Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
"Én ezzel nem látok bajt. Akibe nem leszek szerelmes, azzal nem szexelek. Kész, ennyi."
És ha szerinted az összes férfi kretén, mert miért ne gondolhatnád ezt, akkor az összes férfi b**sza meg magát, gondolom. Majd megnézem, mennyi marad ebből a fenenagy önérzetességből, ha 40 éves anyuka leszel, aki a kutyának nem fog kelleni. Akkor majd meg fogod érteni, hogy mit írtam ide. Hogy milyen érzés, amikor az egyik félnél van a minden, a másiknál a semmi, és az egyik fél, aki alanyi jogon, azért mert létezik, birtokol valamit, nem osztozik a másikkal, akinek alanyi jogon nem jutott semmi. Sőt, lehet, hogy akkor is megértenéd, ha a bank elárverezné a házadat és hajléktalanná válnál. Mondjuk én lennék az összes legközelebbi ismerősöd, és azt mondanám, hogy "bocsi, nekem nem fáj, nem vagy szimpatikus, egy hétre se engedlek be, maradsz az utcán :)".
"Ha nincs párkapcsolatom, akkor igen, kész vagyok lemondani a szexről, mert nekem ehhez érzelmi kötődés kell,"
Nekem is kell. Csak ahhoz meg az kéne, hogy a modern csajokkal lehessen emberi szót érteni, szóbaálljanak emberekkel, és ne úgy tekintsenek magukra, mint akit azért szart ide a földre a jóisten, hogy mindenki a kegyeikért esedezzen.
Felőlem nyugodtan.
Bocs, nekem a szexhez kellenek érzelmek. Tudom, ez hihetetlen, de nálam a szex a szerelmes fizikai kibontakozása, nem előre-hátra vonaglás a másikon.
"Tudom, ez hihetetlen, de nálam a szex a szerelmes fizikai kibontakozása, nem előre-hátra vonaglás a másikon."
Tudom, ez hihetetlen, de nekem sem, bármennyire is próbálkozol, hogy tematizáld ezt a kérdést, és engem állíts be olyannak, aki egy csak szexet akaró állat, hogy hozzád kerüljön az erkölcsi fölény és megnyerd a vitát. Az a rossz hírem van, hogy nem fog menni, mert eléggé edzett vagyok ahhoz, hogy átlássak az ilyen demagógián. Ez a legolcsóbb szalontrükk egy ilyen vitában, ahol leírja egy férfi, hogy miért megközelíthetetlenek a mai nők, hogy "JAJJHOGYNEKEDCSAKASZEXKELLHÁTAKKORNECSODÁLKOZZÁLILYENNELÉNSEAKARNÉKMARADJCSAKEGYEDÜL". Nem, kedves női hozzászóló, nem írt senki ilyet, de nagyon ügyes próbálkozás volt ösztönlénynek beállítani engem.
Amúgy amit a #69-es válaszomban leírtam, az egy működő módszer. Nekem is működött és az összes ismerősömnek is, sőt azok ismerősénél is. Több mint 30 emberről tudok, akik a friendzone-t kihasználva szocializálódtak és utána becsajoztak. És egyről sem(!!), azok közül, akik kipróbálták és csinálták rendesen.
Komolyan mondom, hogy már elgondolkoztam rajta, hogy írok erről egy könyvet vagy legalább egy cikket.
De ott is az van, hogy kőkeményen bele kell rakni az időt, energiát, adott esetben a pénzt is. És sok szenvedéssel jár a változás, megannyi kudarccal. Mindennek meg kell fizetni az árát, nem fog semmi magától az öledbe hullani. Amit azzal kell kezdeni, hogy felelősséget vállalsz, nem másokat hibáztatsz. "Az én életem, én tehetek róla, hogy milyen. És épp ezért meg is tudom változtatni."
"Te miért nem törekedsz arra, hogy a többséghez tartozz?"
Törekszem, csak sose leszek elég. Amúgy meg nem szexet akarok, hanem minőségi párkapcsolatot. Szexet tudnék szerezni már most, de nem fogok olyat, aki nem érdemli meg, hogy bántsam megalázni azzal, hogy csak kihasználom. Minőségi kapcsolatot meg ki***ott nehéz szerezni, épp amiatt, amit az előbb írtam: a piac meghülyítette a lányokat, az egekbe szállt az önértékelésük, úgy viselkednek, mint egy huszonéves hülyegyerek, aki milliókat örökölt a gazdag nagybácsijától. Képtelenség velük nemhogy hosszútávú kapcsolatot kialakítani, hanem csak egyáltalán megfelelni nekik, bulikázós öntelt emancipált p*csa lett belőlük, akiket meghülyítettek a közösségi oldalon bezsebelt lájkok meg a mindenhonnan feléjük áradó figyelem.
#88:
"Szexet tudnék szerezni már most,"
Ellentmondásos vagy. A kérdés kiírása szerint nem tudsz.
#87 Nekem ezzel a friendzonozással az a bajom, hogy rohadtul megalázó, és akkor is ennek fogom érezni, ha történetesen az a szándékom, hogy kihasználjam. Azzal semmi bajom nincs, hogy ha haverok összefognak, hogy "Sanyi, ne szomorkodj, összehozunk baráti összejöveteleket és megpróbálunk összeboronálni olyan csajjal, aki egyedül van épppen", ez tök jól működik, régen is így ment. De hogy csajoknál kuncsorogjak ezért... egyébként sincs annyi lánybarátom, aki ráérne ilyesmire.
"Mindennek meg kell fizetni az árát, nem fog semmi magától az öledbe hullani. "
Kivéve, akinek igen. Például a lányok többségének, és egyes fiúknak is. Egy átlagosan, vagy annál jobban kinéző lánynak semmit nem kell dolgoznia azért, hogy ismerkedési lehetőséghez és kapcsolathoz jusson. És ne merészelje nekem senki leírni, hogy "de igen, mert...", mert nincs "de". Leszarom, hogy azt állítja lollypop93 meg mit tudom én ki, hogy nekik bizony milyen nehéz volt. Mi volt a nehéz, galambom? Elmenni egy fesztiválra a barátnőiddel? Vagy LÁTSZANI a középiskolai kórusban? Vagy jelen lenni az egyetemi gólyatáboron? Vagy leülni az egyetemen a padra, ahol megszólított, aki melléd ült? Vagy lemenni sörözni órák után vagy elmenni egy infóestre, ahol mindjárt három fiú tett fel neked érdeklődő kérdéseket? Ja, hogy neked abból az 50 próbálkozóból, aki az elmúlt fél évben volt, egy se volt jó. Hát, irigylem a problémáidat, drága. Akkor viszont azt írjad, hogy egy finnyás királykisasszny vagy, ne arról pofázzál, hogy neked milyen nehéz a párválasztás, mert te a ZSŰRI vagy, akinek csak ülnie kell és nézni a pasik vergődését, akik leteszik a lábad elé a méltóságukat, nem pedig az említett pasi, aki vásárra viszi a bőrét. Na, mi lesz, megcáfolsz, lollypop93? Mesélj már, miben tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!