Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom megcsalt, most a nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megcsalt, most a nővel van. Van egy közös gyerekünk. Mikor leszek ezen túl? Mikor bocsátom meg neki?

Figyelt kérdés
Azt hogy egy nőért eldobja a 2 éves kisfiát.Persze az anyagiakban megegyeztünk.Nem voltunk összeházasodva így peren kívül közjegyző előtt kötöttünk megállapodást.A nő persze áskálódik ellenünk,kérte a volt párom hogy a papírt változtassa meg fenyegessen engem,mert én szemétkedek velük.Azt hiszem fordított helyzetben ti sem tudnátok mosolyogva bámulni rájuk.Ráadásul még egy fedél alatt vagyunk(csak a volt párommal)el kell néznem hogy eljár milyen boldog,Én meg itt vagyok egy 2 éves kisfiúval el kell költöznöm a saját otthonunkból,és el kell neki magyaráznom hogy miért nem kellünk az apjának.Mikor múlik el ez a mérhetetlen megalázottság érzés?Meg tudom majd bocsátani neki hogy elhagyta a gyerekét?
2011. jún. 15. 07:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenekelött a megállapodásotokat érvényesittesd birói határozattal, mert a közjegyzö elötti NEM kötelezö érvényü - ha az ex-ed nem tartja magát hozzá, akkor te nem tehetsz semmit ellene.

A közös lakásból meg csak akkor menj el, ha megkaptad a belöle neked járó részt.

2011. jún. 15. 07:13
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Gondolkozz el,hogy vajon miért ment másik nőhöz? Miért nem tudtátok megbeszélni a gondjaitokat? A gyerek mellett törődtél vele és az ő gondjaival is?

Mindig 2 emberen múlik egy kapcsolat!

Idő kell,amíg túljutsz a sértődöttségeden. De ne neveld a gyereket emiatt az apja ellen. Nem kell neki semmit magyaráznod. Két évesen úgy sem érti még. Ha tartja a kapcsolatot a fiával,akkor a gyerek nem sínyli meg annyira.

2011. jún. 15. 07:18
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
A közjegyzői okirat pont úgy végrehajtható okiratnak minősül, mint a bírósági határozat, végzés alapján jogerősített. Tehát nem kell bíróságra szaladgálnia. Felesleges.
2011. jún. 15. 07:35
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell semmit sem elmagyaráznod a fiadnak. 2 évesen úgysem értené. Egyelőre mondj csak annyit, hogy anya és apa már nem laknak együtt. Ráér megtudni a teljes sztorit 11-12 évesen.
2011. jún. 15. 07:53
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Én sosem bocsájtanám meg,miféle ember az ilyen?
2011. jún. 15. 08:02
 6/10 anonim ***** válasza:
7%
Megbocsátani nem kell, ezt nem is lehet, undorító ember az ilyen. Ragaszkodj csak anyagiakban ahhoz, ami jár Neked.
2011. jún. 15. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Itt csak a férfi a hülye. A nőt még naná hogy ellened hangolja, cukkolja.

Az vigasztaljon, hogy kutyából nem lesz szalonna, a mostani nőjét is elfogja hagyni majd egy újabbért, csak várd ki.

És csak azért érzed ezt mert otthagyott, és elérhetetlenné vált számodra. Tulajdonképpen csak az önképednek fáj, hogy otthagyott a másikért.

Ha jobban belegondolnál, rájönnél hogy ez a pasi nem ér ennyit. És minél inkább ruházod fel őt és a párját hatalommal, és minél inkább neheztelsz rájuk, ők annál jobbat nevetnek rajtad. Szóval ne mutass feléjük semmilyen érzelmet, negativat pláne ne. Inkább legyél büszke egyedülálló anyuka, csak magaddal és a gyerekkel foglalkozz és legyél nyitott. Kicsit megragadtál.

2011. jún. 15. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek az egyik elöttem hozzá szólóhoz, mely szerint mindig kettőn áll a vásár!!! Ha valaki mindent megkap otthon, nem kacsingat félre. Ha az anyagiakban megállapodtatok és a gyerek felé ezt teljesíti is, lépj te is tovább. Kezdj új életet. Éld te is az életed. Neked is ott a lehetőség a boldogság felé. Tudom, könnyű mondani, de hidd el csak így lehet. Tedd boldogá a kisfiad életét s a sajátodat. Mindez rajtad múlik. Ne savanyodj be és ne azon tépelődj, hogy mással van, boldog. Mutasd meg neki, hogy nem tört meg, van élet utána is. A kisgyerek szerintem még túl kicsi ehhez az egészhez, élvezze a gondtalan gyerekkort!
2011. jún. 20. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A gyászévet nem véletlenül hívják gyászévnek. Szerintem kb. egy év kell, mire úgy-ahogy túl leszel ezen. De nem is kell siettetni az időt. Megold az mindent, hidd el.

Megbocsátani? Miért tennéd? Tudod szerintem megbocsájthatatlan az, ha valaki széttépi az ember családját. Viszont tudnod kell összeállítani a kisfiad számára ezt a csonka, most még zilált családot is egy biztonságos légkörré. Nagyon nehéz, tudom. Mi egy éve vagyunk kettesben a lányommal.

A legjobb megoldás talán teljes hírzárlatot tartani. Nem kell info az új nőről, sem az exről. Ami megbeszélni valótok van, korlátozd csak a gyermeketekre.

Az, hogy az exed eldobta e a gyermekét, majd akkor fog kiderülni, ha külön éltek. Törődik e vele, vagy sem. Gondoskodik e róla. Nálunk az exem most többet törődik a lányunkkal, mint mikor itt élt. Szóval bármi lehet.

Tudom, nagyon rossz nézni, h mással boldog. De mosolyogni nem kell hozzá. Viszont szólni sem kell semmit.

A megalázottság érzése még sokáig megmarad sajnos. De ne mondd azt, hogy elhagyta a gyermekét. Ne mondj ilyet, főként ne a fiadnak. Tudod hogy fájna ez neki? Inkább higgyen téged hibásnak, mint ehiggye azt, h az apjának ő nem fontos. Soha, még csak ne is sugallj neki ilyet! Akárhogy is lesz később.

Ha gondolod, írj nyugodtan privit, hátha tudok segíteni...

2011. jún. 22. 22:28
 10/10 Synesztro ***** válasza:
Syasztok!Nos én férfiként jártam pont így!Most váltam el eléggé viharosan, a nejem kisemmizett & a gyerekünket nem láthatom,vagy csak néha & úgyszintén ellenem van hangolva (4éves)!A kérdésedre a válaszom, hogy azzal nem vesztesz semmit ha bemész 1 bírósági panasznapra (ingyenes) és jogi tanácsot kérsz a dolgok irányában!(Gyerektartás stb.)Neharagudj hogy ezt írom de neked mint nőnek rengeteg jogod van én ezt tapasztalatból látom,1 éve hiába harcolok még csak a láthatásért is,(a gyámügyön tesznek rá a hölgy megússza figyelmeztetések sorával már kiröhögi a gyámügyeseket!)Szóval ez neked elvileg jó lenne, de amit írtak igaz!Nem kell megbocsátanod én 4 szarvat néztem el, ma már tudom az elsőt sem kellett vna!Ne bocsáss meg neki,ami jár az jár, a házból neked is pont úgy ahogy neki, utánna pedig miután túltetted magad ezen, kezdj új életet, a gyereket viszont ne szakítsd el az apjától, mert arra neki még szüksége van(hidd el ha az apja nem törődik majd vele előbb fogja otthagyni mint gondolnád)!
2011. júl. 14. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!