Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
 151/164 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, én tegnap hajtottam el valakit melegebb éghajlatra, mert valamiért azt gondolta, hogy csak kifogásként írtam neki, hogy nem használok Vibert (ott akarta folytatni a beszélgetést). Így utólag belegondoltam, hogy elég gáz, hogy egyesek szerint aki nem használ például Vibert (de hozhatnám példának a Facebookot is, azon sincs fent mindenki, mondjuk én igen, de a Viberből nem kérek), az nem is létezik, mert biztos mindenki használ, és aki mást mond, az szerintük hazudik.
2019. júl. 30. 09:24
 152/164 A kérdező kommentje:

"Ezt pl azokkal a fiúkkal is megbeszélhetnéd akik szerint már akár 5-6 partner fölött a nő rb."

Én azt gondolom, hogy a minél kevesebb partner a minél jobb. Őszintén. Egyszerűen sekélyessé teszi az embereket szerintem a partnerváltogatás, meg leneveli őket arról, hogy elmélyüljenek egymásban. Egy olyan nő, akinek sok partnere volt vajon hánnyal tudott mély kapcsolatot kialakítani? Márpedig csak annak van értelme. Az a baj, hogy ha erre ráneveli magát az ember, akkor már később se fog tudni kötődni, mivel nem tanulta meg a ragaszkodást meg az alkalmazkodást és ahhoz szokott, hogy kimegy a piacra és vesz egy másikat. Pár éve még nem így gondoltam, de most már úgy vagyok vele, hogy nagyon becsülöm azokat, akik fiatalon összejönnek és együtt maradnak. Abban is hiszek, hogy más minőségű is az a kapcsolat. Együtt felnőni, együtt megszerezni az első tapasztalatokat egy bevésődést jelent. Ezek olyan dolgok, amiket csak egyszer lehet csinálni, aki ezt nem élte át kamaszként vagy kora húszasként, az nem fogja átélni soha. Utána is lehet még szerelmesnek lenni, de ugyanolyan már nem lesz, mert már vannak sebek, már kevesebb az illúzió már vannak emlékek másról. Ezért örülnék nagyon, ha egy tapasztalatlan, odaadó lánnyal kerülnék össze. Akárki akármit mond, aki egyszer már odaadta valakinek a szívét, az örökké emlékezni fog rá, és a válságos pillanatokban mindig elő fog jönni benne, mint érzés.

2019. júl. 30. 12:06
 153/164 anonim ***** válasza:
86%

És még akkor szűz is legyen a kiválasztott, azon felül hogy egy okos csinibaba?

Van egy rossz hírem, a nők, akik tartani akarják magukat az elveidhez, pláne nem fognak veled összejönni, max esküvő után :) Mert mondjuk látja hogy a barátnőivel mi történik öszejönnek fiúkkal, akik eleinte szépnek jónak tűnnek, és rendesnek mint a kérdező, aztán meg lelépnek. És így már 5-nél tartanak, leértékelt áruk néhány ökör szemében, önhibájukon kívül. Így a lányok akik neked kellenének óvatosak, és nem jönnek össze veled csak ha garanciát adsz :)

Amúgy meg, a normális nők soha nem jönnének össze olyannal aki az összes szakítást a nő hibájának fogja fel. Ez sajnos bizonyos agyi képességek teljes hiányáról árulkodik.

2019. júl. 30. 15:08
 154/164 anonim ***** válasza:
96%

#152:

"Egyszerűen sekélyessé teszi az embereket szerintem a partnerváltogatás, meg leneveli őket arról, hogy elmélyüljenek egymásban. Egy olyan nő, akinek sok partnere volt vajon hánnyal tudott mély kapcsolatot kialakítani? Márpedig csak annak van értelme."

Látszik, hogy tapasztalatlan vagy nagyon. Ahhoz, hogy elmélyülj valakivel, először össze kell jönni. Viszont nem mindenkivel tudsz elmélyülni, amikor összejössz. Egyszerűen az elmélyüléshez idő kell és lehet, hogy a ragyogó kezdet után pát héttel/hónappal kiderül, hogy csak ennyi volt abban a kapcsolatban, nem lehet tovább mélyíteni. Szerintem pont fordítva van. Egy olyan emberrel akinek relatíve sok partnere volt (és itt most nem a falu bikájára, meg a város ribijére gondolok), sokkal könnyebb kialakítani a jó kapcsolatot, vagy ha nem, akkor az hamarabb kiderül.

