megbánta, azóta nem tette.

A fizetését mindig hazaadja, nem iszik,nem dohányzik, nem játékgépezik.

2011. szept. 4. 18:20
 14/71 anonim ***** válasza:
84%

Ranschburg szavaival élve, ahhoz, hogy a gyermekek tökéletes családban nőjenek fel, az kell, hogy az anya és az apa szeressék egymást nagyon, feltétel nélkül. Minden más ez után következik.

Szerintem igaza van. Én nem akarnék egy életet leélni valakivel, aki nekem 8 évig hazudott és terhesen megcsalt. Na de a "barátokkal" se szívesen társalognék ez után...szép.

Szóval én mennék.

Mondjuk én különösen "érzékeny" vagyok az ilyen dolgokra, a párkapcsolatra...nem mondom, hogy lelépek ha valami nem tökéletes, de egy ilyen megalázást, átverést a gyermekeim apjától nem tudnék lenyelni.

Ezt nem szabad egy nőnek lenyelni...

2011. szept. 4. 18:21
 15/71 A kérdező kommentje:

Nem igaz,hogy nem tudom túltenni rajta magam.

DE NEKEM MEGY irtóra dühös vagyok, és nagyon fáj hogy ezt tette.

2011. szept. 4. 18:22
 16/71 anonim ***** válasza:
53%
ha jó apa hihetetlenül nagy hiba lenne széttépni a családot! és nagyon megbánnád később..bocsáss meg neki.. próbáld meg - ne tedd lelki nyomorékká a gyerekeket amiatt, hogy egy 8 éve tötént hibát nem tudsz megbocsátani.
2011. szept. 4. 18:22
 17/71 anonim ***** válasza:
70%

...nem Férfi....

Nézd meg a Történelmi magánügyek c. filmet, abban 3x válik el a foszereplő (Ruttkai Éva) a szocializmusban (!!!), és az utolsotol avval a kifogassal, hogy "nem Férfi".

:)

35N

2011. szept. 4. 18:28
 18/71 anonim ***** válasza:
86%
oké, én csak elmondtam a véleményemet. A Te életed, Ti életetek. lehet, hogy teljesen megváltozik...és ha nem? (bennem ez motoszkálna az elkövetkező 30 évben)
2011. szept. 4. 18:28
 19/71 A kérdező kommentje:
Én is így érzem nem tudok a "barátaink" szemébe nézni mert megalázottnak érezném előttük magam Persze valahol érthető hogy nem szóltak, hogy a férjed a buliba kupakolt egy csajjal, mert nem akartak beleszólni na de mégis senkinek nem jutott eszébe hogy otthon ülök veszélyeztettet terhesen és várom haza főleg, hogy kétszer is megtörtént
2011. szept. 4. 18:29
 20/71 anonim ***** válasza:
96%

"ha jó apa hihetetlenül nagy hiba lenne széttépni a családot"

Az aztan a jó apa, aki mar a gyereke elso magzati heteiben is leszarja a csaladot!

2011. szept. 4. 18:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!