2 éves kislányomnak folyamatosan bepirosodik a puncija. Mitől lehet? Szobatiszta, még éjszakára kell pelus.
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 22:16
1/4 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez volt, de rájöttem,hoyg mitől.
Amíg pelusoztunk, már csak attól is hoyg naponta többször lett ott törlgetve sokkal tisztábban volt tartva.
Mitóa pisil rendesen,nincsen rendszeresen áttörölgetve és ettől lehet.
Azóta odafigyelek,egy nap egyszer szépen áttörlöm neki popsitörlővel,mint régebben,sé azóta szép.
Sokkal sokkal jobban figyelni kella tisztáálkodásra is esti fürdénél,alaposan le kell mosni.
Aztán ha kicsit megszokja ez a terület neki hoyg nincsen állandóan letörölgetve akkor elhagyjuk a popsitörlőzést.
2/4 anonim válasza:
Nekem is folyton ez volt a problémám az 5 évesemmel. Gondoltam már arra is,hogy nem jól törli ki. Miután én is kitöröltem,ugyanúgy visszajött, így bekentem neki canestennel. Most már nincs annyiszor ilyen, talán a krém segített. Mivel nagyon vékonyan kentem be ártani nem ártottam vele. Remélem hamar megtalálod rá Te is a megoldást.
4/4 anonim válasza:
Szia!Én vékonyan bekentem popsikrémmel még ilyenkor mert még nem tudta jól kitörörölni.Este fürdés után kend be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!