"Az a baj, hogy ha erre ráneveli magát az ember, akkor már később se fog tudni kötődni, mivel nem tanulta meg a ragaszkodást meg az alkalmazkodást és ahhoz szokott, hogy kimegy a piacra és vesz egy másikat."

Ez úgy hülyeség, ahogy van. Aki vágyik egy tartós kapcsolatra, aki már meg akar állapodni, az pont az ilyen "kudarc-sorozat" után sokkal jobban meg fogja becsülni a komoly partnerét. Aki meg nem vágyik ilyesmire, annak lehetett akármilyen kevés kapcsolata, válogatni fog a lehetőségek közül. Tudod hányan jönnek rá az első, hosszú ideig tartó szerelem után, hogy még nem élték ki magukat?

"Pár éve még nem így gondoltam, de most már úgy vagyok vele, hogy nagyon becsülöm azokat, akik fiatalon összejönnek és együtt maradnak. Abban is hiszek, hogy más minőségű is az a kapcsolat. Együtt felnőni, együtt megszerezni az első tapasztalatokat egy bevésődést jelent."

Bármilyen meglepő, a legtöbb ember nem így él. Abban igazad van, hogy ez egy más minőségű kapcsolat, de ez inkább a kivétel, mint az általános.

"Ezek olyan dolgok, amiket csak egyszer lehet csinálni, aki ezt nem élte át kamaszként vagy kora húszasként, az nem fogja átélni soha. Utána is lehet még szerelmesnek lenni, de ugyanolyan már nem lesz, mert már vannak sebek, már kevesebb az illúzió már vannak emlékek másról."

Ez tévedés. Egy hosszú távú kapcsolat felépítése mindig különleges. Nyilván különböző életszakaszokban különbözőek a hangsúlyok, de a lényeg ugyan az.

"Ezért örülnék nagyon, ha egy tapasztalatlan, odaadó lánnyal kerülnék össze."

Most még így gondolod, aztán lenne a nagy pofára esés. Nem könnyű olyannal kapcsolatban lenni, aki még sohasem volt, tapasztalat. És nagy az esélye, hogy ő pár év múlva úgy gondolja majd, hogy szeretné még egy kicsit kiélni magát.

"Akárki akármit mond, aki egyszer már odaadta valakinek a szívét, az örökké emlékezni fog rá, és a válságos pillanatokban mindig elő fog jönni benne, mint érzés."

Ez így van. De erősen túlmisztifikálod. Ha jön valaki, aki felülírja az előzőt, akkor csak a szép emlékek maradnak meg, nem akarsz vele újra összejönni. Egészséges ember amúgy sem sírja vissza azt, ami nem működött és elmúlt.

2019. júl. 30. 15:33
 155/164 anonim ***** válasza:
96%

"Pár éve még nem így gondoltam, de most már úgy vagyok vele, hogy nagyon becsülöm azokat, akik fiatalon összejönnek és együtt maradnak."

Csak tudnam nekem miert nem adod meg a tiszteletet, amikor en pont ilyen no vagyok... Nekem SIKERULT, ami neked nem. Tolem tanulhatnal, de inkabb ontod magadbol az ezerszer elismetelt antifeminista kozhelyeket. Latvanyosan nem segitenek rajtad. Felmondod, mint a lecket, de a privat eletedben ez a "tudas" konkretan zero hasznot hoz szamodra. Nem akarsz csinalni valamit, aminek eredmenye is van?

Nagylelku leszek, kapsz meg egy eselyt es elengedem a fulem mellett a kosarcsapatos beszolast.

2019. júl. 30. 17:30
 156/164 A kérdező kommentje:
Kedves lollypop, nőként te elég más helyzetben vagy, mint én. SOKKAL több esélyed van az igényeidnek megfelelő fiút találni, sőt, még ha különleges elvárásaid vannak (akarjon fiatalon elköteleződni), akkor is minden esélyed megvan rá. Egyszerűen azért, mert minden fajta fiú érdekelt abban, hogy legyen barátnője, a suttyó csélcsap éppúgy, mint a korán házasodó. Ezzel szemben nekem, még ha teljesen rendben lennék is, csak mérsékeltek lennének az esélyeim, és egyáltalán nem biztos, hogy találok olyan nőt, akivel passzolnak az elképzeléseink és kölcsönös a vonzalom. Jelenlegi állapotomban meg kb. a lehetetlennel határos. Nagyon nem ugyanaz ez a játszma nőként, mint férfiként. És ez nem antifeminista maszlag, hanem az igazság.
2019. júl. 30. 21:19
 157/164 A kérdező kommentje:
Vagy gondolom, az az érvelés, hogy tegyek le a kölcsönös vonzalomról, és bármiféle igényről a másikat illetően, és érezzem magam szerencsésnek, ha bejövök egyáltalán BÁRKINEK, mert el kell fogadnom, hogy én bizony nem vagyok annyira kelendő.
2019. júl. 30. 21:34
 158/164 A kérdező kommentje:

