Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/120 anonim válasza:
100%
Szia..én az Anyámmal is és a hugommal is megszakítanám a kapcsolatot. A férjemnek meg kiadnám az utját..ugyanis ha 1x megcsalt megteszi máskor is..mert nem is 1 alkalom ez, hanem hónapok..és ez azért durva szerintem. Uj életet kell kezdeni olyannal, aki tisztel, szeret, megbecsül, és NŐ-nek tart! Sok sikert az ujrakezdéshez !
2009. jan. 10. 11:13
 32/120 anonim ***** válasza:
96%
egyetértek az előttem szólókkal..
2009. jan. 10. 11:30
 33/120 anonim válasza:
74%

Szia!

Vissza akarsz vágni?Feküdj le a legjobb barátjával.Mindennél jobban fájna neki.Soha nem tudná megemészteni.Dögöljön meg az ő lova is.......Persze nem bármi áron.

2009. jan. 10. 11:31
 34/120 anonim ***** válasza:
95%

Lealacsonyodni a szintjükre azért nem kell. A férjedet meg a húgodat szerintem hanyagolhatod nagyon, bár azt hiszem ezt már írtad. Anyukáddal meg próbáld meg megbeszélni, mert nem biztos h neki ez olyan könnyű volt. És ha így van, akkor próbálj megbocsátani neki, bár tudom nem könnyű. De ezt se kell egyből. Kicsit haragudj, tombolj és utána...

Sok erőt kívánok!

2009. jan. 10. 11:50
 35/120 anonim ***** válasza:
91%

Szia

Én az anyukámmal is megszakítanám a kapcsolatot, ha ilyet tenne. Azért csak a gyereke vagy, nem???, Ha annyira védeni akart volna, akkor az lett volna az első, hogy közli a dolgokat, hogy ezek a marhák ne tudjanak hülyének nézni. Az én anyukám a saját édesanyjával veszett össze miattam, és nem azt nézte, hogy többet lehet nem beszél vele, hanem kiállt értem. Nem tudom, hogy egy szülő, hogyan képes ilyet magában tartani. A férjedet felejtsd el, és a helyedben a húgodat jól megleckéztetném. Milyen testvér az, aki rámászik a nővére férjére???? Nem hiszem el, ha dughatnékja volt és ha ekkora nagy K*** akkor nem talált magának vki mást. Szánalmasak! Remélem szenvedni fognak egész életükben, és akkor tudni fogják miért bűnhődnek.

2009. jan. 10. 11:54
 36/120 anonim ***** válasza:
98%

Szia!

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, így nem befolyásolnak. A kommentjeidet viszont igen, döbbenetes.

Szóval: Én tuti nem lennék kíváncsi sem a húgom, sem a férjemre, sem a mondandójukra. Ha egyszer megtörtént, hát az is durva. De hogy fél éve folyamatosan ... hát így nincs miről beszélni. Én semmilyen körülmények között nem tudnám ezt megbocsájtani, még ha 3 közös gyerekünk is lenne, és innentől egyedül kellene nevelnem.

Szóval tényleg az új év, új élet kell jelentsen neked. Egyszerűen fel sem foghatom, hogy hogy lehetett a férjed ideális férj, ha közben ilyet művelt a hátad mögött. Hol volt a lelkiismerete??? Sehol.

A húgod meg egy nagy szemét, ha a gyereket megtartja, pláne. Még annyi esze sem volt egyiknek se, hogy védekezzenek?!

Szóval itt mindkettő hibás. Anyukáddal viszont nagyon beszélned kéne. Hogy miért nem szólt neked.

2009. jan. 10. 12:02
 37/120 anonim ***** válasza:
96%

Szegényem, most nagyon ki lehetsz készülve.

Hát, a helyedben, én biztos nem fogadnám vissza a férjemet! A lehető legocsmányabb tette veled, amit csak lehetett. 6 hónap alatt végig? Még ha csak 1 alkalommal történt volna meg, akkor lehetne mondani, h nem tudott ellenállni. De így?? Ez annál már több. Nekem nem kéne egy ilyen ember,többet nem tudnék úgy tekinteni rá, mint azelőtt. A húgod meg... Neki is többet jelent egy kis kaland, mint a saját nővére! Én soha nem tudnék ilyet tenni a nővéremmel, ha még vonzódnék is a barátja iránt, akkor sem, mert ő a fontosabb nekem.

Van ezeknek egyáltalán valamilyen lelkiismeretük? Ha anyukád nem szólja el magát, tudomásod sem lenne az egészről, s ki tudja meddig folytatták volna még. Szóval én elfelejteném mindkettőt. Anyukáddal meg beszélj mindenképp, neki sem lehetett könnyű.

