Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/164 A kérdező kommentje:

"1. Nem te döntöd el, hogy kinek vagy szimpatikus."

Ja, csak kicsit visszás az, hogy állítólag normális pasi kell a nőknek, miközben az ilyeneket levegőnek nézik a huszonéves csajok. Aki ebben a korban házasodni akar, vagy általában bármi komolyat, az megb***hatja magát gyönyörű szépen, hogy Endre bát idézzem, mert az összes csaj balra fogja húzni az élet tinderén. MERT NEM VAGY ELÉG IZGI!!! Akkor menjetek el az "izgi" pasikkal, feküdjetek le velük, aztán sírjatok, hogy másnap otthagy a fenébe, és csináljátok ezt 40 éves korotokig, amíg infarktust nem kaptok, hogy titeket csak kihasználtak a pasik. Megérdemlitek!

"2. Nem kell esélyt adnia senkinek."

De azért a műmájer f**zfejeknek szerencsére megadják az esélyt.

2019. júl. 26. 10:12
 62/164 A kérdező kommentje:

"Így már érthetőbb, hogy átfogalmaztad a kerdést.

Lehet h ,ai huszovéves csajok el vannak szállva maguktól, de akkor te miért nem keresel idősebbek közt párt?"

Mennyire idősek között? Kb. 33-35-ig ilyenek a nők, mert azt hiszik, örökké kapósak lesznek, és még mindig van idejük válogatni. Utána hirtelen átcsapnak a másik végletbe, csak aztán rájönnek, hogy már nem ők a sztárok, hanem az aktuális huszonévesek. Azoknak már gyerek kell, már jó nekik a "csak" átlagos pasi is. Szánalmas.

2019. júl. 26. 10:14
 63/164 A kérdező kommentje:

"Aki úgy gondolkodik, mint te, azzal én nem is akarnék mit kezdeni.

Egy kapcsolat lassa, bizalmasan épül fel. Velem és a párommal így volt. Nem a buszon szólított le, hogy "Szia, mizu?". Egy helyre jártunk (egyetem) és lassan egymásba szerettünk. De! már elsőre is szimpatikusak voltunk egymásnak, csak akkor még haverokként."

Jó, én ezt értem. Csak azt próbáld felfogni, hogy a legtöbb emberrel ez nem történik meg, mert hiába mosolyog, hiába táncol ügyesen, hiába keresi a szemkontaktust, a csajok nagyrésze már foglalt, vagy egyáltalán nem keres semmit. Nektek nőként tényleg ennyire nehéz felfogni, hogy miről írok? Ennyire képtelenek vagytok átélni, milyen az, ha egyszerűen hiába adod magadat, mindenhol kosarat kapsz, és már hiába vagy tele vággyal, hogy legyen kapcsolatod, senkinek nem kellesz? Jó, persze, értem, hogy nehéz. Akinek annyit kell tennie, hogy visszaveri a fényt és mosolyog, annak ez biztos nagyon absztrakt. Jellemző erre, amit egy csajismerősöm mondott: nincs pasija, valahogy nem tud egyet se megtartani, és valami olyasmit mondott nagy önérzetesen, hogy "de hát ő attól még fog szexelni, mert nehogy má' 30 éves koráig apácaként éljen! Hiszen ő fiatal, álljonmámegamenet!". Benne pl. fel se merült, hogy mi van, ha nem jut szex. Mi van akkor, ha úgy végződik a mondat, hogy "igen, de mi van, ha nincs kivel?". Mert hát ő fiatal, NEKI JOGA VAN. Joga csak neki lehet. A fiúk meg nyilván le vannak sajnálva, amiért azonos erőbefektetés esetén semmi nem jut nekik, ugye.

2019. júl. 26. 10:20
 64/164 anonim ***** válasza:
94%
Nem joga volt, hanem lehetősége.
2019. júl. 26. 10:36
 65/164 A kérdező kommentje:
És a férfiaknak miért nincs lehetősége, ha elvileg ugyanannyian vagyunk, és elvileg a nőknek a normális pasik kellenek? És azzal ne gyere, hogy "de igen, van, csak te vagy kretén", mert millió és egy ilyen pasi van, mint én, ez egy korjelenség. A nők gyakorlatilag megtagadják ezt a lehetőséget tőlünk, hiába szeretnénk komoly kapcsolatot. Mindenkinek az álompasi kell, a sima pasi soha nem lehet elég jó.
2019. júl. 26. 10:45
 66/164 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, sajnálom, de így soha nem lesz barátnőd:

"Mennyire idősek között? Kb. 33-35-ig ilyenek a nők, mert azt hiszik, örökké kapósak lesznek, és még mindig van idejük válogatni. Utána hirtelen átcsapnak a másik végletbe, csak aztán rájönnek, hogy már nem ők a sztárok, hanem az aktuális huszonévesek. Azoknak már gyerek kell, már jó nekik a "csak" átlagos pasi is. Szánalmas."

