Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!
Mit tegyek?
Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?
Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?
Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!
Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?
Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!
(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)
"Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem? "
Ez lesz a megfelelő megoldás.
Tuudod mi a leggusztustalanabb??? Így belegondolva és elképzelve, az hogy a férjed még egy rohadt gumit sem tudott felhúzni. Tudta mekkora rib@nc a húgod, és hogy mkivel kefél ennek ellenére kitett téged annak a veszélynek, hogy általa elkapj valami betegséget... És már ne haragudj de undorító, hogy benne volt a hugodban és lehet két óra múlva meg veled szexelt... Bocs de vizuális alkat vagyok! akkor már legalább húzta volna fel a kotont!
Egyébként én is arra gondoltam, hogy lehet nem is terhes a húgod, csak így akar mégjobban közétek állni! Simán kitelik tőle sztem. És itt szerintem mindketten ugyanannyira hibásak. Nincs olyan hogy a férjed jobban! Azért basszus a húgod a saját testvéred, a saját véred a családod a minden az egyik legszorosabb kötelék... aki ilyet megtesz... remélem ugyanez megtörténik majd egyszer vele is!
Hm. Csodállak. Rengeteg szeretet van Benned, és nagyon éretten viselkedsz. Tiszteletreméltó, hogy a férjed iránti szeretetet továbbra is élteted, ez Téged tesz gazdagabbá, hidd el. Aki haragszik, az maga szenved legjobban a saját mérgétől.
Van egy íratlan törvény az életben, miszerint "csak akkor lehet kívülről lerombolni egy várat, ha belül már gyenge". Én hiszek abban, hogy ha egy kapcsolatban megcsalás történik, ott nem ez vagy az a hibás, hanem mindketten, a kapcsolatban volt valami hiba. És a belépő harmadik a a legkevésbé hibás. (Persze itt ez a harmadikra aligha vonatkozik, hiszen vele is kapcsolata van az elárultnak, akit megcsaltak, megcsalta a szerelme, és megcsalta a testvére is.)
Érdemes ezen elgondolkodni. Hol rontottam el én? Hol adtam neki keveset, esetleg túl sokat? Nagyon érdekel a kapcsolatotok! Nagyon ijesztő, hogy hat hónapig tudta előtted titkolni a férjed, hogy egy másik lánnyal kavar. Ha valaki szerelmes belém, azt lehet érezni! Kedves volt Veled? Udvarolt? (Házasságban is kell udvaroljon a férj a feleségnek.)Hogyhogy el tudta Veled hitetni, hogy csak Te vagy neki? Minden napja színjátszás volt ezekszerint... Nagyon durva.
Bocsánat, ha bántót írtam, csak szeretném tisztán látni a helyzetet. Személyesen érint ugyanis a kérdés, de csak azért, mert nagyon nagy szerelemben vagyok egy férfival, és húgom is van. Tehát az eleje ugyanaz. Aztán a vége... félek, hogy olyan lesz, rémisztő ez a történet. Mit kell szerinted csinálnom nekem, hogy elkerüljem, ami Veled történt?
Nagyon csodállak, itt a legtöbben haraggal válaszolnának egy ilyen esetre, még csodálkozom néha, hogy miért van így tönkremenve a világ? Tele van éretlen, indulatos emberrel. Neked van igazad, ha higgadt maradsz, és szeretet van Benned.
Minden nap elolvasom a hozzászólásokat, és várom a kérdezőtől a fejleményeket. Hmmmmm, nem semmi, mennyien reagáltak...
Én azért azt még hozzáfűzném az utolsó reagálásra, hogy persze igaz, hogy két félen múlik, meg hódítani kell, de azért ha az egyik fél problémát érez, akkor nem egy kívülálló harmadiknál kellene a megoldást keresni vígasz formájában.
A kérdezőnek: Mi újság most veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!