Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabályos, ha az apuka a láthatás alatt "leadja " a
kicsit ( 3 éves) a szüleinek éjszakára, ő meg elmegy
bulizni, ráadásul a kicsi nem szeret a szüleinél lenni.
Pedig nincs ellenük nevelve?
Volt olyan kolléganőm, akinek az öt éves gyerekét az "apuka" elvitte láthatásra, aztán a legújabb nője apja vigyázott rá, mert építkeztek. Éjszaka koszos matracon aludt, enni alig kapott. És a kolléganőm hiába mondta a gyámhatóságon, hogy a gyerek nem akar menni, üvölt, ha leviszi az apja, nem adtak neki igazat. A helyi gyámügyes apuka ivócimborája volt. Aztán két év múlva apuka feldobta a talpát, amikor a legújabb nője is kidobta és éjjel részegen az árokban aludt. Mínusz 15 fokban. A gyerek most már 14 éves és még apuka sírját sem akarja látni soha.
2011. szept. 11. 16:50
12/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny, van is neki valakije. Akkor még egyszer...az apuka egész nyáron kb 2 teljes napot töltött a kicsivel! A kicsi szereti, ragaszkodna hozzá..és végre vele lehetne egy egész hétvégét...
Ne haragudj, de ti terveztetek egyáltalán gyereket? Vagy csak ugy lett? Amúgy szerintem is "lepasszolhatja" ...
2011. szept. 11. 16:54
Ennek az apának nem nőtt be a feje lágya, talán nem is fog soha. Az ilyen se férjnek, se apának nem való. Ezeket bulira és ivásra. nők utáni vadászatra állították be. Szegény kicsi, hiába szereti, nem fog vele törődni. De a nagyszülőknél jó helyen van legalább.
2011. szept. 11. 16:54
Az az pasi aki a gyerekes hétvégét sem képes együtt tölteni a saját fiával-lányával minden, de nem apa. Ha apa lenne, még muszájból is fájó szívvel lenne külön tőle, élvezne minden pillanatot amit vele tölthet. Gondolom, míg együtt voltatok is fontosabb volt a buli mint a család, itt te nem tudsz mit tenni. Az anyja-apja viszont tudna, ha már eddig nem nevelték emberré, talán felhívhatnák a figyelmét a kötelességeire is.
2011. szept. 11. 16:58
16/31 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jó helyen van, csak valamiért ő nem szeret oda menni. Volt olyan, hogy kérték aludjon ot, mondtam persze, semmi akadálya, de ordított, mert haza akart jönni..ezért volt rossz érzésem, amikor utólag tudtam meg, hogy lepasszolta nekik a gyereket....csak az járt a fejemben, hogy biztos sírt...mert a tapasztalat eddig ezt mutatta.
Mint elvált szülők gyermeke, ahol anyuka ugyanúgy ráerőszakolta apukára a gyerkőcöket, "mert mégiscsak az apjuk" kérdem én minek?
Apánk előbb-utóbb csak elérte, hogy már sose találkozzunk vele, mert már senkit se érdekel... egyáltalán nem szenvedtem hiányt az életben, mert a szeretet anyától is megkaptam, és minden erkölcsi neveltetést, az, hogy apám meg egy lúzer és nem érdekli, hogy nem része a gyerekei életének, az meg az ő baja.
Ha a volt párod nem kíváncsi a gyerekre, és lepasszolja őt a nagyszülőknek ne erőltesd ezt az egészet. A gyerek érdekében. A nagyszülőkhöz vidd el nyugodtan, ha szeretnék, de ha apuka sz.arik rá, minek?
20L
2011. szept. 11. 17:01
18/31 A kérdező kommentje:
16.58-as: Igen, ez a meglátásom nekem is...de a szülei "nem szólhatok bele a fiam életébe" címen még azt sem tették szóvá, hogy a házasság alatt lett valakije, aki miatt elhagyta a családját. Jó, tudom, mindketten biztos hibásak voltunk, meg csak a gyerekük, na de mégis....
Jogilag szabályos, csak a gyermeknek nem jó. Ezt saját tapasztalatomból mondom. Engem apám mindig a szüleihez vitt, őt alig láttam. Ez ment 3-10 éves koromig. 10 éves lemondott rólam.
Sajnálom a szegény kicsit, főleg hogy nem szeret a nagyszüleinél. Majd ha nagyobb lesz, és rájön, hogy az apja azon azokon a hétvégéken is, amit vele tölthetett volna, inkább bulizott, rossz hatással lesz rá. Nagy eséllyel lesz majd önbizalomhiánya, főleg akkor, ha lány.
2011. szept. 11. 17:06
Csak ezek a felelőtlen "apák", amikor a gyerek felnőtt, anélkül, hogy különösebben érdekelte volna a sorsa, mint beteg, öreg emberek szoktak követelőzni, hogy törődjön vele. Megjelenik a háznál, be akar költözni, erőszakos, alig lehet elzavarni. Ha őt nem érdekelte a gyerek sorsa, akkor most mit akar? Ja és persze a tartásdíjat is le kellett tiltani, mert nem akart fizetni.
2011. szept. 11. 17:07
Kapcsolódó kérdések: