Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?
"Választási joga mindenkinek van. Ha egy nő kezdeni akar veled, de neked nem jön be, jogod van visszautasítani."
Persze, jogom van, csak éppen ha én teszek ilyet, akkor fél évig hallgatom mindenkitől, aki ennek tanúja volt, vagy itt az emberektől, ha leírom, hogy mekkora egy gyökér vagyok, hogy én még válogatok. Én csak ne válogassak, hiszen férfi vagyok, és nem túl sikeres ezen a téren. Ha le merem írni, hogy szerintem én jobban nézek ki férfiként, mint egy 120 kilós nő, akkor azonnal nekem esnek, hogy "HÁTAKKORMEGMITCSODÁLKOZOLHAVÁLOGATSZPERSZEÚGYKELLNEKEDNEKEDISCSAKAKÜLSŐSZÁMÍTEGYEDÜLFOGSZMEGHALNNIIIIIIIIII". Az meg, hogy a nő 150-ből egy férfira mond igent, az teljesen természetes, elvégre mi mind selejtes, büdös, szőrös állatok vagyunk, akikre jobb korokban ráhúztak egy egyenruhát és elküldték a frontra ágyútölteléknek, mert amúgy semmi más hasznunk nincs, mint hogy a nőket védjük és a földet túrjuk.
"Semmilyen többletjoguk nincs, amit te annak látsz, az gyakorlatilag egy fegyver, amit te és a magadfajták adtok a kezükbe"
Meg a nagy ló***zt. Innentől már tovább se olvasom, nincs semmi értelme. Ha te nem látod be, hogy a nőknél van és volt és lesz mindig is a biológiai előny, akkor te vagy vagy, testvérem. Megvan az a statisztika, hogy kétszer annyi női felmenőd van, mint férfi, mert a világátlag az, hogy egy nőnek van egy gyereke, férfiaknál meg a férfiak felének van kettő? Mi a nőkhöz képest a természet tömeggyártott fogyóeszközei vagyunk, akiknek az a feladatuk, hogy találjanak valakit, aki hajlandó továbbvinni a génjeiket, és ezt ki kell érdemelnünk. Amivel amúgy nem lenne baj, csak azért az nem természetes ám, hogy a nők azt mondják, hogy nekik alapból nem is kell 35 éves korukig gyerek, úgyhogy semmilyen kompromisszumot nem fognak hozni a párválasztásban, ergo természetellenesen kimaxolják azt, hogy náluk van a nemi szelekció előnye. Ez olyan, mintha a férfiak azt mondanák, hogy "feltalálták a tökéletes, teljesen hús-vér nő szexrobotot, innentől kezdve én megkeresem a minimális összeget, ami az életbenmaradáshoz meg a rezsihez kell, és soha egy nőnek se csinálok gyereket vagy vállalkozom rá, hogy eltartsam". Majd ha ez a kor beköszönt, akkor fogjátok megérteni, miről írok itt. Attól, hogy természetadta JOGOD van valamire, amiért téged nem lehet felelősségre vonni, attól még rohadtul nincs rendben az, hogy destabilizálod a társadalmat azzal, hogy a végletekig kihasználod. Persze, elvileg megtehetnék a nők azt is, hogy 20-30 éves koruk között mind keresnek egy sugar daddy-t, aki fél milliót fizet nekik havonta intim kapcsolatért cserébe. Hogy nincs annyi gazdag pasi az országban? Semmi gond, egy ilyennek lehetne 10 kitartottja is. Mint az iszlám világban. És ha bárki ez ellen felemelné a szavát, akkor természetesen az lesz a válasz, hogy kinek képzeli ő magát, hogy megmondja a nőknek, hogy mit tehetnek és mit nem. Talán vissza is akarja küldeni őket a konyhába? Talán el is venni a szavazati jogukat?! Hímsoviniszta disznó, mi közöd hozzá, mit csinálok, az én életem!!! És ugye erre egy mukkot se lehet mondani. Játssz kicsit el ezzel a gondolattal, mert ezzel kicsit kisarkítottam azt, ami ma történik. Ennek elméletben semmi akadálya nem lenne, s a nőket maximálisan védné a jog. De HELYES lenne ez ettől függetlenül? Biztos, hogy egyenlő jogokról beszélünk akkor, ha egy csoport a természetes, elvitathatatlan jogát túlhasználja egy másik csoport rovására? Lehet ilyet játszani, de mi lenne az eredmény? Frusztrált, agresszív és depressziós férfiak. Az iszlám vallás pl. nem véletlenül tud olyan könnyen hódítani. Ahol egy férfinak van 4 felesége, ott másik háromnak nincs egy se. Nő nélkül meg nem tud hosszútávon élni egy férfi, abból háború lesz. Ez az egyenlőtlen eloszlás táplálta az iszlám hódításokat. Ma már ilyen nincs, de ettől még igaz az, hogy kevés férfinak van sok nője, soknak meg egy sincs. És ezt nem a férfiak tudják megváltoztatni. Azt hiszitek, egyedül írogatok? Vegyétek úgy, hogy minden soromat ezrek írják le, csak nem halljátok a hangjukat.
"Egyszerű példa, éhes vagy, bemész a boltba, és csak egyfajta szalámi van, akkor nyilván megveszed; de ha van választék, és ott a kedvenced, akkor a többit le se fogod tojni..."
Igen, csak tudod az van, hogy az emberek nem szalámik, és elég nehezen tűrik, ha hagyják őket megromolni. Ilyenkor szokott az lenni, hogy egyenruhát húznak és valami jelszó mögé beállva szétverik a szalámisboltot.
"A szalámis példánál maradva, az ételnek is létjogosultságnak kéne lenni, mégis sokan éheznek. Mekkora tré már, nem?"
De, és most, hogy megállapítottuk, akár tehetünk is érte, hogy ne így legyen. Pl. mindenki adakozhat jótékony célokra. Meg pl. adhatunk normális neveltetést a nőknek, megtanítva nekik, hogy csak azért, mert megtehetik, hogy agyonfrusztrálják azt a fiút, aki csak egy kis kedvességet várna tőle meg valóban jó társa lenne, ne tegye meg. Nem tudom, mit olyan nehéz abban megérteni, hogy én is esélyt akarok arra, hogy társam legyen, én is meg akarom élni a szerelmet, én is össze akarom kötni valakivel az életem, és
"Választási joga mindenkinek van. Ha egy nő kezdeni akar veled, de neked nem jön be, jogod van visszautasítani."
Persze, jogom van, csak éppen ha én teszek ilyet, akkor fél évig hallgatom mindenkitől, aki ennek tanúja volt, vagy itt az emberektől, ha leírom, hogy mekkora egy gyökér vagyok, hogy én még válogatok. Én csak ne válogassak, hiszen férfi vagyok, és nem túl sikeres ezen a téren. Ha le merem írni, hogy szerintem én jobban nézek ki férfiként, mint egy 120 kilós nő, akkor azonnal nekem esnek, hogy "HÁTAKKORMEGMITCSODÁLKOZOLHAVÁLOGATSZPERSZEÚGYKELLNEKEDNEKEDISCSAKAKÜLSŐSZÁMÍTEGYEDÜLFOGSZMEGHALNNIIIIIIIIII". Az meg, hogy a nő 150-ből egy férfira mond igent, az teljesen természetes, elvégre mi mind selejtes, büdös, szőrös állatok vagyunk, akikre jobb korokban ráhúztak egy egyenruhát és elküldték a frontra ágyútölteléknek, mert amúgy semmi más hasznunk nincs, mint hogy a nőket védjük és a földet túrjuk, milyen jogon akarunk mi nőt. Alanyi jogon itt csak a nőknek jár bármi, mert ők olyan szépek és vonzóak, mi csak funkciókat betöltő erőszaktevő disznók vagyunk, akik kussoljanak, mert csak a farkuk után mennek.
"Semmilyen többletjoguk nincs, amit te annak látsz, az gyakorlatilag egy fegyver, amit te és a magadfajták adtok a kezükbe"
Meg a nagy ló***zt. Innentől már tovább se olvasom, nincs semmi értelme. Ha te nem látod be, hogy a nőknél van és volt és lesz mindig is a biológiai előny, akkor te vak vagy, testvérem. Megvan az a statisztika, hogy kétszer annyi női felmenőd van, mint férfi, mert a világátlag az, hogy egy nőnek van egy gyereke, férfiaknál meg a férfiak felének van kettő? Mi a nőkhöz képest a természet tömeggyártott fogyóeszközei vagyunk, akiknek az a feladatuk, hogy találjanak valakit, aki hajlandó továbbvinni a génjeiket, és ezt ki kell érdemelnünk. Mindig. Az állatvilágban is. Hímként fele annyit érsz, mint egy nőstény. Csak neked ez lehet, hogy nem tűnik fel, mert optimális volt a személyiségfejlődésed és sose szenvedted meg a párkapcsolat hiányát. Amivel amúgy nem lenne baj, csak azért az nem természetes ám, hogy a nők azt mondják, hogy mivel nekik alapból nem is kell 35 éves korukig gyerek, semmilyen kompromisszumot nem fognak hozni a párválasztásban, ergo természetellenesen kimaxolják azt, hogy náluk van a nemi szelekció előnye. Ez olyan, mintha a férfiak azt mondanák, hogy "feltalálták a tökéletes, teljesen hús-vér nő szexrobotot, innentől kezdve én megkeresem a minimális összeget, ami az életbenmaradáshoz meg a rezsihez kell, és soha egy nőnek se csinálok gyereket vagy vállalkozom rá, hogy eltartsam". Majd ha ez a kor beköszönt, akkor fogjátok megérteni, miről írok itt. Attól, hogy természetadta JOGOD van valamire, amiért téged nem lehet felelősségre vonni, attól még rohadtul nincs rendben az, hogy destabilizálod a társadalmat azzal, hogy a végletekig kihasználod. Persze, elvileg megtehetnék a nők azt is, hogy 20-30 éves koruk között mind keresnek egy sugar daddy-t, aki fél milliót fizet nekik havonta intim kapcsolatért cserébe. Hogy nincs annyi gazdag pasi az országban? Semmi gond, egy ilyennek lehetne több kitartottja is. Mint az iszlám világban. És ha bárki ez ellen felemelné a szavát, akkor természetesen az lesz a válasz, hogy kinek képzeli ő magát, hogy megmondja a nőknek, hogy mit tehetnek és mit nem. Talán vissza is akarja küldeni őket a konyhába? Talán el is venni a szavazati jogukat?! Hímsoviniszta disznó, mi közöd hozzá, mit csinálok, az én életem!!! És ugye erre egy mukkot se lehet mondani. Játssz kicsit el ezzel a gondolattal, mert ezzel kicsit kisarkítottam azt, ami ma történik, de ettől még történik. Ennek elméletben semmi akadálya nem lenne, s a nőket maximálisan védné a jog. De HELYES lenne ez ettől függetlenül? Biztos, hogy egyenlő jogokról beszélünk akkor, ha egy csoport a természetes, elvitathatatlan jogát túlhasználja egy másik csoport rovására? Lehet ilyet játszani, de mi lenne az eredmény? Frusztrált, agresszív és depressziós férfiak. Az iszlám vallás pl. nem véletlenül tud olyan könnyen hódítani. Ahol egy férfinak van 4 felesége, ott másik háromnak nincs egy se. Nő nélkül meg nem tud hosszútávon élni egy férfi, abból háború lesz. Ez az egyenlőtlen eloszlás táplálta az iszlám hódításokat. Ma már háború nincs, de ettől még igaz az, hogy kevés férfinak van sok nője, soknak meg egy sincs, és rengeteg férfi ezt nagyon megszenvedi. Sokkal egyenlőtlenebb az eloszlás, mint régen. És ezt nem a férfiak tudják megváltoztatni. Azt hiszitek, egyedül írogatok? Vegyétek úgy, hogy minden soromat ezrek írják le, csak nem halljátok a hangjukat.
"Egyszerű példa, éhes vagy, bemész a boltba, és csak egyfajta szalámi van, akkor nyilván megveszed; de ha van választék, és ott a kedvenced, akkor a többit le se fogod tojni..."
Igen, csak tudod az van, hogy az emberek nem szalámik, és elég nehezen tűrik, ha hagyják őket megromolni. Ilyenkor szokott az lenni, hogy egyenruhát húznak és valami jelszó mögé beállva szétverik a szalámisboltot. És az neked, a sztárszaláminak sem lesz jó, meg a vevőknek sem.
"A szalámis példánál maradva, az ételnek is létjogosultságnak kéne lenni, mégis sokan éheznek. Mekkora tré már, nem?"
