Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!
Mit tegyek?
Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?
Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?
Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!
Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?
Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!
(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)
Már annyi tanácsot kaptál... A húgod keres azóta Téged? Vagy úgy gondolja hogy "teljesült az álma" és mindenki más fonnyadjon el körülötte?
Megkérdezhetem mennyi idős vagy és a húgod mennyi idős?
Nekem is van húgom, férjem is, de el se tudnám képzelni... Meséltem férjemnek is és húgomnak is a történetedet, teljesen le voltak döbbenve, húgom azt mondta, el se tudja képzelni, de ha megesne tuti elvetetné a gyereket. Férjem rosszul lenne magától...
Én 30, húgom 5 évvel fiatalabb. Sok erőt kívánok!
21:16-os figyelj, senki nem kivanja a baba halalat. Ne igy fogd fel. Ennek a babanak tenyleg nem szabadna megszuletnie, hidd el, hogy utjaba lesz majd mindenkinek. Gondolod hogy ez a noszemely, aki ilyet tesz, osszefekszik a sajat testvere ferjevel, orulni fog ennek a gyereknek ha vilagra jon?? Nezd, az apa mar most menekul elole!!! Meg a nevere sem fogja venni, gyerektartas semmi, es az idegroncs anyja mit csinal a gyerekbol majd? Egy idegroncsot, hidd el!
Epp hogy azert kellene elvetetni a gyereket, es egy epeszu no el is veteti, hiszen olyan korulmenyek koze szuletne meg, ami nem melto hozza, erted? Epp hogy az lenne a legnagyobb szeretet iranta, ha nem szuletne meg, mivel nem szulethet meg. Nezd meg az anyat, a discoban iszik, szivja a cigit most is. Milyen elete lesz nyomorult gyereknek? Lokve lesz jobbre-balra, hidd el!
Remelem hogy elveteti a no a gyereket, es ezutan a nagy felelotlenseg utan amit tett, nem csinal megegy eletre szolo felelotlenseget, nem szuli meg a gyereket.
Szia!
Nem gondoltam, hogy ilyen rengeteg hozzászólás lesz ebből. Tényleg, nagyon nehéz helyzet ez, amibe belekeveredtél.A hozzászólók írásaiból látom, hogy ki a főbűnös, ki nem annyira bűnös, ez nagyon hülyeség, mi értelme folyton ezen vitatkozni!!!!!!!!!!!!!!
Itt nagyon jól lehet látni, hogy MINDENKI HAZUDOTT, kivéve Te és a születendő baba!!!
A legjobb első lépés külön-külön megbeszélni a férjeddel, húgoddal és anyukáddal, hogy pontosan mi történt, ekkor megtudod a teljes igazságot (lehet hogy még féligazságot), s így nem fogod életed végéig folyton azon tépelődni, hogy MIÉRT. Eztán a következő lépés, lapátra tenni a férjedet és a húgodat! Férjed szemét volt veled szemben, mert mégis belement, NEM MONDOTT NEMET a hivalkodó húgodnak, tehát tetszett neki ha két nőt dughatja, tehát GERINCTELEN ALAK! Nem értem, miért erőlteted a férjeddel a baráti kapcsolatot!? Hiszen a barátság két őszinte ember kapcsolatán alapul, számíthatnak egymásra, a férjedről ez nem mondható el, úgyhogy RÚGD KI!!!!!!!!!!!!A húgod meg azért nem érdemli meg a szeretetedet, mert GÁTLÁSTALAN ALAK!
Anyukád meg hazudott, még akkor ha mélyen hallgatott, illetve nem akart neked fájdalmat, még akkor is ha jót akart neked. szerintem, jobb az anyukádat egy időre mellőzni! Ha jobban vagy vagyis sikerült feldolgoznod, lehet, hogy ez soká fog tartani, akkor megbocsáthatod nekik, de úgyhogy a férjeddel és a húgoddal SOHA TÖBBÉ NEM ÁLLSZ SZÓBA VELÜK, anyukáddal legfeljebb elég az utcai találkozásra és a telefonálásra korlátozni a kapcsolatot, hidd el, így könnyebb lesz neked! HARAGGAL NINCS ÉRTELME ÉLETED VÉGÉIG LEÉLNI AZ ÉLETEDET, EZÉRT JOBB A MEGBOCSÁTÁS, ÉS UTÁNA TÖBBET NEM TALÁLKOZOL VELÜK (kivéve anyukáddal a későbbiekben)!!!!!!!!!!!!!!
Apukáddal mindenképpen tartsd a kapcsolatot, így bármikor számíthatsz rá!:)
Nagyon sok sikert kívánok az új életben Neked!!!!!
Bár apukádról ha jól láttam, csak egyszer esett szó, szerintem ő az egyetlen, akire a családodból a továbbiakban számíthatsz...
Én azért a helyedben megpróbálnék meggyőződni arról, hogy a húgod tényleg terhes-e, és nem csak a szappanoperákból lopta a "terhes vagyok" trükköt. Egy ilyenről bármit el tudok képzelni.
A húgom max. a férjemet keresi (zaklatja) nem engem. Velem akkor sem állt szóba, amikor legutóbb kedvesen próbáltam vele beszélni, hogy ne tartsa meg a babát. Azonkívül nem keres sőt még neki áll feljebb.
Nahát! Akkor majdnem egyidősek vagyunk :)) annyira meglepődtem, amikor írtad, hogy ti hány évesek vagytok! 31 vagyok. A húgom 26, de annyira gyerekesen viselkedik sokszor...
