Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?
A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!
Mit tegyek?
Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?
Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?
Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!
Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?
Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!
(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)
Én édesanyámmal sem tartanám a kapcsolatot. Ő is választott, inkább a húgodat védi, és hagyta hogy mind a ketten hülyére vegyenek. Mert attól még hogy nem tudsz róla, csak a meleg fosban ülsz.
hasonló helyzetbe kerültünk mi is. Hazamentünk elújságolni, hogy kisbabánk lesz, júj de jó, ment az örömködés, koccintás.(én nem, csak ők)
Miután elaludtam a párom valahogy átkeveredett a 17éves húgomhoz. Reggel anyám fedezte fel őket, és a páromat átzavarta a szobámba. Utánna héten már az esküvőt szerveztük. Végül a húgom mondta el először csak annyit, hogy nem jött meg neki, lehet hogy terhes, majd mikor már 5 napja késett neki, megkért Engem, hogy vegyek nekki tesztet. Tanácsoltam neki hogy reggel végezze el, mert akkor biztosabb az eredmény, erre elsírta magát és kitálalt. Tudom nem szép dolog, de felképeltem.
Mikor hazamentem a páromat felelősségre vonni, ő először tagadott mindent, majd mikor azt mondtam, lehet hogy terhes, bevallotta, azzal indokolta, hogy terhesen nem tud velem szexelni. Ordítottam vele. Utánna minden homályos. Arra emlékszem, hogy nagyon fáj a hasam, és hogy odalent elönt a forróság. Elvetéltem. Ababát művi úton távolították el. Mikor anyám és a húgom (akinek a bűntudat okzta stressz és a para késleltette a baját) meglátogattak, elzavartam mindkettejüket. Párom is próbálkozott még, de nem tudtam neki sem megbocsájtani. Azóta már férjhez mentem és született egy lányom. De ők hárman számomra halottak. Apám mutatta meg az unokáját képen anyámnak.
Soha nem bírok nekik megbocsájtani...
Veled mi történt azóta?
így több másfél év elteltével?
remélem minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!