Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabályos, ha az apuka a láthatás alatt "leadja " a kicsit ( 3 éves) a szüleinek éjszakára, ő meg elmegy bulizni, ráadásul a kicsi nem szeret a szüleinél lenni. Pedig nincs ellenük nevelve?
Figyelt kérdés
Az apuka nem is egy településen lakik a szüleivel.2011. szept. 11. 16:35
1/31 anonim válasza:
Szabályos. Apának jár a láthatás, ha nem él vele, azért nem büntethető jogilag. Persze egyébként minden jóérzésű embernek megvan a véleménye, ha egy apa a bulizást választja a gyereke helyett.
2/31 anonim válasza:
Miért jobb lenne ha elvinné bulizni? Bár apuka is kihagyhatná, ha kéthetente látja. Szerintem, ha a gyerkőcöt nem bántják, nincs gond.
3/31 anonim válasza:
A kicsi jó helyen van. Ha ébren van együtt vannak, miért lenne baj, ha az nagyik vigyáznak rá? Gondolom, nem 70 éves az apuka. Egyszer majd kinövi. Ne féltékenykedj!
4/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tudom, hogy oda viszi ahová akarja, ehhez nincs közöm, de azért ha a gyerek az éjszakát máshol tölti, nem illene tudnom róla? Nem kellene ezt megbeszélnie velem? Még olyan pici az a gyerek....
2011. szept. 11. 16:44
5/31 anonim válasza:
Megteheti,hiszen a nagyszülőknek is van joguk az unokájukat látni..Örülj neki,hogy néha oda viszi a nagyszülőkhöz,mert akár ők is mehetnének a bíróságra unoka láthatási jogaikért..
6/31 A kérdező kommentje:
Ez nem féltékenység...az bosszant pontosan, hogy nincs eleget vele az apuka...másfél éve most próbálkoztam először egy teljes hétvégével..eddig nem aludt nála.
2011. szept. 11. 16:45
7/31 anonim válasza:
Azért ezen szerintem ne akadj ki. Egy hároméves gyerekkel bőven elbírnak a nagyszülők. És legyél őszinte: te bejelentenéd neki, ha máshol alszik a gyerek, nem veled?
Amúgy meg ki tudja, lehet a nagyszülők kérték, hadd legyen velük az unoka, mert alig látják.
8/31 anonim válasza:
Te beszámolsz a gyerek apjának arról, ha mondjuk fodrászhoz viszed a gyereket? Vagy a te szüleidhez? akkor neki miért kéne a gyerek minden tőled külön töltött lépéséről tájékoztatnia? Joga van a nagyszülőkhöz vinni, ha ezzel nem sodorja veszélybe és nem hinném, hogy így lenne.
9/31 A kérdező kommentje:
A nagyszülőknél sokszor van, hiszen egyrészt rájuk vagyok utalva , ha vigyázni kell a gyerekre, másrészt amikor csak kérték vittem/viszem a gyereket! Itt nem ezen lenne a hangsúly.
2011. szept. 11. 16:47
10/31 tetris válasza:
Ugyan miért lenne baj az, ha a nagyszülők vannak a gyerekkel éjszakára? Ha az apuka elmegy bulizni, az a szíve joga, megteheti. Nap közben nyilván a picivel volt egész nap, miért is ne kapcsolódhatna ki estére.
Ismeretlenül is biztos vagyok benne, hogy a papa és a mama a legnagyobb szeretettel óvják, szeretik, dédelgetik a picit.
Csak nem féltékeny vagy, amiért a volt párod ismerkedni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!