Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem mit tegyek?
Bocsássak meg neki. 8 éven keresztül hazudott!!! Könyörgöm kétszer is megtette !!! (mert már többször is rákérdeztem de mindig kivágta magát a beszélgetés alól)
Abban van igazság a lányokat sajnálnám elszakítani az apjuktól, mert mindenek ellenére nagyon jó apa és nagyon szereti a lányokat,és a lányok is őt.
Ő ezt hajtogatja 8 éve volt megbánta, azóta nem tette.
A fizetését mindig hazaadja, nem iszik,nem dohányzik, nem játékgépezik.
Ranschburg szavaival élve, ahhoz, hogy a gyermekek tökéletes családban nőjenek fel, az kell, hogy az anya és az apa szeressék egymást nagyon, feltétel nélkül. Minden más ez után következik.
Szerintem igaza van. Én nem akarnék egy életet leélni valakivel, aki nekem 8 évig hazudott és terhesen megcsalt. Na de a "barátokkal" se szívesen társalognék ez után...szép.
Szóval én mennék.
Mondjuk én különösen "érzékeny" vagyok az ilyen dolgokra, a párkapcsolatra...nem mondom, hogy lelépek ha valami nem tökéletes, de egy ilyen megalázást, átverést a gyermekeim apjától nem tudnék lenyelni.
Ezt nem szabad egy nőnek lenyelni...
Nem igaz,hogy nem tudom túltenni rajta magam.
DE NEKEM MEGY irtóra dühös vagyok, és nagyon fáj hogy ezt tette.
...nem Férfi....
Nézd meg a Történelmi magánügyek c. filmet, abban 3x válik el a foszereplő (Ruttkai Éva) a szocializmusban (!!!), és az utolsotol avval a kifogassal, hogy "nem Férfi".
:)
35N
"ha jó apa hihetetlenül nagy hiba lenne széttépni a családot"
Az aztan a jó apa, aki mar a gyereke elso magzati heteiben is leszarja a csaladot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!