Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/120 anonim ***** válasza:
97%

Szia, ez mar lassan olyan, mintha egy regenyt olvasnek, es nekem meg mindig ugy tunik, hogy lehetetlen! Ilyet csinalni? A tesoddal csal meg a ferjed???? Felfoghatatlan.

Orulok, hogy nem lesz gyerek, elvetette a tesod. Ez konnyiti a te lelkivilagodat is valamennyire.

Remelem jol alakul az eleted tovabbra, szia!

2009. jan. 21. 14:54
 102/120 anonim ***** válasza:
88%

Velemenyem szerint hagyd oket a budos francba(elnezest..),ha a hugodat ott is hagyna,hogy veled maradjon,szerintem az ilyen dolgot az ember sohe nem tudja feldolgozni es megbocsajtani,es az elso vitanal ismet elojonne a tema.Megmergeztek a hazassagodat,orokre.Ha netan lenne meg gyereketek kozosen is,a gyerek felno,hogy magyaraznatok meg neki,hogy most a hugod gyereke neki az unokatestvere vagy a testvere,vagy ki????

Nehez helyzetben vagy,oszinten sajnalom,de ezekutan mar soha nem lesz nyugodt eleted a ferjed mellett...

Uj ev,uj elet....En ezt tennem.

Sok sikert.

2009. jan. 23. 07:20
 103/120 anonim ***** válasza:
90%
Mi ujsag? Irjal ha tudsz, legyszi, szia.
2009. jan. 27. 01:25
 104/120 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy átsiklottam fölötte, de engem érdekelne, hogy a húgod hány éves. És te meg a férjed? Tudom, nem változtat a helyzeten, csak kíváncsiság.
2009. febr. 4. 14:09
 105/120 anonim ***** válasza:
89%
Szia, jol alakulnak a dolgaid?
2009. febr. 4. 19:09
 106/120 anonim ***** válasza:
98%

Mar regen irtal, pedig mindig benezek, mert annyi valaszt kaptal, kivancsi vagyok.

Jol vagy?

2009. febr. 15. 01:09
 107/120 anonim válasza:
98%
Engem nagyon érdekel mi van veled mostanában s hogy hogyan alakul tovább az életed?Annyira jo ember vagy.
2009. febr. 15. 17:45
 108/120 anonim ***** válasza:
34%
vagy ez is csak egy kitalált kérdés volt, ami rekordott dontott.
2009. febr. 15. 17:49
 109/120 anonim válasza:
91%

én teljesen egyetértek a harmadik válaszadóval!

annyi különbséggel hogy mind kettőt porig aláznám ráadásként

2009. júl. 5. 20:11
 110/120 anonim ***** válasza:
93%

Mar nagyon reg tortent ez az eset, de azota is tobbszor gondoltam mar erre a kerdesre vissza. Amiota ezt az oldalat olvasom, ez a kerdes volt szamomra a legfurcsabb, nem fogom soha elfelejteni.

Kerdezo, mi ujsag van azota veled, hogy alakult az eleted?

2009. júl. 5. 20:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!