Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem megcsalt a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem megcsalt a saját HÚGOMMAL! Mihez kezdjek?

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk házasok. 6 hónapja megcsal a húgommal! A húgom kezdett ki vele, mert ő ilyen... ő pedig állítása szerint nem bírt ellenállni! Anyukám már egy ideje tudott róla, tehát 5 hónapja tudja. Ma kiszaladt a száján véletlenül, így tudtam meg!!!

Mit tegyek?

Megbocsássak anyukámnak, amiért nem mondta el?

Beszéljem meg a férjemmel és ne álljak szóba a húgommal?

Vagy adjam ki a férjem útját és a húgomnak meg bocsássak meg, mert mégis csak a testvérem?!

Vagy hagyjam ott az egészet a francba és költözzek el és ne álljak szóba többé egyikőjükkel sem?

Ti mit tennétek? Kérlek segítsetek!

(privát emailt nem tudok fogadni, mert ez nem a saját címem... kérem írjon ide aki már volt ilyen helyzetben, vagy bárki hogy ő mit tenne. KÖSZÖNÖM)

2009. jan. 10. 00:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 anonim ***** válasza:
23%
Ha a haverja lennék a férjednek azt mondanám neki, hogy "csapj bele pajti szép munka volt" :D:D:D:D
2009. júl. 18. 14:21
 112/120 anonim ***** válasza:
68%
Hát a férjedet még megértem, Édesanyádat is, de a húgodtól ez nem volt szép. Én is férfi vagyok, minden férfi ha p*nát lát b*szni akar, főleg ha jobbat, mint ami otthon várja, hát ugye ez az igazság :) Anyádat meg azért értem meg, mert hátsenkinek se akart rosszat. Hugodtól egy kicsit durva ez hogy így betegyen neked, de nem lehet hogy el akarja szerezni a férfed? Tudta ő nagyon jól hogy mi lesz ebből :) Szerintem b*sszál le jó alaposan midenkit, de leginkább a hugod! Aztán hagyd a p*csába az egészet, kár ezen dühöngeni, meg haragoskodni, mert semmi értelme, már megtörtént. A hugodat meg úgy szidd össze, hogy többet ne merjen veled újat húzni! És legutolsó sorban te is figyelj oda jobban, hogy mi történik körülötted!
2009. aug. 21. 14:46
 113/120 anonim ***** válasza:
75%
a férfiak 99%-ban megcsalják a párjukat, ez vagy kitudódik, vagy nem. a kivétel,pedig erősíti a szabályt. ez van, ilyen az elemi ösztön, az ember sem tagadhatja le hogy a természet része!
2009. aug. 21. 14:55
 114/120 anonim ***** válasza:
60%
ha angyon szereted a csávót akkor ne hagyd el egy baklövése miatt. minden férfihoz a farkán és a hasán át vezet az út...
2009. aug. 21. 15:04
 115/120 anonim ***** válasza:
100%

Én édesanyámmal sem tartanám a kapcsolatot. Ő is választott, inkább a húgodat védi, és hagyta hogy mind a ketten hülyére vegyenek. Mert attól még hogy nem tudsz róla, csak a meleg fosban ülsz.

hasonló helyzetbe kerültünk mi is. Hazamentünk elújságolni, hogy kisbabánk lesz, júj de jó, ment az örömködés, koccintás.(én nem, csak ők)

Miután elaludtam a párom valahogy átkeveredett a 17éves húgomhoz. Reggel anyám fedezte fel őket, és a páromat átzavarta a szobámba. Utánna héten már az esküvőt szerveztük. Végül a húgom mondta el először csak annyit, hogy nem jött meg neki, lehet hogy terhes, majd mikor már 5 napja késett neki, megkért Engem, hogy vegyek nekki tesztet. Tanácsoltam neki hogy reggel végezze el, mert akkor biztosabb az eredmény, erre elsírta magát és kitálalt. Tudom nem szép dolog, de felképeltem.

Mikor hazamentem a páromat felelősségre vonni, ő először tagadott mindent, majd mikor azt mondtam, lehet hogy terhes, bevallotta, azzal indokolta, hogy terhesen nem tud velem szexelni. Ordítottam vele. Utánna minden homályos. Arra emlékszem, hogy nagyon fáj a hasam, és hogy odalent elönt a forróság. Elvetéltem. Ababát művi úton távolították el. Mikor anyám és a húgom (akinek a bűntudat okzta stressz és a para késleltette a baját) meglátogattak, elzavartam mindkettejüket. Párom is próbálkozott még, de nem tudtam neki sem megbocsájtani. Azóta már férjhez mentem és született egy lányom. De ők hárman számomra halottak. Apám mutatta meg az unokáját képen anyámnak.

Soha nem bírok nekik megbocsájtani...

2010. okt. 23. 11:06
 116/120 anonim ***** válasza:
100%
:(((((((((((((
2010. okt. 23. 11:39
 117/120 anonim ***** válasza:
100%

Veled mi történt azóta?

így több másfél év elteltével?

remélem minden rendben

2010. nov. 10. 15:59
 118/120 anonim ***** válasza:
hát ennek már nem tudjuk meg a végét
2013. márc. 26. 01:33
 119/120 anonim ***** válasza:
100%
HOgy alakult az életed kérdező? ... Egyébként Kellemes Karácsonyi ünnepeket ,boldog új évet !:-)
2013. dec. 21. 05:34
 120/120 anonim ***** válasza:
szemét dolog volt a részérol
2017. nov. 30. 15:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!