Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
 111/164 A kérdező kommentje:
#108: Sajnálom, hogy ilyen cipőben vagy, de sajnos ez az ára a tisztánlátásnak. Amit te leírsz, az kb. az átlag férfi szintje. Köztünk egy átlagos van ilyen helyzetben. Sajnos. De biztos vagyok benne, hogy egy társkeresőn te is csomó pozitív visszajelzést kapnál :) Az az igazság, hogy szerintem az a nagyon visszás a mai helyzetben, hogy a nők alapból sokkal kívánatosabbak a férfiak szemében, mint fordítva, de régen, amikor fix ideje volt az elköteleződésnek, akkor nem lehetett ennyire visszaélni ezzel. Én nem mondom, hogy márpedig szüljenek hamar a nők, de szerintem valahol magukat is megszívatják ezzel egyébként. Egyrészt 30 fölött már nekik is évről-évre rizikósabb lesz a gyerekvállalás, másrészt én nem hiszem, hogy őket ez a nagy válogatás érzelmileg annyira kielégítené. Egy hatalmas kétségbeesett élményhajhászást és mély bizalmatlanságot érzek az egész jelenség hátterében.
2019. júl. 26. 17:29
 112/164 anonim ***** válasza:
98%

"Na, mi lesz, megcáfolsz, lollypop93? Mesélj már, miben tévedek?"

Szia! :) Igazabol nem nagyon tevedsz. Pont most ismerkedtem meg egy lannyal, aki nagyon fiatalon fog hazasodni a nagyon fiatal baratjaval. Vallasosak es mindketten nagyon komolyan gondoljak, egyaltalan nem hebehurgya eretlen kamaszok, ugyhogy meg en, aki mindenben csak a hibat latom is ugy gondolom, hogy jo dontest hoztak, folosleges hosszu evekig jarogatni.

Meselt a baratjarol, hogyan jottek ossze. Ugy volt, ahogy mondod, a fiu kezdemenyezett, o mar nagyon szerelmes volt es egy kicsit produkalnia kellett magat, "gyozkodnie" a lanyt. A szimpatia persze mar kamasz koruk ota megvolt, de akkor meg nem kezdtek kapcsolatba a vallasossaguk miatt. Vegul a fiu nem is tul hosszas udvarlas utan el is nyerte a lany szivet es 21 evesen ossze fognak hazasodni. Bubajos parocska. :)

Ez a fiu vajon mit csinalt jol? Hogyan tudta mar ilyen fiatalon, ilyen keves probalkozasbol megtalalni a parjat? O miert nem lett keseru? Miert tud ebben a mocskos emancipalt vilagban boldog lenni?

Azert, mert nem a nok hibainak elemzesevel toltotte a napjait, hanem a sajat donteseire koncentralt. Nem a vilagtol varta a megoldast, hanem cselekedett. Itt valik el a szar a majtol: aktiv vagy vagy passziv? A passziv emberek koveteloznek, hibaztatnak es irigykednek. Az aktivak pedig a kudarcok utan sem adjak fel es kisvartatva sikeresek lesznek.

Summa summarum: mindenkinek a sorsa a szemelyisegeben van. Nezz korul hany sikeres ember van es nem ugyanonnan indultak. A kudarcaid oka nem a tarsadalom, mert a sikeres emberek is ugyanabban a tarsadalomban elnek, mint te.

Sajnos nem vagy jo ember. Irigy vagy es karorvendo, ha kicsivel tobb hatalmad lenne talan meg bosszuallo is lennel. Ennek ellenere egy kicsit sajnallak, mert reszben tenyleg a korszak aldozata vagy csak nem ugy, ahogyan hiszed. Teged is megfertozott a ma divatos aldozat-kultura, az allando elnyomatottsag erzese. Pedig ennel szabadabb, elvarasmentesebb kor meg sosem volt. Ma tenyleg mindenki megvalosithatja onmagat, semmire nincs kenyszer, semmi nem tiltott.