Sajnos. Nem vagy elég tuskó és hülye ahhoz hogy ne foglalkoztasson az egész kérdés és csak csajozz. De a frusztrációd miatt olyanokba rúgsz bele akik nem érdemlik meg. Borzasztó hogy ezt miért csinálod. Tényleg, miért? Ha nem így tekintenél a nőkre, és egyáltalán az emberekre, nem kaszálnád el a saját lehetőségeidet. Ez az ítélkezés és negatív hozzáállás mindenkit elriaszt tőled. Ránézel egy nőre és benne van a szemedben hogy ennyi a véleményed róla. Ezzel max találhatsz hozzád hasonló szinten lévő férfiakat és együtt szidhattok valamit, már azt se tudjátok hogy mit is. De gondolom nem ez a célod hanem barátnő szerzése. Szimpátia alapján. Hogy lennél szimpatikus egy nőnek? Ha ez van a fejedben?

2019. júl. 26. 10:57
 67/164 A kérdező kommentje:

"Az összes fiú haverom normális, humorosak, intelligensek, sportosak, jószívűek, van egy érdeklődési körük, és veled ellentétben, nem várnak el senkitől semmit, és nem meglepő módon vagy párkapcsolatban vannak, vagy voltak, vagy kialakulóban van nekik. "

Hát, én meg egy csomóról tudok, aki ugyanilyen, és nincs senkije, pedig nagyon szeretne. Én azt látom, hogy amit leírsz, az annak jön össze, aki 20-23 között talált magának valakit, amikor a csajok még nem állnak rá erre a hiénaműködésre. Azt elhiszem, hogy akinek akkor sikerül, az együtt is marad, mert képes önmagát adni, nem kell pávatáncot járnia minden nőnek. Ellenben akinek ez nem jön össze, az vég nélkül fog bolyongani, miközben a nők, köszönik szépen, remekül ellesznek. Ha kell, egyedül is.

Ezekkel a képekkel mi a túrós lóf**zt kezdjek egyébként? Kiraktál egy tipikus helyespasit meg egy undorító nőt. Ugyanezt fordítva is el lehet játszani. Nem tudom, ez mi mellett vagy ellen akart érv lenni.

2019. júl. 26. 10:58
 68/164 anonim ***** válasza:
94%

"Ellenben akinek ez nem jön össze, az vég nélkül fog bolyongani, miközben a nők, köszönik szépen, remekül ellesznek. Ha kell, egyedül is."

Meglehet, és? Szerinted érdekel, hogy egy számomra idegen vagy nem szimpatikus pasi hogy vergődik? Szánalomból senkinek nem adok semmit? Inkább leszek egyedül, mintsem, hogy egy olyannal jöjjek össze, vagy akár csak lefeküdjek, aki nem jön be.

Annyi, hogy egy férfinak is van lehetősége, és nem minden nőért kapkodnak a férfiak.

2019. júl. 26. 11:02
 69/164 anonim ***** válasza:
96%

Amíg így gondolkozol és ennyire frusztrált vagy, addig nem lesz csajod. Ez van. Fogadd el vagy változz meg!

A sikeres emberek attól sikeresek, hogy felelősséget vállalnak, nem másokat hibáztatnak és mernek kockáztatni, kihasználják a lehetőségeket, kihozzák az adott szituációból a maximumot.

Pl. használd ki a friendzone-t. Én is megtettem. Nem picsogni kell, hogy a csaj már megint a "legyünk barátok" szöveggel jön, hanem kihasználni, ha tényleg komolyan gondolja és épp nem lekoptató szövegként használja. Ha egy nő fölajánlja a barátságát, akkor használd ki. Szocializálódj mellette. Tanuld meg hogyan kell viselkedni nők társaságában, hogy ne legyél kretén. Legyen a komfort zónádon belül, hogy nőkkel vagy.

