Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt hölgyek/urak! Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt hölgyek/urak! Milyen jelekből vettétek észre, hogy megcsalnak Benneteket? És végül bevallotta/lebukott?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze sosem ismerte be a hűtlenkedést, körömszakadtáig tagadott a kézzelfogható bizonyítékok ellenére is.
2011. jún. 30. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

uccsó előtti mekkora epic fail :))))

én úgy buktam le anno, hogy az exem beletúrt a laptopomba. persze, oka volt rá, de haragudtam. egyébként is repült volna, szóval nem bántam, h kiderült :)

2011. jún. 30. 17:18
 13/14 anonim ***** válasza:

még csak nem is sejtettem. sőt mi több ez volt az egyetlen dolog, amit nem néztem ki belőle. Úgy gondoltam ezt sose tenné meg. Aztán egyre több pletyka jutott vissza hozzám, és összeraktam a képet. És már tudtam hol és mit kell keresnem. Ezek után gyerekjáték volt bizonyítékot találnom. És a végén még én voltam a szemét, hogy rájöttem...

22N

2011. jún. 30. 22:00
 14/14 anonim ***** válasza:

17.18 mintha csak az exem lennél... :D nálunk is ugyanez volt, bele túrtam a laptopba de okom volt rá, előtte sose tettem. és még ő volt felháborodva, mondjuk ő még tagadott is a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére

az utánad lévő válaszoló

2011. jún. 30. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!