Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
Igazad van! Felnyitottad a szemem.
Hogy lehettem ilyen ostoba, amikor a tökéletes férfi itt van előttem? Ostoba én és a még ostobább elvárásaim!
Dobom is a barátomat, sőt haza is jövök Magyarországa, CSAK MIATTAD.
Tudom, hogy a szemedben csak egy undorító ösztönlény vagyok, de csak egy esélyt kérek, mert szerintem csodás pár lennénk. Ha nem is érdemellek meg, legalább egyszer hadd okozzak neked örömöt.
Annyira igazad van!
De te... Brr, már az írásodtól is felizgultam.
Mondd, drágám, hol és mikor találkozhatnánk?
Holnap 8-ra ott vagyok.
Ó, egy igazi pasi. ❤❤
Bőven átlag alatti nő vagyok, és mint ilyen, én azt gondolom, látom, hogy igazad van. Ha ez megnyugtat (tudom, nem), valami hasonló frusztráció, "utálat", nem is tudom, minek nevezzem van bennem is a legalább átlagos szintet megütő nőkkel szemben.
Mert igen, tényleg annyi a dolguk, hogy beállnak a zuhany alá, közben hajat is mosnak, szőrtelenítenek, fogmosás, esetleg egy kis smink (de nem mindnek van szüksége rá), felöltöznek, elmennek valahová (akár csak munkába/iskolába, ügyintézni, tehát semmi extra, csak a kötelező körök), és már jönnek az eredmények... Ha ennél több energiát is fektetnek bele, mondjuk jobban kicsinosítják magukat vagy nem csak a kötelező helyeken jelennek meg, akkor pláne a top kategóriában válogathatnak. Hangsúlyozom, VÁLOGATHATNAK.
Ennyi a dolguk. Nem pedig úgy kell erőlködniük, megszakadniuk, hogy aztán még ez se legyen elég semmire.
Én már nem vagyok hajlandó törni magam, de ez azért még mindig fel tud bosszantani...
Arról, hogy gyerekkorodban, a múltban leépítették az önbizalmadat, tényleg nem te tehetsz, arról viszont nagyon is te tehetsz, hogy most, a jelenben, nem foglalkozol tudatosan azzal, hogy megpróbáld magadnak visszaépíteni. Helyette picsogsz, sajnálod magad, és másokra mutogatsz. Mutogatsz, akárkire. A szüledre, a nőkre, egy kalap alá véve őket. Amíg nem látod be, hogy senki más nem felelős a te SAJÁT sikertelenségedért a jelenben, csak te magad, addig nem nősz fel. S a nők nem akarnak együtt lenni egy kisfiúval, nem? Ha nem változtatsz, ne is panaszkodj, hogy a nők nem akarnak. Persze sokkal könnyebb és egyszerűbb annyival elintézni, hogy ez egy Coelhos ostobaság, és folytatni a mutogatást, ugye? ;)
Én a fókuszt arról, hogy utálkozol a nőkön, arra vinném, hogy vajon te mit tudsz nyújtani egy nőnek...erről ugyanis még nem volt szó és lehet érdemes lenne inkább erről gondolkozni. Tovább jutnál vele. Üdv.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!