Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/164 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj, én szóba állok emberekkel, de nem jövök össze bárkivel, akivel szóba állok. Mert nem mindegy, kivel jövök össze. Mert fontos, hogy összepasszoljunk, ne csak két random ember legyünk egy fedél alatt. Mert nem akarok válni, ha kiderül, hogy szarul választottunk, mert ezt meg lehet előzni azzal, hogy már a választásnál is odafigyelek, hogy kivel ismerkedek, milyen vagyok én, milyen legyen a másik. Nem irreális elvárásokról van szó, hozzám hasonló társat szeretnék. Ha nekem fontos, hogy a párom ne dohányozzon, mert dohányzó közegben rosszul vagyok, és amúgy meg én sem dohányzom, akkor nem fogok dohányzó emberrel ismerkedni, és ehhez tartom magam, akkor is, ha az emberek többsége dohányzik, és ezzel a szűrővel nehezebben találok társat. Nem jobb vagy rosszabb kategóriákról van szó, hanem hogy más-más típusok vagyunk, és nem érdemes olyannal próbálkozni, akinél már az elején látszik, hogy hosszú távon nem fog működni.
2019. júl. 26. 14:31
 92/164 A kérdező kommentje:

"Ellentmondásos vagy."

Most kétségbeestem.

"A kérdés kiírása szerint nem tudsz."

Tudnék, csak nagyon nem olyat, amilyet akarnék. Amit szerezni tudnék, az max. nekem lenne jó és max. nagyon rövid ideig.

2019. júl. 26. 14:31
 93/164 anonim ***** válasza:
94%

#90:

Látom nem érted.

2019. júl. 26. 14:33
 94/164 A kérdező kommentje:

"Figyelj, én szóba állok emberekkel, de nem jövök össze bárkivel, akivel szóba állok. Mert nem mindegy, kivel jövök össze. Mert fontos, hogy összepasszoljunk, ne csak két random ember legyünk egy fedél alatt. Mert nem akarok válni, ha kiderül, hogy szarul választottunk, mert ezt meg lehet előzni azzal, hogy már a választásnál is odafigyelek, hogy kivel ismerkedek, milyen vagyok én, milyen legyen a másik. Nem irreális elvárásokról van szó, hozzám hasonló társat szeretnék. Ha nekem fontos, hogy a párom ne dohányozzon, mert dohányzó közegben rosszul vagyok, és amúgy meg én sem dohányzom, akkor nem fogok dohányzó emberrel ismerkedni, és ehhez tartom magam, akkor is, ha az emberek többsége dohányzik, és ezzel a szűrővel nehezebben találok társat."

Ezzel elméletben semmi gond nem lenne. Sőt, a gyakorikérdések.hu-n minden lány ezt állítja magáról. Csak tudod, nem ezt látom, amint kilépek a gyakorikérdések.hu-ról. Hanem azt látom, hogy én, aki nem dohányzik, nincsenek káros szokásai, átlagos külsővel, átlag feletti intellektussal, átlag feletti érzékenységgel rendelkezem, egyáltalán nem vonom magamra tetszőleges lány figyelmét. Az általad leírtak mindegyikének tökéletesen megfelelek, sőt, megsúgom, nem jövök rossz háttérből se. Érzelmes vagyok, képes vagyok udvarolni (igen, valóban képes vagyok rá, sőt, van lány, akiért szabályosan rajongok, annyira tisztelem a lelkét és a személyiségét, csak más kérdés, hogy a legtöbb csaj, akit pl. egy egyetemi bulin látok, inkább arra méltó, hogy leköpjem, és erről nem én tehetek, hanem ők teszik ezt magukkal), és még elég sok jót tudnék írni magamról. Az általad leírtak szerint tehát minden esélyem meg kéne, hogy legyen, hogy legyen normális, hozzám hasonlóan intelligens és komoly barátnőm. Körülbelül ezt szokták mondani egyébként idősebb, nálam egy generációval feljebb levő emberek is. Nem értik meg, hogy ma már mindenezek egyszerűen nem elegek, mert ha elmész bárhova, ahol normális lányok vannak, nagyon nagy eséllyel NEM fogsz tudni ismerkedni velük, mert NEM kíváncsiak rád. Mert nekik már 1. van barátjuk, 2. nincs barátjuk, de nem te kellesz nekik, mert igaz, hogy sok jó tulajdonságod van, szimpatikus is lennél, de akkor se te kellesz. Ami nekik kell, az valami "több". Valami olyan, amit a romkomokban látunk, meg a hollywoodi filmekben. Őket el kell varázsolni valami fergeteges dumával és fellépéssel és karizmával, ennél kevesebbet észre se vesznek.

2019. júl. 26. 14:39
 95/164 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező szakadj már le az online ...-jaidról :)

Nem, nem csak azok az emberek léteznek, akik regisztrálnak, akik neten keresnek párt, sőt sok embernek csak korlátozott internet hozzáférése van. Ez NEM releváns, nem lehet erre alapozni, ez csak egy kis része az egésznek.

