Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakító ok, hogy belenéztem a mailjeibe? Találtam is levelezést és engem állít be kutakodónak és emiatt szakít velem.2 éves gyerekünk is van.
Szerintem pedig csak részben van igaza. Tényleg nem szép dolog kutakodni, de végülis ha nincs takargatni valója mire ez a hatalmas felháborodás és hogy ő szakítani akar? Nevetséges, hogy el akarja veled hitetni hogy ezért szakít...a francokat, nő van a dologba le merem fogadni.
Én a párommal néha hülyéskedésből beleolvasunk egymás emailjeibe (a másik jelenlétében) és viccesen megjegyezzünk hogy hmm ki ez az xy jó pasi, hányszor voltál vele?:D És tudjuk hogy hülyeség mivel sosem csalnánk meg egymást...ezért furcsa nekem a te párod. Takargatni valója van méghozzá nem is kevés ezek szerint.
Szia!
Szerintem meg eddig nem talált okot, most igen, hogy szakítson.
Az ugyan nem szép hogy belenézel a levelezésébe, de ha előtte dtitkolódzott, vagy feltűnően belebújt a gépébe, míg írta a leveleket, akkor azért jogos hogy belekukkantottál, végül is ő a gyereked apja.
Ha találtál bizonyítékot a "vaj van a füle mögött" dologra és meg sem próbálja cáfolni, akkor az felér egy beismerő vallomással.Uugyanis ha vki "csak" pl. haveri szinten beszélget vkivel, akkor legalább kikéri magának a feltételezést. Szerintem.
legjobb védekezés a támadás...
párom is ezt próbálta eljátszani,de nem engedtem abból,hogy a mailjébe belépés semmi ahhoz képest hogy ő miket levelezget,ne is próbáljon engem vádolni kutakodással...
legyél határozott,ha akar menjen,tartsd magad az elveidhez...
*Én a párommal néha hülyéskedésből beleolvasunk egymás emailjeibe (a másik jelenlétében)
A MÁSIK JELENLÉTÉBEN és (legalább hallgatólagos) beleegyezésével. Ez azért egészen más, mint kutakodni.
Nem szép dolog belenézni más levelezésébe. De nem szakítóok! Főleg, ha van egy 2 éves gyereketek!
De miért néztél bele? Mire gyanakodtál? És csak ennyit írt, hogy kutakodó vagy? Mert ez végül is igaz... Semmi megcsalás, vagy valami komoly?
Nem lehet, hogy folyamatosan féltékenykedtél, hogy számonkérted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!