2019. júl. 26. 18:24
 113/164 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező miért fárasztod magaddal és az ismerkedési kísérleteiddel azt a szűk réteget aki nem akar gyereket és élményeket hajkurászik? Most te valós ember vagy vagy troll, aki kiselőadást tart? A nők nagy része szívesen alapítana hamar családot, annyi hogy ha lehet ne olyannal akivel undor a szex, mert nincsen se intellektulis vonzalom(pl mert ilyen agyament eszméket vall mint te), se semmilyen vonzalom mert nem az ő esete, egyéni ízlése, neki pl egy másik fiú tetszik aki rondább mint te de mégis. Inkább azon fáradozz hogy az igazi vonzalmat megkeresd, ne ráerőszakold a néhány nőre aki tényleg nem akar gyereket hogy de akarj! Épp elég olyan nő van aki akar, csak nem egy ilyen beakadt embertől mint te. Beakadt a lemez? Valami nagy baj van a fejedben. És igen, a haverkáid fejében is. Igen van néhány nő aki nem akar gyereket csak esetleg sokára, de mit foglalkozol velük? Találnak elég hozzájuk illőt, nem a te dolgod. Vagy szerelmes vagy egy ilyen nőbe, és azóta se tudsz róla leakadni? Nem értem mi lehet a motivációd.
2019. júl. 26. 18:31
 114/164 anonim ***** válasza:
97%

113. hozzaszolo jol mondja. Leteznek azok a nok, akikre vagysz. Nem oket kell szaporitani, foleg, mert erre nincs lehetoseged. Ez az ut jarhatatlan szamodra. Azzal kene probalkoznod, hogy a mar letezo almaid nojenek hogyan tudnal megfelelni.

Egy kerdes, aminek az alapos es oszinte vegiggondolasa meg fogja valtoztatni az eletedet. Ne valaszolj ra, mert mar korabban kimeritoen megtetted, csak gondolkodj el rajta: miert eri meg veled lenni? Te mit tudsz adni almaid nojenek?

2019. júl. 26. 18:43
 115/164 anonim ***** válasza:
89%

A bunkók nem szokták beismerni, hogy azok, nyilván te sem fogod belátni. És tőlünk se várd, hogy másmilyennek gondoljunk, ha nem mutatsz nekünk, itt, egy anonim fórumon mást magadból, csak a bunkó vonásaidat. Szóval akárhogy hisztizel itt az oldalon, magad alatt vágod a fát.

[link]

"3. Átvitt értelemben: Durva személy, aki illetlen, sértő modorával tűnik ki."

2019. júl. 27. 09:17
 116/164 A kérdező kommentje:

"Ne valaszolj ra, mert mar korabban kimeritoen megtetted, csak gondolkodj el rajta: miert eri meg veled lenni? Te mit tudsz adni almaid nojenek?"

Rengeteget tudnék adni. Akkor is, ha nem látszik. Amíg együtt voltam azokkal, akik eddig voltak, nagyon jó és emlékezetes programokat szerveztem. Nem ismersz fel valamit, ami el is árulja az ítélőképességed felületességét: azt, hogy valójában mindem nőgyűlölet egy átfordult, méreggé vált rajongás. És azok, akik hozzám hasonló dolgokat írnak, mind kétségbeesésből beszélnek. TUDOM magamról, hogy mennyi szeretet van bennem és mennyire romantikus tudnék lenni. Csak az élet nem úgy működik, hogy valakiben ha felgyülik valami, azt ki is adhatja. Van, akinel egyszerűen nem jut, amit akar, bármit is tesz.

Köztem, és egy boldog párkapcsolatban élő haverom között annyi a különbség, hogy én nem kaptam meg a lehetőséget, hogy kiéljem mindazt a szeretetet, intimitást, romantikát, amire neki megadta a lehetőséget az élet. Sokkal jobb társ lennék, mint sok pasi. Az érvelésed ott hibás, hogy egy nő nem a valódi értékektől és a figyelmességtől indul be, hanem egyfajta önimádó attitűdtől, amikor azt látja, hogy a pasi egyedül is qva jól érzi magát a bőrében és tele van életerővel. Ezt valóban nem tudom nyújtani, mert sokat ostorzom magam és sok bennem a felgyülemlett feszültség és feldolgozatlan emlék. Ezeket megintcsak nem kértem, hanem a pofámba vágta az élet. Ettől pedig sosem leszek olyan önfeledt, mint egyesek, márpedig a csajokat a felszínen ez fogja meg. De ez nem töketlenség meg valamiféle személyi defekt, hanem van, aki szar lapokat húzott, családi terhelet görget, sőt genetikailag depresszióra hajlamos alkat.

Csak legalább ne tegyünk úgy, mintha ez mind az én hibám lenne és az élet igazságos lenne, mert ki...szottul nincs így. Könnyen csajozik az, akinek nem kell ilyen terheket cipelnie és csak önfeledten lubickol az életben.

