Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnyerhetné-e az apa a gyerekelhelyezési pert, ha én dolgozom, albérletben élek, rendesen nevelem az 5 éves fiunkat, de neki ott a volt lakásunk, és a pénze is több?
A legközelebbi fenyegetést vagy vedd fel, vagy - ami még jobb, emellett valaki hallgassa végig, aki tanusitani tudja, hogy fenyeget.
A legtöbb esetben a biróság az anyának itéli a gyereket, hacsak nem alkoholista, kábitószeres vagy prostituált.
Az apának eleve nem sok esélye van megkapni a gyereket, de ha bizonyitani tudod, hogy fenyeget, akkor semmi, söt adott esetben akár el is tilthatják a gyerektöl.
A leírtakból nekem úgy tűnik,hogy m ég nem volt válóper és gyermek elhelyezés sem.
Add be mielőbb a válópert és kérd a gyermek elhelyezését nálad. Ha tényleg kirúgat az állásodból,akkor nehezebb dolgod lesz.
De a bíróságok szinte mindig az anyának ítélik a gyereket.
A válóperben hivatkozhatsz a brutalitására,az Anyaotthon biztosan ad neked véleményt.
1. Attól, hogy nem vagytok összeházasodva, még ugyanúgy el kell inditani a ygerekelhelyezési pert, mert különben joga van bármikor elvinni a gyereket magához.
2. Ha ennyire eröszakos, akkor miért mentél vissza a közelébe?
3. Ha fenyeget, akkor vedd fel - azt hiába akarja lefizetett tanukkal cáfolni.
4. Minél elöbb költözz messze, és ne hagyd magad megfélemliteni.
5. HA ennyire agressziv alvilági alak, akkor MIÉRT szültél ebbe a kapcsolatban gyereket?
Teljesen mind1, hogy miért szült ebbe a kapcsolatba gyereket. Mert szerelmes volt, mert annyira gyereket akart, akármiért! Kár erről elmélkedni, megtörtént.
Kérdező vedd fel a telefon beszélgetéseiteket és a munkahelyen mondd el a főnöködnek a szitut, ha vagytok olyanban, ezzel bevéded magad valamennyire! Add be a gyerekelhelyezést!
Először is, csak hogy mindenki kíváncsiságát kielégítsem, nem volt ő mindig ilyen egy 11 éves kapcsolatról beszélünk, ami a gyerek születése után kezdett igazán érdekes lenni, fogalmazunk így. Akkor teljesen kifordult önmagából, és akkor csapódott abba a bandába.
Hát valóban igazatok van, azt nézve hogy nem félhetek örökké. És azért jöttem vissza, mert nekem számított, hogy a gyerek ne sérüljön túl sokat érzelmileg.Szembe kell vele néznem, ha tetszik ha nem. És köszönöm a válaszokat! Ha van valakinek még jó tanácsa szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!