MIÉRT ÍRJÁTOK ANNYIAN, HOGY MIÉRT HARAGSZOM A KISBABÁRA?! Mikor mondtam én ilyet? Ő nem tehet semmiről, és nem is fogok vele rosszul bánni, nem leszek vele "szemét". Valószínű nem nagyon fogunk találkozni, mert nem kívánok a húgommal egy légtérben lenni, és valószínű sírva fakadnék amikor meglátnám, hogy a pici a férjem szemét, száját stb. örökölte. De ugyanúgy vennék neki ajándékot és mosolyogva adnám át és kedves lennék vele, majdnem mintha az én gyerekem lenne.
Ha nagyobb lesz akkor... arra még nem gondoltam, hogy erről hogy beszélek majd. Szerintem sehogy, úgyis elmondja az anyja a saját verzióját, szóval felesleges vitázni. Majd ha nagy lesz és remélhetőleg megfelelő családi értékeket fog tanulni (fogalmam sincs honnan...) akkor majd megérti.
Szóval nem fogok rá haragudni, és ugyanúgy rendes leszek vele, csak egyelőre azt érzem, hogy nem kívánom, hogy az életem része legyen és hogy minden nap lássam...
Azért lenne a legjobb megoldás, ha elvetetné, mert 1 úgysem tudja felnevelni mert felelőtlen és önző 2 nem lesz apja, mert a férjem kerek-perec kimondta, nem akar vele kapcsolatot 3 minden héten más pasija van, szerintem neki nem való a gyerek 4 ne az ÉN férjemtől legyen már gyereke 5 iszik, cigizik bulizik stb pedig ha már tudja, hogy terhes leállhatna. 6 van még millió ok...
Köszönöm a 01:04-es válaszolónak.
Már a hülye fejemmel arra is gondoltam, hogy ha a húgom meg is szülné a babát esetleg ha a férjemmel kibékülnénk nevelhetnénk mi... mert úgy sokkal jobb lenne neki. És a férjem is azt mondta, hogy tőlem szeretne gyereket, de a húgomtól nem (egyébként ő azt hitte szed tablettát, nem gondolta hogy gyereket akar!) De nem... az meg milyen lenne már. Akkor meg állandóan a húgomat látnám benne. És sosem tudnék rá úgy nézni, hogy ne jusson eszembe ez az egész. Sehogy sem jó. Nem tudok jobbat kitalálni, remélem elveteti. Most biztos lesznek akik azt mondják szívtelen vagyok. De nekem az is fáj, ha elveteti mert mégiscsak a férjem gyereke... nem hiszem el, hogy ennyire bekavart :( kiben bízzon meg az ember, ha már a családtagjaiban sem lehet?!
Azért "erőltetem" a férjemmel a kapcsolatot, mert már sok sok éve ismerjük egymást és akkor is jelenteni fogunk valamit egymásnak, ha külön folytatjuk. És ezt leszámítva, még mindig számíthatok rá, és megbízhatok benne egyébként. Tudom, ez bután hangzik, hiszen átvert. De attól még kötődünk egymáshoz és sok évet töltöttünk együtt, és ezt nem akarom csak úgy eldobni. Gondolom ezek után egyre kevesebbet fogunk beszélni és majd szép lassan megszűnik minden kommunikáció, max maradnak a szokásos karácsonyi sms-ek meg hasonlók. De nem látom értelmét, hogy haragban váljunk el. Mert életemben senki mást nem szerettem, csak őt, és ezt leszámítva nála tökéletesebb embert nem ismerek. Semmi gondom nincs vele tényleg. Nem gondoltam volna, hogy ezt megteszi. Ezenkívül más negatívumot nem tudok rá mondani. Persze ez is bőven elég...
Én is így gondolom, haraggal nincs értelme élni, ezért is mondtam, hogy a férjemnek megbocsátok és tartom vele a kapcsolatot, de külön utakon folytatjuk tovább. Épp elég neki az, hogy most szenved mert rájött, velem szeretne maradni, de nem fog. Ráadásul lett egy gyereke, a húgom hívogatja, a párom szülei is neheztelnek rá... szóval megkapta a magáét ő is.
A húgom pedig nem érdekel, ezentúl rám ne nagyon számítson, nem is érdekel.
Anyukámmal majd beszélek, és néha találkozunk, de ne várja, hogy a nyakába borulok és agyon csókolgatom. Ettől persze ugyanúgy találkozunk néha, csak hát ezt nem igen fogom elfelejteni.
Igen, azért is tartom a kapcsolatot anyukámmal, mert apukám miatt időnként ugyanúgy le szeretnék járni hozzájuk.
Nem tudom, nem gondolom, hogy csak kitalálta a terhességet. Habár, én is el tudom képzelni róla. De már előtte is volt róla szó állítólag, mielőtt kiderült volna. A férjem akkor is azt mondta, hogy 1 nem hiszi el 2 hogy történt?! 3 ne tarthatja meg. Én már nem értem, de már nem is akarom érteni. Oldják meg, engem hagyjanak ki belőle. És is megcsinálom magamnak az életemet, ahogy tudom, ennyi.
Meghogy te nevelned a gyereket a ferjeddel egyutt?????
Ezt remelem te sem gondoltad komolyan, de tudom, hogy most mindenfele lehetosegek, dolgok keveregnek a fejedben. Szerintem nem is tudsz tisztan gondolkodni, oszinten szolva nem is lehet. Igazabol nem is fogtad meg fel teljesen igazabol azt ami tortent szerintem.
Hat remelem a tesod nem terhes, nem lehet ekkora idiota, es jol alakul a sorsod tovabbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!