De, és most, hogy megállapítottuk, akár tehetünk is érte, hogy ne így legyen. Pl. mindenki adakozhat jótékony célokra. Meg pl. adhatunk normális neveltetést a csajoknak, megtanítva nekik, hogy csak azért, mert megtehetik, hogy agyonfrusztrálják azt a fiút, aki csak egy kis kedvességet várna tőle meg valóban jó társa lenne, ne tegye meg. Nem tudom, mit olyan nehéz abban megérteni, hogy én is esélyt akarok arra, hogy társam legyen, én is meg akarom élni a szerelmet, amit minden taknyos kamasz megél 23 éves koráig, én is össze akarom kötni valakivel az életem, és nagyon nem tartom normálisnak, hogy 40 éves koromig kell arra várnom, hogy a nők végre visszavegyenek az arcukból és egyáltalán hozzájuk lehessen szólni, mert addig ki se látnak az önimádatból.
A másik egyébként, ami rohadt visszás és röhejes az, hogy a közvélemény, pl. az ide írogatók automatikusan a párkapcsolati sikeresség szerint mérik az emberi minőséget. Ha én most ugyanezeket úgy írnám le, hogy közben leírom azt is, hogy van barátnőm, aki belém van bolondulva és napi szinten szexelünk, akkor mindjárt nagyobb súlya lenne, meg mindjárt nem mondaná senki, hogy defektes vagyok, pedig hogyisne lehetnék még attól egy beteg állat. Sőt, lehetne olyan barátnőm is, akit megcsalok két másik nővel, de nyilván akkor is jobb ember lennék, hiszen tudok nőt szerezni, nem igaz? Pedig mennyi beteges, rosszul működő kapcsolat van. De nektek az egyetlen mércétek az, hogy ki tud szexet meg rajongást kicsikarni és ki nem. Mi a f**z, ti azt hiszitek, hogy az, aki le tudja dumálni egy csajról a bugyit, már automatikusan jó ember? És az a közveszélyes, meg az ne szaporodjon, aki ilyeneket ír, mint én? Hát szerintem meg pont azok szaporodnak a legjobban, akiknek nem kéne. valahogy nem azt látom, hogy az érzékeny, jóindulatú, lelkiismeretes embereket preferálnák a nők. A nemi szelekciót még mindig a dzsungel törvényei irányítják, de ti, képmutató hülyék úgy tesztek, mintha ez az egész érdemek alapján oszlana el. Pl. 137-es válasza. Szerintem pl. qvára idegesítőbb az az ember, aki tenyérbemászó és másokat idegesít fel ahelyett, hogy lenne önkritikája és néha szorongana. A szorongó emberekből legalább nem lesznek pszichopaták, akik életeket tesznek tönkre.
Legalább 5-ször szóltam hozzá a témához, de te csak hajtogatod a magadét.
És nem helyzeted miatt sajnállak, hanem a hozzáállásod miatt. (Mondjuk a kettő között szoros összefüggés van.)
Abban tévedsz, hogy szerinted nem lehet megváltozni.
Ha gondolod holnap leírom majd az én történetemet, de most már késő van. Annyit elárulok, hogy én sokkal rosszabb helyzetben voltam, mint te. Azt mondod, hogy te amúgy sikeres vagy az élet más területein és azért évente összejön egy-egy csaj. Na, én ilyenekről régen csak álmodoztam.
"Meg pl. adhatunk normális neveltetést a csajoknak, megtanítva nekik, hogy csak azért, mert megtehetik, hogy agyonfrusztrálják azt a fiút, aki csak egy kis kedvességet várna tőle meg valóban jó társa lenne, ne tegye meg."
Azok a nők akik téged csesztetnek és frusztrálnak, azok más nőneműekkel is ugyanezt teszik. Nőként is rossz egy gonoszkodó másik nő tevékenysége és megnyilvánulásai. Azon kívül, vannak ilyenek férfiban is, ez se kellemes, mint ahogy téged zavar hogy férfiak sem foglalkoznak a szavaddal ha nincs barátnőd. Ez nem azért van mert "A NŐK". Hanem azért mert az emberek közül sokan nem tudják beleélni magukat más helyzetébe, meg nem is akarják. Ezt nem fogod tudni a nőkbe "beléneveléssel" megváltoztatni, legalábbis nem valószínű. Azon kívül ezzel azokat szivatnád meg, akiknek semmiféle belénevelésre nem lenne szüksége. Egy csomó mindent észrevettél, de azért még szerintem vannak lényeges pontok amiket nem. Pl azt hogy ha jót akarsz magadnak, alkalmazkodsz, és beilleszkedsz, és közben keresed a társadat, aki remélhetőleg majd felbukkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!