Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 A kérdező kommentje:

Igazad van, tényleg nem törődnek semmivel. Köszi

Azt mondta, meg akarja tartani a babát! A férjem viszont nem akar gyereket. Azt mondta először nem akart megcsalni engem, csak a húgom erőszakoskodott és ez lett belőle. Aztán meg már azt mondta mindegy mert már úgyis hatalmas veszekedés lesz, még egy alkalom nem oszt nem szoroz!

Szerintem a hugomat elfelejthetem... édesanyámmal majd tartom a kapcsolatot, mert mégiscsak az anyjával az ember nem veszhet örökre össze. Bár nem leszünk olyan jóban...

A férjemmel még nem tudom mi lesz :(

Őszintén azt hittem ilyen csak a Jerry Springer showban van... :((( hogy szörnyülködtem amikor néztem, és nevettem mert nem velem történik, gondoltam ilyen itt nem történhet meg.

Mellesleg a férjemmel jól elvoltunk megkapott mindent, ezt sokszor kérdeztem tőle, mindig azt mondta minden rendben. És úgy is viselkedett, szóval semmi gond nem volt. Az ember viszont már a saját testvérében nem bízhat meg...

2009. jan. 10. 01:27
 12/120 anonim ***** válasza:
30%
Nincs kedved kommunában élni velük? Egy szép nagy család.
2009. jan. 10. 01:31
 13/120 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a ferjeddel a kapcsolatodat teljesen le kellene zarnod,kezdj uj eletet!Fiatal vagy meg gondolom,hidd el te is megtalalod a hozzad valo huseges ferfit!Ok pedig eljek az undorito-hazug-szanalmas eletuket!De szerntem a ferjed nem fog sokaig a hugoddal maradni miutan igy kiderult minden.,tudod a tiltott dolog mindig edes,ha mar nem 'tiltott'nincs benne izgalom!De te csak ugy tudsz uj eletet kezdeni,ha egyik sincs a kozeledbe,tapasztalatbol tudom!Sok kitartast es szerencset!!!
2009. jan. 10. 02:22
 14/120 anonim ***** válasza:
99%

Micsoda??????? Terhes????? Ezt nem hiszem el, komolyan mondom! Ur Isten. Megtartja a babat?????

Azonnal felejtsd el a ferjedet, es a tesodat is. Figyelj, gondolom te is szerettel volna gyereket, na most nem lehet a tesodnak is, es majd neked is gyereked a ferjedtol.

Az egesz eleteteket tonkre tette mindegyik, figyelj, 50-50%!!! Mindegyik ugyanolyan bunos. Ur Isten, nem hiszem el. En nem tudok mar mit irni, ez borzalom. Szerintem kapsz 500 valaszt, es ez lesz az ev kerdese. Sajnallak. Ugye neked nincs gyereked a ferjeddel? Sajnallak, oszinten. Tonkre tett ez a 2 ember. Mindegyiket hagyd. Ne higgy a ferjednek se.

Anyukad is hogy birta ezt megallni?

2009. jan. 10. 02:36
 15/120 anonim válasza:
99%
Szerintem uj ev uj elet!
2009. jan. 10. 04:12
 16/120 A kérdező kommentje:

Még most se tudok aludni, pedig már megittam 1 liter nyugtató teát.....

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek aranyosak vagytok, hogy így támogattok! Örülök, hallom mások véleményét is a dologról.

Szerintem is új év, új élet.

Nekünk nincs gyerekünk a férjemmel, pedig épp egy hete jöttem rá, hogy esetleg én is szeretnék. Mert előtte sosem akartam, de most éreztem úgy először az életemben, hogy igen ennek a pasinak szülnék gyerekeket. Már kezdtem volna tervezgetni a családot, ha csak rágondoltam, hogy majd a férjem játszik a kisfiúnkkal és a kislányunkkal az milyen szép lesz... és, hogy majd reggel azon vitázunk, ki viszi a gyerekeket suliba :))) és hogy majd együtt eljárhatnak focizni a kis sráccal meg horgászni meg minden. Na de mindegy, ennek vége. Talán egy másik férfival ha találok valaha ilyet...

Mindenképpen el kell hagynom a férjemet__ Még ha nem is maradna a húgommal, hanem esetleg visszajönne hozzám akkor is a gyerek tőle van!!! És ha nekünk is lenne a későbbiekben az milyen lenne, hogyan magyaráznánk ezt meg... nekünk már nem lehetne. Na és ezek után?! Képtelen vagyok megbocsátani a férjemnek, nem tudok!

A húgom le van sajnálva nem érdekel már a kis csitri. Anyukámmal ugyanúgy találkozom majd néha, de nem fogom már annyira szeretni...

