Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a tesód meg a férjed már egymáséi. Távozz emelt fővel és szakítsd meg a kapcsolatot velük. MINDENKIVEL! Költözz más városba, más országba és tégy úgy mintha most kezdődne az életed. TÖRÖLD ŐKET! Egyébként megzakkansz!
2009. jan. 10. 13:51
 42/120 anonim ***** válasza:
87%
Ugy gondolom nem Mo-on laksz,Kanada USA?Ha itt kinnt vagy sokkal konnyebb helyzeted,itt sokfele torvenyek vannak,ha akarod nagyon megtudod szivatni oket!!!Foleg a parodat!!!De en is azt mondom mint mindenki mas,KEZDJ UJ ELETET!!!Nagyon sok ferfi van a vilagon!!!Tudom nem konnyu megtalalni az ujat,de semmi nem lehetetlen,es ezert vannak a BARATOK,hogy segitsenek mindenben!!!Meg vmi,ha elveszited a bizalmat vki irant,nem sok eselyed van ra hogy ujbol bizni fogsz benne vmikor is!!!Egy a lenyeg,NE ADD FEL!!!Az elet nem all meg!!!
2009. jan. 10. 15:48
 43/120 anonim ***** válasza:
75%

Szia.

Az álláspontom azonos előttem író 30valahánnyal.Bár előttem közvetlen író jól írta,ők már egymáséi(és igen,lehet hogy jobban szeretik egymást,mint ti bármikor is),hagyd el a férjed,és én is azt mondom,hogy egy jó ideig ne állj szóba a húgoddal sem.Mindenkinek üzenem(előre bocsátom,hogy nem vagyok fanatikus hívő),hogy megbocsátani meg KELL és LEHET is,és békében(fapofával) el lehet válni(annál gusztustalanabb számomra nincs,mint a kiabálós sárdobálos patáliák,ez sztem borzasztóan alpári).Én elveszítettem egy embert,akivel nem törődtem,míg élt,mert csúnyán megalázott,és mikor meghalt,majdnem vele haltam,mert nem tudtam feldolgozni azt,hogy nem békültem ki vele.

Tehát leszögezve,bár úgyis tudom,hogy le leszek pontozva:Nem azt mondom,hogy puszi viszonyban légy az exeddel,és a húgoddal,hanem:Az exedet fapofával,de nőiesen,úrinőként rúgd ki,és többé rá se hederíts,a húgoddal pedig közöld,hogy egy ideig nem vagy kíváncsi rá,de majd ha lenyelted a békát,mert egy igazi NŐ előbb-utóbb lenyeli,majd szólsz,és beszéltek.Megbocsátani meg kell,mint írtam is,de elfogadni nem kötelező.A gyereküket pedig nem vádolhatod azért,amit a szülei tettek,de nem kötelességed elviselni,így ha nem akarod látni,hát csináld úgy,hogy ne kelljen,de ezzel a gyereket ne bántsd meg,ő nem tehet semmiről.

Édesanyád helyzetébe pedig gondolj bele,Te mit tennél?Két gyereked van,az egyik rosszat csinált,amivel a másikat megbánthatja.Én a magam részéről biztos kikészülnék anyud helyébe,hogy ezzel a titokkal élek,de közben arra is gondolnék,hogy neked mennyire sz@r lenne,ha megtudnád.Úgy néz ki,hogy a cérna nála eddig bírta,de nem akart egyik gyerekének sem fájdalmat okozni.Őt meg kell,hogy értsd,de értelemszerű,hogyha esetleg a bizalmad megingott benne,de ne fordíts hátat,hanem előtte gondolkozz.

Tehát tisztelt előttem és utánam írók,valamint le és felpontozók,és legfőképpen Te,Kérdező:Nem a pártjukat fogom,Isten ments,de én a magam részéről a humánusabb,és intelligensebb megoldások híve vagyok,ezért írtam le ezeket.

Tudjátok:A legádázabb gyilkos is feloldozást kap bűnei alól,ha őszintén megbánja tetteit,és megtér.(NEM VAGYOK HÍVŐ!!!!)

