Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt hölgyek/urak! Milyen jelekből vettétek észre, hogy megcsalnak Benneteket? És végül bevallotta/lebukott?
uccsó előtti mekkora epic fail :))))
én úgy buktam le anno, hogy az exem beletúrt a laptopomba. persze, oka volt rá, de haragudtam. egyébként is repült volna, szóval nem bántam, h kiderült :)
még csak nem is sejtettem. sőt mi több ez volt az egyetlen dolog, amit nem néztem ki belőle. Úgy gondoltam ezt sose tenné meg. Aztán egyre több pletyka jutott vissza hozzám, és összeraktam a képet. És már tudtam hol és mit kell keresnem. Ezek után gyerekjáték volt bizonyítékot találnom. És a végén még én voltam a szemét, hogy rájöttem...
22N
17.18 mintha csak az exem lennél... :D nálunk is ugyanez volt, bele túrtam a laptopba de okom volt rá, előtte sose tettem. és még ő volt felháborodva, mondjuk ő még tagadott is a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére
az utánad lévő válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!