2009. jan. 10. 12:09
 38/120 anonim ***** válasza:
86%

:(

hát szörnyűűű a testvéred, már bocs... de hogy bír ilyent csinálni????

szerintem vele zárd le a kapcsolatot ( ha nem is teljesen ).

a férjeddel próbálj beszélni ha lesz rá alkalom.

anyukáddal meg tartsd tovább a kapcsolatot ( bár gondolom nem lesz olyan mint eddig ).

nagyon rossz ezeket így olvasni.... :(

sajnálom :(

de sok sikert :D

2009. jan. 10. 12:20
 39/120 anonim ***** válasza:
94%

Szia! Én elolvastam, amit írtál... és nagyon sajnálom, hogy ez történt...

Véleményem szerint költözz el, nem muszáj messzire, csak távol tőlük, de először beszéld meg édesanyáddal, hiszen csak az édesanyád, és tudom, h belül mindig benned marad, de ő hozott világra, és biztos szeret téged..."férjedet" rugd ki dupla páros lábbal, egy gerinctelen, nyomorék alak, /neharagudj.../, nem tudnál Vele boldogan élni akkor sem, ha messzire költöznétek, hiszen ez egy olyan dolog, ami egy életre benne marad az emberben. A megcsalás alapból elég szemét dolog, de ha a saját testvéred is benne van, na az kifejezetten borzasztó lehet... Testvéreddel ne is foglalkozz, nem érdemli meg...

Ünnepekkor ha ő ir elsőnek üzenetet vagy valami, akkor írj vissza, hogy Neked is, meg ilyenek, de ennyi. Nem kell túlzásba esni... Nem tudom, h bírta megtenni, egy ordas nagy rib@nc, és ezt Te is tudod. Semmi értelme megbocsájtani a hugodnak és a "férjednek", Édesanyádtól viszont ne hidegülj el nagyon, de VELE FELTÉTLEN BESZÉLJ, négyszemközt! Meglátod, hogy áll a dolgokhoz és mit is gondol...

Én ezt így látom 18éves szemmel...

A lényeg, hogy a "férjeddel" szakíts meg minden kapcsolatot, a hugoddal is amennyire csak lehet, de édesanyádat ne hagyd veszni. Hazudott, nem akart neked fájdalmat okozni azzal, h elmondja, gondolta, csak egyszeri alkalom volt, de nem gondolt arra, hogy ezzel mindennél nagyobb fájdalmat okoz Neked. Persze megértem, hogy nem tudsz benne megbízni ugyanúgy, hiszen az, hogy pont Ő hazudott Neked és eltitkolta....

Erősnek kell lenned új életet kezdeni!!!!!!

Nani

2009. jan. 10. 13:23
 40/120 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik szemet, a ferjed es a tesod is. Ugyanannyi aranyban. Teleljesen hulyenek neztek. Hihetetlen. Minel messzebbre menjel el ha tudsz toluk, mert ha mindig latod oket, csak az idegeidet teszed tonkre. En talan kulfoldre mennek, es uj eletet kezdenek. Most az a konnyu talan, hogy nincs gyereketek, hiszen akkor nehezebb lenne. De ha szereted a ferjedet, akkor nagyon nehez lehet neked. Marpedig szerintem szereted, hiszen jol megvoltatok, azt irod. Nagyon durva ami tortent, mindegyik onzo, es nagyon butak, felelotlenek. Nem tudom hova lett a normalisuk, mert ilyet normalis ember nem csinal. Ha annyira jo a tesoddal, akkor a ferjed miert nem valt el toled, es kezdte az eletet a tesoddal?! A, nagyon durva, sajnallak.

Valj el, a ferjed es a tesod is megbizhatatlanok, hulyenek neztek mikozben kufircoltak 6 honapon keresztul egymassal.

Menjel ki kulfoldre, hidd el, hogy sokkal jobb lenne!!! Ha van jo baratnod, akivel kitudnal menni, akkor menjel, hogy ne legyel a mindennapos veszekedesek, vitak kozepette.

Ha messze vagy toluk, akkor nem latod oket,nem hallod oket, es ez segit. Ha kint talalsz munkat, es baratot is, ugy konnyebb lesz, hidd el.

En is kulfoldon elek, es tudom, hogy telefonon keresztul az ember nincs bent az otthoni dolgokban. Igy sokkal konnyebb.

Elba...tak az eletedet.

2009. jan. 10. 13:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!