Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!
Mit tegyek?
Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?
Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?
Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!
Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?
Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!
(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)
Tényleg mindent leírtak előttem, amit lehetett. Én tuti megszakítanám a kapcsolatot mindenkivel, majd talán elgondolkoznának azon, hogy mit is tettek velem!
Kitartást és kezdj új életet!
Nem érdemelnek meg téged,ezt leszögezhetjük az elején: egyikük sem.
Három kérdés?
1. Egy ilyen helyzet után még vissza tudnád engedni az ágyadba a férjed?
2.és 3. Ezután akarsz bármilyen kapcsolatot a tesóddal ,illetve édesanyáddal?
Ha ezekre igen a válaszod,akkor beszélj velük,ha nem,akkor költözz,de azonnal-én a magam részéről kerülném őket,mint a leprát,de ez a te életed,neked kell döntened.
Lehet később megbocsáthatsz,de már soha nem lesz ugyanaz,ezt te is tudod.Van élet rajtuk kívül is!
Ilyet már találtam, csak az erre az ügyre konkrétan vonatkozó tiltást, hivatkozást nem találom a törvényben (mert ugye ők "csak" dugnak, de a gyerek tutira törvénytelen, és a Magyar törvények tutira tiltják az ilyesmit...):
Érvénytelen az egyenesági rokonok és testvérek házassága, továbbá a testvérnek testvére vér szerinti leszármazójával, a házastársnak volt házastársa egyenesági rokonával, valamint az örökbefogadónak az örökbefogadottal kötött házassága.
en anyukdnak megbocsajtanek, valoszinuleg csak vedeni akart. tudom h ilyenkor ugy erzed mki elarult de szerintem o abban remenykedett h tobbet nem fordul elo es igy hatha nem megy tonkre a hazassagod.
ami a hugodat illeti... az nem kifogas h "o ilyen". ha eddig se voltatok tul joban akkor ezutan foleg nem lesztek. tudom h a testver nagy ajandek, de nem attol lesztek Testverek mert 1forma a szemetek.
a ferjed....ha meg is bocsajtasz neki,ez az "elmeny" vegig kiserteni fogja a hazassagotokat. raadasul a pofatlansag netovabbja amit veled tett. aki megcsal, es igy csal meg arra sjanos semmi garancia nincs h tobbet nem fog.
probaljatok megbeszelni a dolgot, foleg ha meg szeretitek 1mast. anyukadat ne rangassatok mindenbe bele, vele beszelgess el kulon,nyugodtan. ez a 3atok ugye. tisztazzatok a helyzetet, az okokat. lehet h kiderul vmi ami ha 20 ev mulva derulne ki nagyon bannad. ha utana is ugy erzed h neked ez tul sok akkor viszont hagyd ott az egeszet. sok szerencset!!!
Anyádnak bocsáss meg, legalábbis próbálj.
Ő nyilván okkal tette, amit tett, féltésből. Az anyját nem veszítheti el egy ember, mert megmérgezi a későbbi kapcsolatait. (Anyám esete nagyanyámmal.)
Én megkérdezném a férjedet, hogy szereti-e a hugodat és viszont.
Ha azt mondja, hogy nem, csak félrelépés volt, akkor kirúgnám.
Mert nem ösztönlények vagyunk,a nőknek is vannak szexuális vágyaik, és nem tudom, ha te visszat tudtad fogni magad, akkor a férjed miért nem.
Nyilván benne van az is, hogy a hugod hasonlít rád, így könnyebben elcsábult, de a megcsalás egy gonosz és undorító dolog, a másik bizalmának összetiprása. Bocsáss meg a férjednek, meg a hugodnak, mert tudom, hogy meg tudod, és ne te szenvedj miattuk.
De ne maradj többé a férjeddel, ennek NEM kell beleférnie, a hugodat meg egy időre zárd ki az életedből. A babát meg megértem, hogy meg akarja tartani, az abortuszt ellenzem minden körülmények közt. A gyerekre majd később ne szórd rá a haragodat, mert egy ártatlan kis lény, és előbb-utóbb találkoznod kell majd a hugoddal.
Apukád nincs? Ha esetleg van akkor szerintem költözz oda hozzá. (A kérdésből azt vettem le h nincs apukád illetve hogy nem veletek lakik.)
Na szóval én a helyedbe elköltöznék vmelyik barátnődhöz hosszabb időre vagy albérlet vagy olyan helyre ahol nincsenek családtagok. Én elfelejteném őket örökre, főleg a hugomat és a férjemet.
Sok szerencsét neked!
Szia!
Hát ez valóban szörnyű helyzet.
Én ilyen esetekben mindig azt mondom,hogy az a főbűnös,aki kapcsolatban él családja férje,felesége van.Gondolkozzon mindig az,akinek veszíteni valója van.Hát esetetekben mindkettőnek volt.Sőt,talán ebben a helyzetben a húgod a legaljasabb.Hogy tehette ezt veled?A férjeddel én nem beszélnék semmiről,csak a válóperes tárgyaláson lennék hajlandó találkozni vele legközelebb.Szerintem amit tett,arra nincs bocsánat.Ez a hülye magyarázkodás pedig,hogy a húgod mászott rá nevetséges(még ha az a típus a húgod akkor is).A hűtlen férfiak tipikus dumája a másikra tolni a felelősséget.Ettől még szánalmasabb aljasabb.Én azt hiszem,hogy a helyedben a tesómmal sem tudnék kapcsolatot tartani,főleg nem a közeljövőben.Most képzeld el,jóesetben az ember szereti a tesója gyerekét.Te,hogy tudnád azt a kicsit szeretni aki a férjedtől van,aki elvileg hozzád tartozik,neked kellene gyereket szülni neki?Pedig Ő nem tehet semmiről,de akkor is.Hát nagyon abszurd a szitu.Nagyon sajnállak,tényleg.Anyukád miatt is,mert ezek szerint benne sem bízhatsz.Húú,rohadt egy helyzet,nem tudok okosabbat tanácsolni sajnos,vigyázz magadra és próbálj a lehető leghamarabb elválni túllenni valamennyire a dolgon.Én legalábbis nem tudnék már együttélni ilyen emberrel.
Minden jót neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!