Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem mit tegyek?
"Szerinte az lenne a megoldás ha én is félre kefélnék 2x és utána lezárnánk a témát. Hát ez a mondata után nálam betelt a pohár rendesen. Aki igazán szereti a párját az nem akarja hogy egy másik személlyel megcsalja. "
Ezt olvasva ujra a Szavakkal verve c. konyvet ajanlom, mert az irja le jol, hogy 2 kulonbozo vilagkepu emberrol van szo, akik hazasok, es van, akinek ez a vilagkepi kulonbozoseg csak 40-60 ev hazassag utan esik csak le...
Üzleties a gondolkodasa, nem ismeri az egyenrangusagot es a bensosegesseget, a szeretetet... Sajnos szembesulnod kell avval, hogy fogalma sincs a kolcsonossegrol es a szerettetrol, ezeket csak feltetelezted rola az ő vilagkepe ismeretenek hianyaban....:( :S :/
35N
"Állítása szerint mióta a nagylányunk megszületett nem történt ilyen. " Megbánta"
tényleg kérdező, te ugye nem hibáztál soha még, nyolc-tíz éve sem?
Szia! én 21 éves vagyok. Apám egy nagyon népszerű ember, mindenki ismeri a városban, menő munkahelye volt, külföldi konferenciákra járkált, céges bulik stb. Anyum is 2diplomás elismert a munkájában, de nem volt pörgős. 3 pici gyerekkel otthon volt, rengeteget foglalkozott velünk. (3 és fél év alatt meglettünk:))
Apu is törődött velünk és imádjuk, felnézek rá. Pedig tudom, hogy néhányszor megcsalta anyukámat. Anyu is tudja. És megalkuvóan "elfogadta", mert CSAK MI érdekeltük, de olyannyira tönkre tette a kapcsolatukat, hogy mára már iszonyt érez anyu iránta. kb 10éve külön alszanak, ott akkor biztos vagyok abban, hogy a nemi élet is megszűnt közöttük. Szerintem mai napig félre lép apám, anyámat nem érdekli. Mi ezt láttuk itthon. Elmúlt az a szeretet. Sosem láttam, és anyám már nem is ül vele egy asztalhoz egy vacsorára sem. Nagyon jó arcok, vagányak, és jóban vannak. De ez nem házasság.
Igenis válj el! Ne gondold, hogy a gyereknek ez lesz a jobb ha így együtt maradtok... HA visszafordíthatnám az időt, nekem MINDENNÉL fontosabb lenne, hogy anyukámat boldognak lássam! Kislányként is! Hogy egy szerető férj legyen mellette, terhesen is és bárhogyan. NE adj Isten, mi lesz ha megbetegszel??? Eltántorodik tőled? Terhes voltál, és megtette... hazudott. Ennél nagyobb megalázás nincs a világon egy házasságban! A baráti kört nem is részletezem... Soha nem fogod megbocsájtani ezt neki... MAi napig örülnék, ha elválnának és megtalálnák a számukra megfelelő partnert.
"tényleg kérdező, te ugye nem hibáztál soha még, nyolc-tíz éve sem?"
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:48
Nem én nem hibáztam, ha kíváncsi vagy rá 17 évesek voltunk mikor "összekerültünk" nekem első látásra szerelem volt jól megvoltunk, majd teherbe estem a lányunkkal aki nem tervezett baba volt, de úgy döntöttünk vállaljuk a babát én boldog voltam hisz saját kis családom volt kialakulóban eszembe se jutott volna megcsalni hiszen NAGYON BOLDOG VOLTAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!