Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/164 anonim ***** válasza:
97%
Aha, és ha egy csomó nő elárulja neked hogy soha nem volt bmw-s slusszkulcspörgető Sanyija, hanem helyette valaki aki megfogta de nem a pénzével, hanem igen valamennyire a dumájával de nem a hazugságaival hanem a lelkével, akkor vagy szublimálsz, és füstfelhő közepette teleportálsz valahová, vagy rohansz a kis haverkákhoz megerősítést kérni. Nem, véletlenül se fogod fel hogy az amit te és haverkáid keresnek, kutatnak, és így persze meg is találnak, az nem az egész társadalmat jelenti.
2019. júl. 26. 15:14
 102/164 anonim ***** válasza:
98%

Igazad van! Felnyitottad a szemem.

Hogy lehettem ilyen ostoba, amikor a tökéletes férfi itt van előttem? Ostoba én és a még ostobább elvárásaim!

Dobom is a barátomat, sőt haza is jövök Magyarországa, CSAK MIATTAD.

Tudom, hogy a szemedben csak egy undorító ösztönlény vagyok, de csak egy esélyt kérek, mert szerintem csodás pár lennénk. Ha nem is érdemellek meg, legalább egyszer hadd okozzak neked örömöt.

2019. júl. 26. 15:19
 103/164 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy megfogta, vannak még ilyen csajok, de jellemzően fiatalabbak, akik még nem álltak rá a tömeges zsűriztetésre. Csak ezeket vagy kifogod 20-23 között, vagy mehetsz a francba.
2019. júl. 26. 15:19
 104/164 A kérdező kommentje:
#102: Ha nem is neked szól, amit írtam, a modern csajok jórésze valóban ösztönlény módjára választ párt, megnyugtatlak.
2019. júl. 26. 15:28
 105/164 anonim ***** válasza:
97%

Annyira igazad van!

De te... Brr, már az írásodtól is felizgultam.

Mondd, drágám, hol és mikor találkozhatnánk?

2019. júl. 26. 15:32
 106/164 A kérdező kommentje:
Hős utca 15/c. Légyszi, bikiniben gyere, különben nem ismerlek meg.
2019. júl. 26. 15:34
 107/164 anonim ***** válasza:
96%

Holnap 8-ra ott vagyok.

Ó, egy igazi pasi. ❤❤

2019. júl. 26. 15:43
 108/164 anonim ***** válasza:
25%

Bőven átlag alatti nő vagyok, és mint ilyen, én azt gondolom, látom, hogy igazad van. Ha ez megnyugtat (tudom, nem), valami hasonló frusztráció, "utálat", nem is tudom, minek nevezzem van bennem is a legalább átlagos szintet megütő nőkkel szemben.

Mert igen, tényleg annyi a dolguk, hogy beállnak a zuhany alá, közben hajat is mosnak, szőrtelenítenek, fogmosás, esetleg egy kis smink (de nem mindnek van szüksége rá), felöltöznek, elmennek valahová (akár csak munkába/iskolába, ügyintézni, tehát semmi extra, csak a kötelező körök), és már jönnek az eredmények... Ha ennél több energiát is fektetnek bele, mondjuk jobban kicsinosítják magukat vagy nem csak a kötelező helyeken jelennek meg, akkor pláne a top kategóriában válogathatnak. Hangsúlyozom, VÁLOGATHATNAK.

Ennyi a dolguk. Nem pedig úgy kell erőlködniük, megszakadniuk, hogy aztán még ez se legyen elég semmire.

Én már nem vagyok hajlandó törni magam, de ez azért még mindig fel tud bosszantani...

2019. júl. 26. 15:55
 109/164 anonim ***** válasza:
97%

Arról, hogy gyerekkorodban, a múltban leépítették az önbizalmadat, tényleg nem te tehetsz, arról viszont nagyon is te tehetsz, hogy most, a jelenben, nem foglalkozol tudatosan azzal, hogy megpróbáld magadnak visszaépíteni. Helyette picsogsz, sajnálod magad, és másokra mutogatsz. Mutogatsz, akárkire. A szüledre, a nőkre, egy kalap alá véve őket. Amíg nem látod be, hogy senki más nem felelős a te SAJÁT sikertelenségedért a jelenben, csak te magad, addig nem nősz fel. S a nők nem akarnak együtt lenni egy kisfiúval, nem? Ha nem változtatsz, ne is panaszkodj, hogy a nők nem akarnak. Persze sokkal könnyebb és egyszerűbb annyival elintézni, hogy ez egy Coelhos ostobaság, és folytatni a mutogatást, ugye? ;)

Én a fókuszt arról, hogy utálkozol a nőkön, arra vinném, hogy vajon te mit tudsz nyújtani egy nőnek...erről ugyanis még nem volt szó és lehet érdemes lenne inkább erről gondolkozni. Tovább jutnál vele. Üdv.

26/L

2019. júl. 26. 16:46
 110/164 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó vagyok, csak annyi, hogy ne hidd, hogy úgy járatom a számat, hogy fogalmam sincs, milyen érzés értéktelennek érezni magad - nekem is rendesen meg volt s még meg is van tépázva az önbizalmam, DE azzal semmire nem megyek ha kesergek azon, hogy mások molyen gonoszak voltak, s bezzeg a Marinak minden összejön! ...
2019. júl. 26. 16:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!