Menjetek együtt ruhát vásárolni, a nők imádják az ilyet. Fodrásszal ugyan ez. Biztos, hogy a megjelenéseden van mit javítani.

Ismerkedj meg a barátnőivel is. Használd fel azokat a tapasztalatokat is. A fiú barátaival is lóghatsz időnként együtt. Mind-mind tapasztalat, rutin.

Egy jó darabig nem lesz semmi változás és nehéz lesz megállni, hogy ne akarj többet az új lánybarátaidtól. De tényleg ne akarj, mert csak csalódni fogsz.

Viszont ha idegen nők látják rajtad, hogy otthonosan mozogsz nők társaságában, akkor felfigyelnek rád. Illetve ha ez neked már életed része, akkor könnyebben szólítasz meg idegen nőket, jobban kezeled a szituációkat.

2019. júl. 26. 11:27
 70/164 A kérdező kommentje:

"Sajnos. Nem vagy elég tuskó és hülye ahhoz hogy ne foglalkoztasson az egész kérdés és csak csajozz. De a frusztrációd miatt olyanokba rúgsz bele akik nem érdemlik meg. Borzasztó hogy ezt miért csinálod. Tényleg, miért?"

Miért? Te magad írtad: mert soha nem lesz barátnőm, azért. Ha így van, akkor minek törjem magam? A stílusom, ami miatt itt mindenki erkölcscsőszként pampog, amiért állítólag "nem csoda, hogy nincs nőm, maradjanak is távol tőlem a normális lányok" is ennek tudható be: nem látom be, hogy mi vesztenivalóm van. Akkor mi a f**zért legyek udvarias? Voltam udvarias. Sokáig. Nagyon sokáig próbáltam normális lenni a nőkkel, felkelteni a figyelmüket, programokra hívni őket, kedves lenni velük. Nem sok esetben működött. Az, hogy ilyen lettem, következmény, nem ok. Elfogyott sajnos a türelmem és a kedvességem. Nincs miből adnom. Egész életemben azt éreztették velem, hogy egy kis hülyegyerek vagyok, akinek soha nem lesz nője. Akkor meg minek legyek kedves?? Így se lesz.

Hogy mást ne mondjak, a sok feszültség miatt lett egy erős testi tünetem, aminek köszönhetően jó esély van rá, hogy soha nem fogom élvezni a szexet. Képzeld el, hogy minden reggel fájó farokkal ébredsz. Jól hangzik? Nem kértem, nem volt választásom, csak megvert vele a sors, de leginkább a nők, akik egész életemben nem voltak kíváncsiak rám. Ennyit kaptam tőlük. Mit csodálkozol rajtam?

"Ha nem így tekintenél a nőkre, és egyáltalán az emberekre, nem kaszálnád el a saját lehetőségeidet."

Milyen lehetőségeimet? Tökmindegy, mit csinálok, úgyse fog történni semmi. Csak egy példa: tinderen matcheltem egy csinos lánnyal. Meg is lepődtem, hogy milyen jól néz ki. Mit gondolsz, mi történt, miután ráköszöntem? Eltűnt. És ez nem az első ilyen eset. "Ú, várjál, EZ nem maradhat, ehhez én túl jól nézek ki" gondolom, valami ilyesmi játszódik le a fejükben. Aki nagyritkán visszajelöl, az általában 30 kg túlsúllyal rendelkezik. Magyarán én ezek szerint pasiként velük vagyok egy szinten külsőleg. Kösz...

"Ránézel egy nőre és benne van a szemedben hogy ennyi a véleményed róla."

Nem, az van benne a szememben, hogy reménykedem, hogy ő lesz az, aki mellett végre nem kell megjátszani magam és elfogad maga mellé párjaként, és végre boldog lehetek, de aztán úgyis pofára esek.

"Szimpátia alapján. Hogy lennél szimpatikus egy nőnek? Ha ez van a fejedben?"

Nem tudom. Én meg azt gondolom, hogy tökmindegy, mi van a fejemben, úgyse leszek nekik FELTŰNŐ. A szimpátiát kár idekeverni, a szimpatikus ember általában egy jó barát lesz. Partner abból lesz, aki magára tudja vonni a figyelmet. Ahhoz meg az kell, hogy vagy imádja magát, vagy külsőleg legyen nagyon toppon.

2019. júl. 26. 12:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!