"És még akkor szűz is legyen a kiválasztott, azon felül hogy egy okos csinibaba?

Van egy rossz hírem, a nők, akik tartani akarják magukat az elveidhez, pláne nem fognak veled összejönni, max esküvő után :) Mert mondjuk látja hogy a barátnőivel mi történik öszejönnek fiúkkal, akik eleinte szépnek jónak tűnnek, és rendesnek mint a kérdező, aztán meg lelépnek. "

Márpedig van haverom, akinek ilyen barátnője van, leszámítva azt, hogy a lánynak nem vele volt az első kapcsolata. De nem is ez a lényeg. Azt szeretném, hogy felejtsük már végre el ezt a hülyeséget, hogy az ilyesmi a "rendes" fiúknak jut ki. NINCS így. Az kell ehhez, hogy az illető harsány társasági ember legyen, képes legyen humorral ledominálni másokat és imádja önmagát. Ezek azok, amiknek nem tudnak ellenállni a nők. Hogy emberileg emellett milyen, az nekik másodlagos. Attól még lehet egy öntelt s**garc, aki adott esetben megaláz másokat. Semmi gond, az is a hatalmi helyzetét támasztja alá a nők szemében. Olvadnak az ilyenekért.

És nem, qvára nem akarok beállni a sorba. Ha csak így lehet csajozni, akkor előbb fogok egy lángszórót és esek neki mind az ilyen embereknek, mind a barátnőiknek. Mert ez azt jelenti kb. hogy válj másokon átgázoló f**zfejjé, hogy jó csajod legyen.

2019. júl. 30. 21:47
 159/164 anonim ***** válasza:
79%

#158:

"Ezek azok, amiknek nem tudnak ellenállni a nők. Hogy emberileg emellett milyen, az nekik másodlagos. Attól még lehet egy öntelt s**garc, aki adott esetben megaláz másokat. Semmi gond, az is a hatalmi helyzetét támasztja alá a nők szemében. Olvadnak az ilyenekért.

És nem, qvára nem akarok beállni a sorba. Ha csak így lehet csajozni, akkor előbb fogok egy lángszórót és esek neki mind az ilyen embereknek, mind a barátnőiknek. Mert ez azt jelenti kb. hogy válj másokon átgázoló f**zfejjé, hogy jó csajod legyen."

Csak ebben az országban több millió ellenpélda van. Jó lenne, ha azokat is észrevennéd.

2019. júl. 30. 22:11
 160/164 anonim ***** válasza:
97%

1. Ugye azt vagod, hogy nem egyedul vagyok kapcsolatban, hanem egy ferfival? Ergo tudnek rola meselni neked, hogy milyen lepeseket tett azert, hogy a te merced szerinti idealis noje legyen. Nem ertem miert csinalsz ugy, mintha a fiuk csak passziv elszenvedoi lennenek egy parkapcsolat letrejottenek. De oke, megertettem, nem akarsz tanulni.

2. "Egyszerűen azért, mert minden fajta fiú érdekelt abban, hogy legyen barátnője" Ezt ugye csak mergedben irtad es mar te is belatod, hogy nem igaz? De mindegy is, mivel tovabbra sem tudsz velem tiszteletteljes hangon beszelni, pedig a 19 eves korom ota megszakitas nelkul tarto kapcsolatom alapjan meg a te szigoru erkolcseid alapjan is kierdemelnem, ezert most elbucsuzom toled. Ha te ezt a korbe-korbe jarast elvezed es nem akarsz praktikusan gondolkodni es lepeseket tenni a SAJAT sorsodert, akkor nem allok az utadba. Abban bizom csak, hogy nehany csendben olvasgato bizonytalan embernek be tudtam bizonyitani, hogy a cselekves nelkuli meddo okoskodas es masok hibaztatasa nem viszi kozelebb az embert a celjaihoz.

2019. júl. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!