2009. jan. 10. 15:51
 44/120 anonim ***** válasza:
95%
szia!!én megmondanám mindegyiknek a magamét!!és én ezel beis fejezném a kapcsolatott a férjemel és a hugomal egyaránt!!én már nem foglalkoznák ilyen k.csögel!!és már boccs de a szememben a hugom egy k.rva lenne!!
2009. jan. 10. 17:19
 45/120 anonim ***** válasza:
91%
az egészben a húgodra haragudhatsz a legjobban és o a legbunosebb!neki nem lett volna szabad ezt csinálnia, mert az édes testvéred, még ha a férjed az utolsó egyetlen férfi is lett volna.de vigasztaljon az a tény, hogyha most ilyen konnyen megcsalt a férjed késobb a húgod is ugyanígy járhat.és még egy vigasz: az ilyen kapcsolatokra nem néznek jó szemmel az égiek sem, nincs rajtuk áldás!nálunk a faluban volt így két lánytestvér.a fiú a nagyobbnak udvarolt és a kisebbet vette el,szuletett nekik két fiuk.már lagzikor a menyasszonyi csokorból a fényképen le volt torve egy szál virág és páratlan helyett páros volt.egy pár éven belul a férfi autóbalesetben meghalt úgyhogy nem lett a kisebb lányé sem.a sors elrendezte.ezért gondolja meg mindenki, mert testvérrel nem szabad ilyesmit tenni.azt még elfelejtettem, hogy a nagyobb lány narkós lett, volt ideggyógyintézetben,kozben volt németországban lett neki is egy kislánya, de azt is már a szulei nevelik, mert o már nem jott rendbe, annyira szerette azt a fiút. neked csak annyit tanácsolok, hagyj ott mindent és menj árkon -bokron túl, ne nézz vissza és kezdj minél hamarább új életet.gondolom még fiatal vagy és ilyesmit megbocsájtani évek múltával lehet csak, de elfelejteni soha.ne menjen rá a te életed, hagyd oket a saját bunos lelkiismeretukkel nem érdemlik meg, hogy miattuk szenvedjél.ha szerettek volna ilyesmit egyik sem csinált volna, beleértve anyádat is.
2009. jan. 11. 01:10
 46/120 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat.

Magyarországon élek. Apukám nem tudott semmiről, velem együtt tudta meg. Jól ki is osztotta a húgomat, többet nem beszél vele.

Ma beszéltem a férjemmel, elválunk a lakást én eladom és veszek magamnak egy másikat, valahol messze. (Meg se mondom senkinek, hogy hol hozzám ne jöjjenek!!!)

A férjem nem akar a húgommal maradni, velem szeretne lenni. De én közöltem vele, hogy nem kívánok vele élni többet, max barátok lehetünk mert ezek után nem érzem azt, hogy őszintén szeret. Régen azt éreztük mindketten, hogy ez örökre szól és senki más nem létezik imádtuk egymást... de ez tényleg nem egyszeri alkalom volt, szóval ha meg is bánta... szerintem már nem szeret igazán. Legalább sírhatott volna vagy valami :DD ennek vége... :(

A kis lotyó meg maradhat magának a gyerekkel (nem haragszom a kisbabára) megérdemli. Most ott hisztizik a páromnak, hogy maradjon vele. Ő meg nekem siránkozik, hogy engem akar... Borzalom.

Anyukám nem is akarta elmondani ezt nekem azt mondta. Rákérdeztem szerinte felnőttek vagyunk tudjuk mit csinálunk. Hát, szerintem azért illett volna egy ejnye-bejnye a húgomnak nekem pedig elmondani. Talán ha egy alkalom lett volna csak akkor hallgathattak volna róla, hogy ne legyen válás a vége, de nem egyszer voltak együtt.

Már csak azt nem értem a férjem hogy lehetett ennyire naiv s.ggfej, hogy nem használt óvszert! fff, talán jobb is, hogy külön folytatjuk tovább.

Remélem nem jön közbe semmi, nem gondolják meg magukat...

Arra azért kíváncsi leszek, hogy a gyereknek mit mondanak majd, ki az apja és hogy jöttek össze. És én ki vagyok vagy hogy van ez... Mondjuk én nem fogom őket látogatni nem érdekel annak az egyetlen embernek a gyerek akit igazán szerettem, főleg nem úgy, hogy másnak csinálta nem nekem... mit lehetne ilyenkor szólni... semmit. És a húgom az anyja. Én meg sehol sem vagyok. Olyan mocskos ez az egész, most már én is azt érzem, hogy itt kell hagynom az egészet és új életet kezdeni.

Köszönöm, hogy írtatok sokat jelentett, hogy ilyen kedvesek vagytok és átérzitek a problémámat!

2009. jan. 11. 01:37
 47/120 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen pillanat alatt mennyi elet is ment tonkre??? A ti csaladotok te, anyud, apud, tesod, a ferjed csaladja gondolom 3-4 fo ott is, es a szuletendo kisbaba. Mennyi is ez? Mert mindenkinek, persze foleg neked, ferjednek, tesodnak, es a kisbabanak az elete tonkrement. A tesod mar most tombol. De a legjobb lenne talan, ha nem tartana meg a babat. En csak a babat sajnalom persze. Hat meg tegedet.

Komolyan annyira hihetetlen amit irtal, annyira ertelmesnek tunsz, es normalisan irtal.

Menjel el toluk tenyleg messzebbre, es ne higyjel a ferjednek semmit, amit mond. Gondolom megprobal dumalni neked, hogy mennyire szeret....

Remelem jol alakul a sorsod, es a jo Isten tudja, hogy miert kellett igy alakulnia az eletednek. De most ezek utan hogyan bizzal meg barkiben is, egy ujabb pasiban?????????