2019. júl. 26. 14:40
 96/164 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, én csak egy töredéket írtam le abból, hogy NEKEM mi fontos egy kapcsolatban, milyen társat keresek, írhatnék hosszabban is, meg is tudnám indokolni mindet, hidd el, sokan kibuknak egyik-másik szűrőmön, amikből okkal nem tudok engedni. Nem mondom azt, hogy nincs hozzám passzoló, de baromira nehéz olyat találnom, aki passzolna is, és nem is foglalt. És egyáltalán nem felelnél meg az én igényeimnek, mert itt hisztizel, követelőzöl, marhaságokat írsz, kötekedsz, általánosítasz, érvek helyett támadsz, és nálam egy ilyen ember nem jöhet szóba társként. Igen, sok ilyen ember van, nem is kezdek velük. És ne mondd, hogy bezzeg a bunkók, mert a bunkók pont ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek.
2019. júl. 26. 14:45
 97/164 A kérdező kommentje:
Igen, és pont velük szoktatok összejönni :) Hiába bunkó, ha mellette határozott, macsós, imádja magát és van pénze, akkor odaadjátok magatokat neki. Sőt, van, akinek még azt is megbocsátjátok, ha kezet emel rátok. De hát inkább ez, mint a "követelőzős, támadó" átlagpasi, aki azért lett ilyen, mert a f**za megtelt azzal, hogy előbbiekkel jöttök össze, igaz? :)
2019. júl. 26. 14:47
 98/164 anonim ***** válasza:
97%

# 90/95 Időpont ma 14:30

Kérdező erre a hisztériádra mit lehet reagálni? Hogy egy az egyben téves? Részleteiben cáfolni? Vagy mégis mit? Az EGÉSZ úgy ahogy írod téves. Mi az hogy a nők ne mondják meg hogy nekik milyen nehézségekkel járt a párkeresés? Te leírod a saját agybajod, oké eddig semmi baj nem lenne vele, hogy leírod neked miért nehéz, megérti aki empatikus elfogadja oké. A hatalmas probléma ott kezdődik hogy te mások helyett is írsz dolgokat. Te csak a saját tapasztalataiddal foglalkozz, a másokét meg hallgasd meg, ha erre nem vagy képes akkor mit akarsz egyáltalán más emberektől.

2019. júl. 26. 14:50
 99/164 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, te is bunkó vagy, szóval nem is értem, miért van problémád a párkereséssel. Pont ilyenek a bunkók, mint te, csak nem vagy hajlandó észrevenni magad. :-D
2019. júl. 26. 14:52
 100/164 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem, nem vagyok bunkó. Veletek vagyok bunkó, mert leírom, hogy értetlenek vagytok, páran közületek pedig cinikus gyökér. Az, hogy VELETEK bunkó vagyok, nem azt jelenti, hogy általánosságban is az vagyok. Teljesen normális vagyok azzal, aki megérdemli.

"Kérdező erre a hisztériádra mit lehet reagálni?"

Pl. azt, hogy "b**zki, igazad van, magamra ismertem, valahol én is egy felszínes ösztönlény p*csa vagyok, aki több tucat fiúnak törte össze az álmait és indította el a pszichopátia felé vezető úton, mert megtapasztalta, hogy a lányokat a gátlástalan hazudozással és nagyképűséggel lehet megnyerni, nem pedig azzal, ha őszintén kiönti neki a szívét", vagy "igazad van, mostantól valóban jobban fogok figyelni a normális, visszafogottabb fiúkra is, ők ezerszer inkább megérdemlik, mint Sanyi, a bmw-s slusszkulcspörgető kö**ög, akiben a borostája és a dumája fogott meg, de már három barátnőmet hagyta ott egy éjszaka után". Kezdésnek nem lenne rossz. De ilyen önreflexiót nem is várok el egy nőtől, nem most jöttem le a falvédőről :) Ilyen csak Woody Allen-filmekben történik, ahol a rendező ad ilyen mondatokat a színésznők szájába. Röhögtem is rajta nagyon, mikor láttam.

"Az EGÉSZ úgy ahogy írod téves."

Miért téves? Kérdezz már meg 30 random fiút az ismeretségi körödből, hogy érti-e, miről beszélek. Sőt, jobb lenne idegeneket kérdezni, akik nem érdekeltek abban, hogy megjátsszák neked magukat, hogy megmaradjon a barátság. A fiúk kb. felének ez a tapasztalata, mint nekem, csak nem írják le ilyen cizelláltan és hosszan, mint én. Mit gondolsz, miért hazudoznak a pasik összevissza? Erre a működésre kényszerítitek őket. Mind próbáltunk átlagosak meg rendesek lenni, de nem elég jó. Kutyának nem kellettünk. Közben meg végignéztük, ahogy a flegma, gátlástalan barmoknak beadtátok a derekatokat. Ilyen őszintén, mint én itt veled soha nem fog egy pasi se beszélni.

"Mi az hogy a nők ne mondják meg hogy nekik milyen nehézségekkel járt a párkeresés?"

Ne írják le, mert az olyan szinten lesz röhejes, mintha én mennék el Afrikába panaszkodni, hogy mennyire éhezem, mert nem jut kaviár az asztalomra. Érted ezt a nagyon bonyolult metaforát, vagy el kell magyaráznom?

"A hatalmas probléma ott kezdődik hogy te mások helyett is írsz dolgokat."

Sőt, az Antarktiszt se láttam, mégis leírom, hogy létezik, és hideg van ott. Tudod, mert van két szép szemem meg van egy agyam, és képes vagyok tapasztalni akkor is, ha nem velem történik valami.

"Te csak a saját tapasztalataiddal foglalkozz, a másokét meg hallgasd meg, ha erre nem vagy képes akkor mit akarsz egyáltalán más emberektől."

Egyfolytában hallgatom lányrokontól, hogy milyen borzasztó nehézségei vannak. Lehetett volna normális pasija, mindig magának rontja el. Olyanok szoktak lenni a kifogások, hogy "olyan uncsi", meg "hülyén öltözködik". Ezek a női problémák.

2019. júl. 26. 15:03
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!