Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
"Könnyen csajozik az, akinek nem kell ilyen terheket cipelnie" Mindenki cipel terheket, ha ezt nem veszed eszre, akkor benned nincs egyutterzes, kovetkezeskeppen nem erdemes veled foglalkozni. Mas problemas embereknek is van kapcsolata. Az en paromnak meghaltak a szulei, testvere nincs, gyomorfekely miatt kivettek a fel gyomrat es emiatt problemas az emesztese, gyerekkent csufoltak a 16 dioptrias szodasuveg szemuvege miatt, a menyasszonya elhagyta a betegsege soran (persze mindkettojuk hibaja volt a szakitas, de azert szar elmeny volt kb negyven kilora lefogyva egyedul maradni ugy, hogy ot kilot nem volt szabad megemelnie), retinalevalas miatt majdnem megvakult, az elso baratnoje 16 ev utan megprobalt a nyakaba varrni egy gyereket, az egyik exe kavart az egyik baratjaval. Es ezek ellenere nem nezi le az en problemaimat es felelmeimet, pedig engem kb negyszer kevesbe gyotort meg a sors. Ha panaszkodok sosem legyint, hogy ez semmi az o tapasztalataihoz kepest. A nokkel valo rossz tapasztalatai miatt nem lett nogyulolo es irigy, nem rajtam veri le es barmikor tudok neki panaszkodni.
Ismerem a jelenseget, hogy az esztelen rajongas vegul atvalt megvetesbe, de ettol nem fogsz jobb szinben feltunni. Te suket es vak vagy masok fajdalmara, mert el vagy foglalva a mindenkienel nagyobb gondjaiddal. Erzeketlen vagy. Hiaba gondolod azt, hogy te tudnal adni, ez nem igy mukodik. :D Ha csak bizonygatod, hogy xy feltetel eseten te aztan nagyon odaado lennel az keves. Csinald is, ne csak igergesd.
Nem csak a nokkel nem tudsz egyutterezni, hanem senkivel. Vilagosan latszik, hogy szerinted egy kapcsolatban levo ferfinek is total traumamentes elete van, mindig vidam, minden megadatott neki. Hat mondok meg egy izgit, az egyik tesom parja kamaszkent megtalalta az ongyilkossagot elkovetett apja holttestet, megsem lett egy kovetelozo idiota.
Ki kene maszni a barlangodbol es elkezdeni megfigyelni az embereket. El kene kezdened gyakorolni az igazi egyutterzest. Mar ha megy. Ez az _egyetlen_ lehetoseged a boldogsagra.
"Ismerem a jelenseget, hogy az esztelen rajongas vegul atvalt megvetesbe,"
Nem. Rendkívül arrogáns, ahogy erről írsz. Ez nem "esztelen rajongás", egyszerűen egy férfi vágyai mások, mint egy nőé. Alapesetben az anyai biztonság által keltett gyerekkori érzés az, amit egy férfi ilyenkor kamaszként újra átél. De megértem, hogy te csak annyit látsz ebből, hogy a büdös férfinak áll a farka és meg akar dugni, ez egyben rólad is sokat elárul, hogy mennyire érted a férfiak lelkivilágát. De persze, rajong a nőért, mi ezzel a baj? Ez szerinted nem romantikus meg nem szép? Te ebben annyit látsz, hogy van a hülyegyerek, aki meg akar dugni? Mert ha igen, akkor qvára sajnállak. Alapból egy férfi így szokta kezdeni, aztán szépen elpszichopatásítjátok őket az örök frusztrálással.
"Te suket es vak vagy masok fajdalmara,"
Te is az enyémre. Leírtam, hogy minden nap fájdalmakkal élek, fizikai fájdalmakkal. Sokkal terheltebb életem van, mint az átlag korombeli fiúknak. Le se szarod, csak mondod a magadét, hogy mi mindent rontottam el. Mintha én tehetnék róla, hogy ilyen lettem.
"Ha csak bizonygatod, hogy xy feltetel eseten te aztan nagyon odaado lennel az keves. Csinald is, ne csak igergesd."
Hogy csináljam, ha a nő nem szavaz nekem bizalmat? Ez olyan, mintha lenne egy rohadt jó üzleti stratégiád, de a bank nem adna hitelt. Akkor meg hogyan fogsz vállalkozni?
"Vilagosan latszik, hogy szerinted egy kapcsolatban levo ferfinek is total traumamentes elete van,"
Nem ezt mondom, de akik az én barátaim, azoknak hozzám képest sokkal könnyebb életük van. Nem azok a hatások érték őket, mint engem. És most őszintén: lehet, hogy kevesebb a szabadidejük, lehet, hogy bizonyos dolgokhoz nehezebben jutnak hozzá, de önmaguk lehetnek, megvalósíthatnak dolgokat egy párral, van magánéletük, van, aki szereti őket. Én inkább lennék sokkal rosszabb társadalmi helyzetben, minthogy egyedül.
"El kene kezdened gyakorolni az igazi egyutterzest."
Én sokkal kezdeményezőbb vagyok, mint a körülöttem levő emberek többsége, mégis általában én vagyok leszarva. Az altruiuzmus nem éri meg, kihasználják az embert.
""Ez érdekes megközelítés, hogy a nők a narcisztikus személyisegeket kedvelik" - a hozzászólásod alapján gőzöd sincs, mit jelent az, hogy nárcisztikus."
Pedig így van. A nőket az ego vonzza. Ezerszer sikeresebb lesz egy nárcisztikus f**zkalap, mint egy lelkiismeretes, dolgos, de szorongó típus. Vannak személyiségzavarok, amikkel jól lehet csajozni. A nárcizmus, pszichopátia ilyenek, a borderline, depresszió meg nagyon nem. A nők sokkal kevésbé tudnak megbocsátani annak a férfinak, aki bizonytalan magában, mint annak, aki annyira magabiztos, hogy akár kezet is emel a nőre. Érdekes ízlésük van.
Tájékozódjatok egy kicsit, ha képesek vagytok használni az agyatokat, légy szíves:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!