Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
"akik egész életemben nem voltak kíváncsiak rám. Ennyit kaptam tőlük. Mit csodálkozol rajtam?"
Ennek van ám oka, és nem a külsőd. Ismerek pár férfit, elég csúnya testi vonásokkal, és lám, van feleségük, akik ő maguk szépek, vonzóak és nagyon kellemes jellemek.
A saját sikertelenségedért neked kell vállanod a felelősséget.
És egy ismeretlen nőnek honnan kéne ezt tudnia rólad?
Írhatsz te bármit, elvárni ugyanúgy nem várhatsz el senkitől semmit.
A f**zt nem létezik. Elég nagy öngólt rúgtál, mert pont, mióta van tinder meg facebook meg online társkeresők azóta tudjuk, hogy hogyan változnak a párkapcsolati tendenciák. A nyugati világban általános jelenség, hogy kitolódik a házasság ideje, és egyre csökken a szexuális kapcsolatok száma. Igen, jól olvastad. Nem nő, hanem csökken:
És nehéz ezért nem a nőket okolni, mikor gyakorlatilag úgy működik az emberi társadalom, hogy ők döntik el (mindig, hacsak nincs erőszak), hogy ki jut szexhez és ki nem. De nemcsak a szexről van itt szó, hanem általában a párkapcsolatokról és az elmagányosodásról. A mai csajok inkább maradnak egyedül, minthogy lejjebb adják az igényeiket.
És nem hinném, hogy ez azért lenne, mert annyira kevés a normális férfi. Normális férfiból ugyanannyi van, mint régen. De érdekes módon a mai nő úgy van vele, hogy neki a legtöbb férfi nem elég jó. Holott valójában arról van szó, hogy magukévá tették azt a fajta mentalitást, ami eddig a fiúké volt.
Hát, én nem bánom, hogy kitolódnak a dolgok, így is sokan vagyunk a Földön...
"A mai csajok inkább maradnak egyedül, minthogy lejjebb adják az igényeiket."
Én ezzel nem látok bajt. Akibe nem leszek szerelmes, azzal nem szexelek. Kész, ennyi.
"Hát, én nem bánom, hogy kitolódnak a dolgok, így is sokan vagyunk a Földön..."
És gondolom, akkor te is kész vagy lemondani a szexről, ugye? Vagy csak a cinikus pofázás megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!