Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szabályos, ha az apuka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabályos, ha az apuka a láthatás alatt "leadja " a kicsit ( 3 éves) a szüleinek éjszakára, ő meg elmegy bulizni, ráadásul a kicsi nem szeret a szüleinél lenni. Pedig nincs ellenük nevelve?

Figyelt kérdés
Az apuka nem is egy településen lakik a szüleivel.
2011. szept. 11. 16:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
47%
Azt is kérheted a nagyszülőktől, hogy szóljanak ha odaviszi a picit. Kicsit te is segíthetnél, és ha nem akadály párszor ott aludnál a kicsivel, hogy lássa nincs baj. Én amondó vagyok, hogy nem biztos hogy a gyerek érdekét szolgálja, ha csak kéthetente látja az apját, mert azelőtt minden nap látta, bár Ő még pici, azért fontos, hogy mindkét szülője egyformán vegye ki a részét a gyereknevelésből. A pici nem láthatja kárát, hogy Ti elváltatok.
2011. szept. 11. 17:08
 22/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszi, de azért elég fura lenne, ha ott aludnék a volt anyósoméknál.:) Ahol bármikor megjelenhet a volt férjem az új családjával.:)
2011. szept. 11. 17:17
 23/31 anonim válasza:
18%

Nem mindegy hol van éjszaka?( A kereteken belül, a mamánál vagy az apjánál) Éjszaka úgysem foglalkozik vele, vagy tévedek ?!

31.N

2011. szept. 11. 17:23
 24/31 A kérdező kommentje:
Tévedsz, mert ő még pici, vannak bizonyos esti "szertartások" amikor az elalváshoz éreznie kell a biztonságot, nyugalmat. Az apjánál ezt érzi, a nagyinál nem, nem tudom miért. Ilyen egyszerű.
2011. szept. 11. 17:26
 25/31 anonim ***** válasza:
84%
Szabályosnak sztem szabályos... viszont az, hogy nem szól, az nem jó dolog. Mi van, ha vmi történik veled, és fogalmuk sincs, hogy hol van a kicsi... vagy épp vele, vay velük (kicsi plusz nagyszülők) történik vmi, vagy nem adnak magukról életjelet, apa sem tud senkit elérni vmiért... na akkor...
2011. szept. 11. 17:28
 26/31 anonim ***** válasza:
14%
Szia! Gondolom jol esik aztatni azt a férfit, aki a gyermek apja. De ti terveztetek gyereket, vagy csak te akartad? Ez sem mindegy. SOk nő csak a férfit hibáztatja, sajnaltatja magát, panaszkodik.. Közben ő a ludas a dolgOkban. Kinek nem inge, .... Szerintem az a férfi nem volt még kesz az apasagra...... Nem vetted észre ?
2011. szept. 11. 18:52
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Én tökéletesen értem a problémádat..sajnos mások nem nagyon mert nincsenek ilyen helyzetben. Nem is kell hogy értsék. Sajnos ha leadja éjszakára vagy napközben a gyereket az szive-joga...bárhova viszi...viheti...de nem veszélyeztetheti, mindig biztonságban kell lennie a gyereknek. Ez van. A láthatás alatt ő felel a gyereketekért. A problémádat pedig értem, nagyon is értem...sorstársam vagy, de hát ez van, és ez nem féltékenység meg ilyen butaságok, ugyan már.
2011. szept. 12. 13:03
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok...viszont azt jogod van tudni ha nem az apukánál van a gyerek, ha nem máshol. Ebben igazad van.
2011. szept. 12. 13:04
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:52

Te már csak tudod mi a helyzet...:P

2011. szept. 12. 13:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Helló! Nem, nem tudom:). És bocsánatot kérek. Csak szerintem a legmélyebb gyökeret kell megvizsgálni, mi miért van... Választ nem kaptam. //itt nem is én vok a kérdező..// De a kérdező teljesen mást kérdezett, arra már előbb válaszoltam. Úgy tudom szabályos, sajnos. Bocs mégegyszer kérdező !!
2011. szept. 12. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!