De ezt nem hiszem el, hogy megtaláltam életem szerelmét, évekig harcoltam érte, mert nekem ő kellett és tudtam, hogy a szívemben már réges-régen őt szerettem mielőtt találkoztunk volna... szerelem volt első látásra... nem hiszem,, hogy még egyszer lesz ilyen... egymás gondolataiban olvasunk, befejezzük egymás mondatait stb. Sose csal meg senkivel és én se őt, szent dolognak tartottuk a házasságot.Emlékszem amikor a gyűrőt megvette és olyan boldog volt, hogy sikerült olyan gyűrűt csináltatni, amire vágytam... Ezzel is mit csináljak mostmár...

Talán ha a férjemmel sikerülne megbeszélni a helyzetet és elköltöznénk kettesben jóóóó messzire, akkor kezdhetnénk együtt új életet.

Kíváncsi vagyok mikor jön haza végre, és mikor lesz lehetőségünk elbeszélgetni. Mocskos húzás volt részéről nagyon... de majdnem 10 éve ismerjük egymást, kár lenne ezt így eldobni.

Ne haragudjatok, hogy nyafogtam, csak nem bírtam már magamban tartani, inkább kiírommagamból, mert nem akarok sírni :( Mert ha egyszer elkezdem akkor biztosan összeomlok teljesen és akkor vége..

Esküszöm nem hiszem el, hogy ez megtörtént, és hogy hogy lehet valaki ilyen mocskos szemétláda. Én sosem tennék ilyet, elvből sem. Nem fér a fejembe.....

2009. jan. 10. 05:42
 17/120 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akármilyen messzire költöznél is a férjeddel, nem hiszem, hogy valaha is tudnál vele boldog lenni. Kizártnak tartom, hogy újra meg tudnál benne bízni egy ilyen után, ha elmenne otthonról, a kétely mindig ott lenne, hogy vajon hova megy, az igazat mondja-e.. Az állandó bizonytalanság pedig csak téged őrölne fel. És végülis ha a húgod nem is, más nő biztos lenne a közelben, aki miatt idegeskedhetnél. A húgod pedig mindig a legrosszabb pillanatban tűnne fel gyerektartásért, vagy "csak úgy", nehogy neked jó legyen. Hiszen ha babát vár, biztos, hogy valamilyen szinten már magáénak tekinti a férjedet.
2009. jan. 10. 07:41
 18/120 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz helyzet , de neked kell lépni. Le kell zárni ezt az ügyet a férjeddel, mert ha meg is tudnál neki bocsájtani mindíg ott lesz köztetek ez az egész , az első kis vitánál előjönne a téma. Hát a hugodról inkább nem is írnék véleményt... Biztos hogy terhes? Nem csak ezzel akarja maga mellett tartani a férjedet? Az sem volt szép dolog hogy anyukád hallgatott a dologról, az enyém biztos szétcsapott volna közöttük, na de nem vagyunk egyformák. Lehet hogy csak neked akart vele jót tenni hogy nem tudsz róla az nem fáj és köben ők meg csak befejezik ezt a kapcsolatot. Mindenesetre én megkérdezném tőle hogy mért nem szólt eddig. Tudom hogy könnyű leírni de próbálj új életet kezdeni.És a lényeg hogy emelt fővel!!! Mutasd meg nekik hogy te sokkal több vagy náluk! Nagyon ki tudok akadni ilyen dolgokon...
2009. jan. 10. 08:21
 19/120 anonim ***** válasza:
100%

Hát leírtak előttem igazából mindent, amit tanácsolni tudnék. Tényleg hagyd a fenébe a húgodat és a férjedet, arra sem méltók, hogy köszönj nekik ezután.

Az anyukáddal kapcsolatban viszont elgondolkodtam: azért neki se lehetett könnyű magában tartani ezt a szörnyű titkot, nyilván el kellett volna mondania neked az egészet, de gondolj bele, neki a tesód is a gyereke, tehát gondolom, neki sem akart rosszat. Nehéz helyzetben van ő is. Én a helyedben tőle nem fordulnék el, bár megértem, hogy neheztelsz rá. De a fő bűnös a tesód és a férjed, ők ocsmányul viselkedtek.

Biztos beletelik egy időbe, mire lelkileg helyrejössz, de hidd el, ettől csak jobb férfit fogsz találni! Fiatal vagy, és tényleg többen írták: új év, új élet!

Örülj, hogy megszabadultál ettől a féregtől!

Minden jót!!

2009. jan. 10. 08:24
 20/120 anonim ***** válasza:
92%
Mindjárt utánanézek, de tudtommal a törvény tiltja is az ilyen kapcsolatot. Mindjárt megnézem, ez nagyon szomorú....
2009. jan. 10. 08:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!