Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/164 anonim ***** válasza:
26%
16-os vagyok. Mi ez a lepontozás? Pont hogy a nők pártját fogtam a férfiak ellenében
2019. júl. 21. 08:45
 22/164 anonim ***** válasza:
96%

A természetben sem az életképtelen, lúzer egyedek szaporodnak, hanem a rátermettek.

Japánt meg ne keverd ide, ott nem "megtagadják" a szexet a férfiaktól, hanem a pasik egy része nem is igényli, mert inkább a hentai animékre meg játékokra cibálja a farkát, mintsem hogy csajozna.

2019. júl. 21. 08:49
 23/164 anonim ***** válasza:
10%
#20 Az még nem igénytelenség, ha egy nő ne adj isten egy átlagos külsejű, átlagos keresetű férfival is szexel.
2019. júl. 21. 09:03
 24/164 anonim ***** válasza:
95%

Igen, erre találták ki a fizetős megoldást. Szexelhetsz, amennyit csak bírsz.

Amúgy a nőknek sincs automatikusan nemi élet, nem tudom te mégis mit képzelsz.

2019. júl. 21. 09:04
 25/164 anonim ***** válasza:
92%

Annyira bírom ezt...

A TERMÉSZETES ÁLLAPOT az, hogy tálalsz egy PÁRT, akivel KÖZÖS UTÓDOKAT hoztok létre és KÖZÖSEN FELNEVELITEK.

F E L N E V E L E D.

Ugyanis az egész csinbumcirkusz lènyege, hogy a felnőtt utódod is szaporodni tudjon, ez által tovább adva a génjeidet.

Vágod???

Amíg kizárólag mártogatni akarod a kis pötsöd a meleg lyukacskába, de gyerek az no thanks!, addig selejt vagy.

Most így helyből el tudnál tartani egy nőt és a közös gyerekeitek? Lenne fedél a feje felett, lenne mit ennie? Nem lenne.

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Nem tudod tovább adni a génjeid, nem vagy alkalmas a szaporodásra, ezért utasítanak vissza a szaporodásra alkalmas korú "nőstények".

Egyébként láttál már kutyákat? Ha a labrador szukára rá akar menni a tacskó, hogy utasítja vissza? Udvariasan? Nagy lószaft, örülhet, ha nem fojtja meg. Na legközelebb gondolj erre, ha a visszautasítás nem volt kedves, hogy EZ IS természetes.

2019. júl. 21. 09:05
 26/164 anonim ***** válasza:
0%
Ja, #25ós, hogy te a gyerekért dugsz...eekora álszent luzert..
2019. júl. 21. 09:16
 27/164 anonim ***** válasza:
97%

#26: csak példát írt a természetbol.

Ahol szintén nem minden kan dug, csak a legratermedtebbek és ők is évente 1-2 alkalommal, amikor tüzel a szuka, feszekrakas van...

2019. júl. 21. 09:27
 28/164 anonim ***** válasza:
1%
#27 nem csak ennyit írt..másrészt nem mindenki tartja magát allatnak, mint a 25-ös
2019. júl. 21. 09:33
 29/164 anonim ***** válasza:
97%

Jogos van kiverni...

Amúgy meg attól, hogy pár percen belül találhatnék egy kiéhezett kanos fószert szexre, én még egyáltalán nem erre vágyom, hanem tartós párkapcsolatra, családra, egy HOZZÁM illő társsal.

2019. júl. 21. 10:12
 30/164 anonim ***** válasza:
98%

A baratsaghoz sincs jog. A munkahelyhez sem, a kibszott ELELMISZERHEZ sem. Jogod a levegovetelhez van, minden masert adni kell valamit. Jo mulatast a rosszlanyok.hun, ott ervenyesitheted a "jogaidat". Mas emberek nem tartoznak neked semmivel, ezt kene mar vegre felfogni, es a vilag nem az anyucid, hogy folyton a kedvedre tegyen.

Ezek a kerdesek mintha egy hisztis csecsemotol szarmaznanak, aki csak magar gondolva uvolt a tejert.

2019. júl. 21. 10:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!