2019. júl. 27. 18:16
 117/164 anonim ***** válasza:
96%
"amikor azt látja, hogy a pasi egyedül is qva jól érzi magát a bőrében és tele van életerővel" - Nos, tény, nekem ez például fontos, de nekem ez azért fontos, mert nőként én ilyen vagyok, és nem vagyok pszichológus alkat, hogy kivakarjak valakit a szarból, aki egyedül senkinek érzi magát. De nem minden nő ilyen, vannak olyanok, akik hozzád hasonlók. Olyat kell keresned.
2019. júl. 27. 18:53
 118/164 anonim ***** válasza:
94%
Még azért azt hozzátenném, hogy azért nekem is bőven kijutott a problémákból, iskolában, családban, munkában, egészség terén, de ha olyan lennék, mint te, már rég eret vágtam volna magamon. Viszont én szeretek élni, és szeretem a rendelkezésemre álló körülményekből a lehető legjobbat kihozni, amit csak lehet, és így pontosan tudom, hogy ha valami nem jól sült el, én akkor is minden tőlem telhetőt megtettem, tehát rajtam semmi nem múlt, és egyedül is remekül tudom érezni magam, ez ne másoktól függjön. 12 éve egyedül utazok, voltam már egyedül moziban (és le is vetítették a filmet), jártam egyedül rendezvényen... stb.
2019. júl. 27. 18:59
 119/164 anonim ***** válasza:
2%
Ez érdekes megközelítés, hogy a nők a narcisztikus személyisegeket kedvelik, de igaz lehet. Ugy remélik, akkor nekik is kijuthat a jóból. Egy problémásabb, fájdalmaktól szenvedő lelkületű embert pedig kerülnek. Ezért is tartom gonosznak a nőket, ezért is nagy hiba bármiért is tisztelni őket. Nem tekinthetjük őket teljesjogú embernek, mert nem csak az adott egyént, hanem az adott társadalmat is bármikor otthagyhatják egy jobb lehetőséget nyújtó kedvéért..
2019. júl. 27. 19:47
 120/164 anonim ***** válasza:
89%

#116:

"TUDOM magamról, hogy mennyi szeretet van bennem és mennyire romantikus tudnék lenni. (...)

Köztem, és egy boldog párkapcsolatban élő haverom között annyi a különbség, hogy én nem kaptam meg a lehetőséget, hogy kiéljem mindazt a szeretetet, intimitást, romantikát, amire neki megadta a lehetőséget az élet. Sokkal jobb társ lennék, mint sok pasi. (...) a pasi egyedül is qva jól érzi magát a bőrében és tele van életerővel. Ezt valóban nem tudom nyújtani,"

Azt te csak hiszed. De nem. Mindenki abból tud adni, amije van. Nem tudsz több szeretet adni, mint amennyi benned van.

"Ezt valóban nem tudom nyújtani, mert sokat ostorzom magam és sok bennem a felgyülemlett feszültség és feldolgozatlan emlék. Ezeket megintcsak nem kértem, hanem a pofámba vágta az élet. Ettől pedig sosem leszek olyan önfeledt, mint egyesek, márpedig a csajokat a felszínen ez fogja meg. De ez nem töketlenség meg valamiféle személyi defekt, hanem van, aki szar lapokat húzott, családi terhelet görget, sőt genetikailag depresszióra hajlamos alkat.

Csak legalább ne tegyünk úgy, mintha ez mind az én hibám lenne és az élet igazságos lenne, mert ki...szottul nincs így. Könnyen csajozik az, akinek nem kell ilyen terheket cipelnie és csak önfeledten lubickol az életben."

Addig, amíg nem vállalsz felelősséget és másokat hibáztatsz, addig nem is fog változni semmi.

Tudod van ez a vicc, nagyon tanulságos:

Két székely beszélget:

- Te Áron, miért nyüszít a kutyád?

- Mert egy kiálló szegen fekszik.

- Há' akkó' miért nem megy arrébb?

- Mert még nem fáj neki eléggé.

Kaptál több tanácsot, mondtam egy működő módszert, hogy megtaláld a párodat, de nem vagy hajlandó semmit tenni. Úgy látszik még tényleg nem fáj eléggé, csak a kérdés kiírásáig jutottál el.

2019. júl. 27. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!