Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?2019. júl. 21. 00:07
1/164 anonim válasza:
Te hülye vagy. Szerintem most is jogod van szexhez azzal, aki ebbe beleegyezik. Mondjuk mert ő prosti, te meg adsz neki egy húszezrest.
2/164 A kérdező kommentje:
Valóban, talán nem a "jog" a legjobb megfogalmazás, inkább az, hogy mennyi reális esély van arra, hogy "jut". Igazából a kérdés a nők mércéjéről szól, mivel rajtuk dől el, hogy kinek jut és kinek nem.
2019. júl. 21. 00:11
3/164 anonim válasza:
Senki nem tiltja meg neked, hogy fejleszd magad és sikeres legyél a nőknél vagy ha ehhez nincs kedved/időd/energiád/hited, akkor meg fizess a szexért.
4/164 anonim válasza:
Jogod van a szex lehetőségéhez. Másnak meg jogában áll téged visszautasítani.
5/164 anonim válasza:
Ugyanmár kérlek.
Imádom az ilyet. Amikor a saját lúzerséged, blf*ságod miatt másokra mutogatsz, ebben az esetben a nőkre, így, egyben, egy kalap alá véve őket.
Sajnálom, ez az igazság, nézz szembe vele.
N/25
7/164 anonim válasza:
Amikor vezetni tanultam az oktatóm avval kezdte,hogy nála nincs késés, mert az órája olyan mint a szex,ha nem vagyok ott akkor is elkezdi.
8/164 anonim válasza:
A nők, ez pontosan mit takar? Mert ha azok nem tartoznak bele akik ugyan nők, de nem tetszenek neked, akkor nincs sok értelme a kérdésednek. Ugyanaz történik veled is, mint velük.
9/164 anonim válasza:
A szexhez való jog jelenleg is alapvető jog. Pont úgy, mint a mekis kajához való jog. Jogod van mekis kaját enni, csak fizesd ki és menj el érte. Ugyanígy áll a dolog a szexel: Jogod van szexelni, csak szerezz egy barátnőt vagy menj el egy prostihoz. Másokat kényszeríteni viszont nincs jogod, ahogy azért is egyből felháborodnál, ha téged kényszerítene egy férfi szexre.
Ha pedig a természetre akarsz hivatkozni, akkor ne felejtsd el, hogy ott az erősebb állat bszik.
Férfiként mondom, hogy ez a kérdés gáz.
10/164 anonim válasza:
Na jó meleg van meg minden, de nem tűnik fel utolsók hogy ezt a kérdést FÉRFI írta ki? Olvassátok már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!