Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!
Mit tegyek?
Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?
Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?
Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!
Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?
Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!
(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)
Szia, ez mar lassan olyan, mintha egy regenyt olvasnek, es nekem meg mindig ugy tunik, hogy lehetetlen! Ilyet csinalni? A tesoddal csal meg a ferjed???? Felfoghatatlan.
Orulok, hogy nem lesz gyerek, elvetette a tesod. Ez konnyiti a te lelkivilagodat is valamennyire.
Remelem jol alakul az eleted tovabbra, szia!
Velemenyem szerint hagyd oket a budos francba(elnezest..),ha a hugodat ott is hagyna,hogy veled maradjon,szerintem az ilyen dolgot az ember sohe nem tudja feldolgozni es megbocsajtani,es az elso vitanal ismet elojonne a tema.Megmergeztek a hazassagodat,orokre.Ha netan lenne meg gyereketek kozosen is,a gyerek felno,hogy magyaraznatok meg neki,hogy most a hugod gyereke neki az unokatestvere vagy a testvere,vagy ki????
Nehez helyzetben vagy,oszinten sajnalom,de ezekutan mar soha nem lesz nyugodt eleted a ferjed mellett...
Uj ev,uj elet....En ezt tennem.
Sok sikert.
Mar regen irtal, pedig mindig benezek, mert annyi valaszt kaptal, kivancsi vagyok.
Jol vagy?
én teljesen egyetértek a harmadik válaszadóval!
annyi különbséggel hogy mind kettőt porig aláznám ráadásként
Mar nagyon reg tortent ez az eset, de azota is tobbszor gondoltam mar erre a kerdesre vissza. Amiota ezt az oldalat olvasom, ez a kerdes volt szamomra a legfurcsabb, nem fogom soha elfelejteni.
Kerdezo, mi ujsag van azota veled, hogy alakult az eleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!