Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt hölgyek/urak! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt hölgyek/urak! Milyen jelekből vettétek észre, hogy megcsalnak Benneteket? És végül bevallotta/lebukott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek vallotta be, akiről persze nem tudta hogy ki. Nála is bepróbálkozott... Abban a pillanatban repült.
2011. jún. 30. 14:33
 2/14 anonim ***** válasza:
69%

Én már selytettem.Elment a haverokkal nyaralni,de egész héten nem hívott fel.Na meg a haverjai beköpték,mert akkoriban nem nézték jó szemmel a megcsalást és velük is szemét volt.

A jelenlegi páromról max csak selytéseim vannak,de nem vagyok benne biztos.Nála az árulkodó jelek pont azok, h.volt 1-2 olyan nap amikor azt mondta túlórázik és nem vette fel a telefont, miközben egész munkaidő alatt bármikor fel tudtam hívni.Egyszer volt h. lebuktatta saját magát h. ismeri azt a lányt akire én gyanakodtam,de igazából sose derült ki, h. tényleg volt e köztük vmi.De már nem is érdekel.

2011. jún. 30. 14:36
 3/14 yuda ***** válasza:
100%

Én úr vagyok és semmiből:D

Azt mondta a drága utólag, hogy ha egy nő akarja, el tudja leplezni a ffi elől , hogy az sosem tudja meg, ha nem akarja. -igaza volt..az én esetemben legalábbis.

2011. jún. 30. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

a bőröndöm ott volt az ajtó előtt.

Akkor már sejtettem, hogy valami nem oké

2011. jún. 30. 14:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
4x-es telefonszámlával bukott le a kedves úriember! Aztán sikerült neki kimagyarázni....
2011. jún. 30. 14:51
 6/14 anonim ***** válasza:
85%

Egyre többször nem ért rá, ha velem kellett volna talizni, egyre kevesebbet keresett, ráadásul egyre bunkóbban is viselkedett.

Az msn-jében, közösségi oldalakon meg csak szaporodtak a női ismerősei. Sokszor volt olyan is, hogy elköszönt tőlem, hogy meg aludni, később pedig még javában fent volt neten. Mint később kiderült, chates oldalakról szedte a nő ismerőseit, akikkel később több is kialakult. Nem vallotta be, lebukott. Én kitettem, de a mai napig sem fogadja el, hogy nem vagyunk együtt.

2011. jún. 30. 14:52
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. Házas/élettársi kapcsolatban élők válaszait várnám még.
2011. jún. 30. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Félretesz téged, és csak az új nő érdekli.

Hirtelen sokat eltünik, nem ér rá annyit. Nincs hozzád türelme, Ja, és elkezd öltözködni.

2011. jún. 30. 14:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Elutaztam a szüleimhez. Este beszéltünk, furcsa volt, azt mondta, beszélnünk kell, de személyesen. Még reménykedtem, hogy nem erről van szó, de amikor hazamentem, mondta, hogy ez az ábra. Tök jó volt, alig pár hónappal korábban költöztünk össze...
2011. jún. 30. 14:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Már nem élek házasságban, a következő jelek miatt:

sokkal több kilométert autókázott el, mint azelőtt szokásosan, rengeteget túlórázott, ami sosem látszódott a fizetési papírján, pedig állami cégnél dolgozott, bankkártyával fizette a bérelt panziót-közös a folyószámlánk, elfelejtette, hogy az ő beszélgetéseit is naplózza az msn, pedig ő állította be úgy, véletlenül nem törölte le a fényképezőről a titkos kirándulás képeit. Soroljam még?!

2011. jún. 30. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!