Legy eros, es te aztan most megtanultad, hogy csak sajat magadra szamithatsz az egesz eletedben.

2009. jan. 11. 03:19
 48/120 A kérdező kommentje:

Köszi, rendes vagy.

Én is azt mondtam, hogy ne tartsa inkább meg a babát, mert 1 nem lenne rendes családja és ez így túl zavaros 2 felelőtlen k.rva (hiába testvérem, ki kell mondjam) és nem törődne vele. Tőle még az is kitelne, hogy odaadná nekem, hogy neveljem. Aztán nem értené miért nem bocsátok meg neki még mindig..... szörnyű. Nem tudom, ő hogy lett ilyen.

Nem hiszek már a férjemnek, vagyis nem tudom mert látom rajta, hogy megbánta és szeret, de ha szeret is szerintem már nem annyira mert ha ilyet megtett akkor nekem ne magyarázzon.

Ez eddig még fel sem merült bennem, de igazad van! Fogalmam sincs, hogy fogok ezek után megbízni bárkiben is. Nekem sose volt jó senki, annyit vártam rá, hogy hihetetlen. Sosem szerettem senkit igazán, csak a férjemet. De ezek után felesleges együtt maradnom vele, mert már nem az az ember aki volt. Nem tudom hol fogok legalább hasonlót találni. Az biztos, hogy neki nem mutatom be a húgomat... aki mellesleg múlt hétvégén diszkóban volt és ivott, cigizett. Nem tudom mikortól tudja, hogy babát vár, de azt mondta már nem lehet elvetetni. Persze lehet csak hazudik és nem akarja.

2009. jan. 11. 03:44
 49/120 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos azért irok mert férfi vagyok!Szóval vannak ilyen nök.Én nekem is volt egy viszonyom a munkahelyemen ,a nö terhes lett eltitkolta elölem.Az fenyegetett minden félével,meg biróságra ment.De nekem nem kell az a nö.Én a nejemet szeretem.Azért irom ezt le mert igen is a nö suzállt rám a munkahelyemen(jó tudom ez nem kifogás ,de hy tudnád miket müvelt).Szoval nem lehetet lerázni.Az az igaz én csak egy almalminak szántam a nöt.De utána megfenyegetett ,hogy elmondja a nejemnek.Igy kénytelen voltam még vele lenni!Na és kényttelen voltam otthagyni amunkahelyemet is mert egyszerüen nem értette meg hogy vége!Rádásul utána a telcsimbe számot is kellett cserélni4Mert gondolhatod hajnalban is hivogatott,nem csak nappal.Szoval vannak ilyen levakarhatatlan nök!A nejem azota sem tud megbocsáltani!
2009. jan. 11. 07:57
 50/120 anonim válasza:
100%

Szia!

Nagyon sokan írtak neked, bevallom nem olvastam teljesen végig. Egyet értek veled, hogy új életre van szükséged. A férjed volt az igazi, de megcsalt. Most úgy érzed, hogy soha többé senkiben nem fogsz megbízni. Szerintem ez így is lesz. Mostmár mindig benned lesz a félsz, legfeljebb csak nagyon a lelked mélyén, de csak ott lesz. Nem tudom hány éves vagy, de még van esélyed arra, hogy boldog családos anya légy. Jól teszed, ha költözöl. A húgodat nyugodta felejtsd el, viszont a kisbabája nem tehet semmiről. Annak idején igenis a nagynénje leszel. Ő ártatlan áldozat, pont mint te. Őt szeresd csak, és majd egyszer ha felnő és megkérdezi, hogy miért nem beszélsz az anyjával, majd akkor mesélj neki. De addig is ne gondolj rá haraggal. Tudom nehéz, mert a te babád is lehetne, és egy életen át kísért majd a múlt, ha látod.

Édesanyáddal kapcsolatban csak annyit szeretnék írni, hogy a húgod isépp olyan lánya mint te. És szerintem rengeteg álmatlan éjjszakája lehetett,ha nem is mondja. Elég nagy dilemma lehet, hogy mit tegyél, ha az egyik gyerekedet kell elárulnod a másiknak. Nem tudom én mit tennék. Viszont így is az édesanyád marad. Ő szült, ő nevelt. Abban igaza van, hogy felnőttek vagytok. Szerintem beszélgess vele sokat, és meglátod milyen nehéz az ő helyzete.

Én is nagyon megharagudtam az édesanyámra régen, aztán messze kerültem dolgozni, de amikor hazajöttem ismét látam, hogy nincs értelme a últon rágódni. Amikor édesapám meghalt, akkor jöttem rá, hogy milyen kevés időt tölthetünk a szüleinkel, nem tudni, mikor szólítja el mellőlünk őket a sors. Azóta próbálok sokat törődni anyukámmal, mert annyi mindent nem mondtunk még el egymásnak.

Szerintem a férjedet és a húgodat felejtsd el, de az anyukádat szeresd!

Boldog új életet, és egy igazi társat kívánok neked!

2009. jan. 11. 09:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!