Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/164 anonim ***** válasza:
94%

"akik egész életemben nem voltak kíváncsiak rám. Ennyit kaptam tőlük. Mit csodálkozol rajtam?"

Ennek van ám oka, és nem a külsőd. Ismerek pár férfit, elég csúnya testi vonásokkal, és lám, van feleségük, akik ő maguk szépek, vonzóak és nagyon kellemes jellemek.

A saját sikertelenségedért neked kell vállanod a felelősséget.

2019. júl. 26. 12:53
 72/164 A kérdező kommentje:
És miért gondolod ezt? Talán mert annyira ismersz? Elmondjam, mi az oka? Az, hogy rohadt későn értem testileg (értsd: 16 évesen néztem ki kb. 13-nak), plusz a legközelebbi női hozzátartozóimtól rendszeresen lekezelést és gúnyolást kaptam. Ez az oka. Én értem, hogy te meg nagyon szeretnéd mindenre alkalmazni ezt az "a te életedért te vagy a felelős" Coelho-bölcsességet, csak az a helyzet, hogy nem, durvára nem ugyanabból az alapanyagból főzünk. Akinek leépítették az önbecsülését gyerekkorában, mielőtt az kialakulhatott volna, az nem lesz csajozógép. Velem is pontosan ez történt. Úgyhogy ne etess engem ezzel a maszlaggal, mert ***vára nem én vagyok a hibás ezekért a dolgokért. De ez természetesen a nőket nem érdekli, nekik én csak egy unalmas, átlagos pasi vagyok. Elég az, hogy nem vigyorgok egyfolytában meg nem vagyok gazdag adonisz, már nem kellek. Ilyenek állnak egyébként amögött, hogy "nem szimpatikus", amivel itt az összes hozzászóló nő védekezik. Nem "nem szimpatikus", hanem "érdektelen" az a szó, amit ti kerestek. Én pont erről írok, hogy a mai nőknek kb. lehetetlen felkelteni az érdeklődését. Ki van nyalva a seggük, hozzá vannak szokva semmire kapott imádathoz. Ahhoz, hogy bárhol meghívják őket ismeretlenek egy italra, 50-en lájkolják bármilyen arcról vagy testről készült képüket egy óra alatt, és úgy általában, hogy mindenki kíváncsi rájuk és mindenki őket akarja. Ezzel nem tudnak mit kezdeni, és főleg nem bírják elegánsan kezelni. Olyanok, mint egy elkényeztetett gyerek. Ha csak egy hétre megcsúnyulnának, kezelhetetlen hisztérikákká válnának, és pont ugyanazt lenyomnák, mint én itt, csak tízszeres erővel, mert annyira megszokták, hogy alanyi jogon jár nekik a feltétlen szeretet és figyelem. Nem is ismerik azt a problémát, amiről én itt írok, hogy milyen, amikor nem tudják a másik nem figyelmét felkelteni.
2019. júl. 26. 13:14
 73/164 anonim ***** válasza:
94%

És egy ismeretlen nőnek honnan kéne ezt tudnia rólad?

Írhatsz te bármit, elvárni ugyanúgy nem várhatsz el senkitől semmit.

2019. júl. 26. 13:16
 74/164 A kérdező kommentje:
Mondjuk onnan, hogy nem azzal kéne foglalkoznia 0-24-ben, hogy ő mekkora király és mennyire megérdemli a legjobb pasikák imádatát, és lehetne normális nő normális önképpel?? Vagy ez a 21. századi emancipált nőknél nem játszik? Ne is várjon el olyat az ember, hogy esetleg a nő a húszas éveiben feleség akar lenni és érdeklődik a másik lelke meg élettörténete iránt?
2019. júl. 26. 13:32
 75/164 anonim ***** válasza:
96%
Te hány éves vagy, kérdező?
2019. júl. 26. 13:33
 76/164 anonim ***** válasza:
94%
A szó amit keresel: statisztika. Addig magyarázhatsz, hogy a nők így meg úgy, légből kapott kijelentés az egész. Az egész elméleted úgy ahogy van. Hihető statisztika meg nem létezik arról, hány nő megy hozzá életes szerelméhez aki nem egy adonisz és nem gazdag sőt csóró. Ha elfelejtenéd ezeket a baromságaidat, fél éven belül lenne barátnőd. Annak ellenére is hogy hogy bántak veled a nőrokonaid. Érdemes megpróbálnod hogy nem vagdalkozol, hanem csak azt fogadod el magadtól is ami megalapozott.
2019. júl. 26. 13:42
 77/164 A kérdező kommentje:

A f**zt nem létezik. Elég nagy öngólt rúgtál, mert pont, mióta van tinder meg facebook meg online társkeresők azóta tudjuk, hogy hogyan változnak a párkapcsolati tendenciák. A nyugati világban általános jelenség, hogy kitolódik a házasság ideje, és egyre csökken a szexuális kapcsolatok száma. Igen, jól olvastad. Nem nő, hanem csökken:

[link]

És nehéz ezért nem a nőket okolni, mikor gyakorlatilag úgy működik az emberi társadalom, hogy ők döntik el (mindig, hacsak nincs erőszak), hogy ki jut szexhez és ki nem. De nemcsak a szexről van itt szó, hanem általában a párkapcsolatokról és az elmagányosodásról. A mai csajok inkább maradnak egyedül, minthogy lejjebb adják az igényeiket.

És nem hinném, hogy ez azért lenne, mert annyira kevés a normális férfi. Normális férfiból ugyanannyi van, mint régen. De érdekes módon a mai nő úgy van vele, hogy neki a legtöbb férfi nem elég jó. Holott valójában arról van szó, hogy magukévá tették azt a fajta mentalitást, ami eddig a fiúké volt.

2019. júl. 26. 13:51
 78/164 anonim ***** válasza:
93%

Hát, én nem bánom, hogy kitolódnak a dolgok, így is sokan vagyunk a Földön...

[link]

2019. júl. 26. 13:52
 79/164 anonim ***** válasza:
95%

"A mai csajok inkább maradnak egyedül, minthogy lejjebb adják az igényeiket."

Én ezzel nem látok bajt. Akibe nem leszek szerelmes, azzal nem szexelek. Kész, ennyi.

2019. júl. 26. 13:53
 80/164 A kérdező kommentje:

"Hát, én nem bánom, hogy kitolódnak a dolgok, így is sokan vagyunk a Földön..."

És gondolom, akkor te is kész vagy lemondani a szexről, ugye? Vagy csak a cinikus pofázás megy?

2019. júl. 26. 13:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!