Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakító ok, hogy belenéztem a mailjeibe? Találtam is levelezést és engem állít be kutakodónak és emiatt szakít velem.2 éves gyerekünk is van.
Ilyenek a férfiak... Dobd ki te, nehogy már még neki álljon feljebb!
Egy egészséges kapcsolatban nem okoz gondot, ha valaki látja a másik levelezéseit. (ha direkt, ha nem)
A párom leveleit és mindenét megnézem,ahogy ő is megnézheti bármikor!A telefonomat is szokta engedély nélkül nézegetni!Felőlem.Bár azért nagyon mérges voltam,hogy a telefonvásárlás óta gyüjtött sms-eket mind kitörölte,mert szerinte ettől lassú a telefonom.Azóta ilyet nem tesz! :D
Ez csak kifogás volt a férjedtől.Ne hagyja legközelebb nyitva az ilyen dolgokat,ha már van titkolni valója!Ne szenvedj miatta!Dobd ki!Azért elgondolkodnék azon amit írtál.minden gyerekszületés után ilyet tesz...
Tiszta vicc komolyan...a férfi csalja a feleségét,miközbe a nő otthon van a 2éves gyerekkel,a férfi tönkreteszi a családot és csomóan még azon vannak felháborodva,hogy mert a nő belenézni a férje levelezgetésébe.Szerintem komoly oka volt rá,máskülönbe lehet,hogy a büdös életbe nem derült volna ez ki.Valahonnan muszáj volt kideriteni,a férje nem éppen tünik az őszinte fajtának,ahol kiderül egy őszinte beszélgetéssel.
És amúgy most mit akarsz csinálni?Tényleg ne hagyd szerintem,hogy még Te jöjjél ki ebből az egészből hibásnak.Te megbocsátanál neki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!