Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a szex nem "jog", azok miért nem gondolkodnak el azon, hogy a rendszeres nemi élet a természetes állapot, nem pedig a kényszerű szexhiány, ahogy manapság sok férfi él?

Figyelt kérdés
Én értem, hogy a nők érvelése az, hogy "HOGY MERÉSZELED TE MEGMONDANI, HOGY ÉN KIVEL AKARJAK SZEXELNI???", persze, ezzel mindig lehet jönni. De vajon ezzel igazolható az, hogy akár a férfitársadalom 90%-ától megtagadják a szexet, ha mondjuk úgy tartja kedvük? Mert Japánban valami ilyesmi történik a fiatalok között. Nem lenne valahol mégis alapvető emberi joga az embernek, hogy kiélhesse a természet/isten (ki miben hisz) adta késztetését? Akármit panaszkodnak össze a nők, a férfiak nagyrésze nem használhatatlan vagy selejt, hanem ők teszik egyre magasabbra a lécet, amit aztán az átlag meg se tud ugrani. Miért és kinek jó ez?
2019. júl. 21. 00:07
 131/164 anonim ***** válasza:
94%

"A nők viszont szabadon választhatnak erről, ergo van egy többletjoguk."

Akkor van szex, ha mindet fel akarja. Nincs semmilyen többet jog.

Ostoba vagy, mint a föld.

2019. júl. 28. 14:49
 132/164 anonim ***** válasza:
92%

A nárcisztikus személyiségzavar létező rendellenesség, amely a beteg önmaga iránt érzett erőteljes szégyen- és elégedetlenségérzetéből táplálkozik - olvasható a Medbroadcast internetes portálon. Annak érdekében, hogy a betegek megbirkózzanak szégyenérzetükkel, védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat. A nárcisztikus embereket általában kora gyermekkorukban éri a sérülés, mely az egészséges énkép kialakulását gátolja. Valószínűleg azt éreztették velük, bármit is tesznek, nem elég jók, alkalmatlanok.

A nárcisztikus düh

Ezek a korai tapasztalatok okozzák a "nárcisztikus szégyenérzet" kialakulását mely a "nárcisztikus düh" kiváltója, valahányszor úgy érzik, hogy nem tisztelik őket eléggé, vagy valaki viselkedése rossz fényt vet rájuk, s ezzel felszakítja a régi sebeket. Bárminemű kritikára, tiszteletlenségre túlérzékenyen, időnként dühkitöréssel reagálnak. Leginkább azok lesznek ezeknek a kitöréseknek a szenvedő alanyai, akik a legközelebb állnak hozzájuk, együtt élnek velük, hiszen a nárcisztikus személy mindenkitől, de leginkább tőlük várja el mindazt a szeretetet, melyet gyerekkorában nem kapott meg. Házastársukkal, gyermekeikkel elhitetik, hogy nem elég jók, értéktelenek, így vetítve a körülöttük lévőkre saját érzéseiket.

Szokatlanul önzőek

Másik fontos jellemvonásuk, hogy szörnyen arrogánsak, önelégültek és látszatra nagyon magabiztosak. Ez mind a védekező mechanizmusuk része. Magukat különlegesnek tekintik, és úgy érzik csak más hasonlóan tehetséges emberek képesek megérteni őket, vagy kapcsolatot kialakítani velük. Folyamatosan úgy érzik, hogy nem kapják meg az őket megillető figyelmet és tiszteletet, mindezt pedig azzal magyarázzák, hogy a többiek túl buták és tudatlanok ahhoz, hogy őket elismerjék. Sokszor irigyek másokra, akikről azt hiszik, többet kaptak az élettől, noha szerintük ők sokkal inkább megérdemelnék. Gyakran fantáziálnak sikerről, hírnévről, ismertségről, mivel szükségük van arra, hogy így töltsék ki a lelkükben keletkezett érzelmi űrt, vagy tereljék el az elégedetlenségérzetükről a gondolataikat. A nárcisztikus emberek szokatlanul önzőek. Bármi, ami érdekes számukra, elsősorban róluk szól. Egyszerűen nincs elég energiájuk ahhoz, hogy mások igényeit vagy érzéseit figyelembe vegyék, mivel az ő igényeik sincsenek kielégítve. Nem meglepő ezek után, hogy túlságosan is el vannak foglalva azzal, hogy megszerezzék saját lelki szükségleteiket, s nem a másokéra figyelnek. Gondoljuk csak végig: képtelenek bármit is adni, amit ők maguk sosem kaptak meg. A másik ember csak addig fontos a számukra, amíg az pozitív hatással van rájuk. Ez lehet akár úgy, hogy valamilyen pozíciót köszönhetnek neki, vagy csak egyszerűen csodálja a nárcisztikus beteget. A lényeg, hogy ismételten csak róluk szóljon a történet.

-------------

Kérdező, nem ismersz magadra véletlenül?

2019. júl. 28. 14:51
 133/164 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem egyaltalán nem ilyen a kérdező
2019. júl. 28. 17:16
 134/164 anonim ***** válasza:
85%

#123:

"Leírtam, hogy minden nap fájdalmakkal élek, fizikai fájdalmakkal. Sokkal terheltebb életem van, mint az átlag korombeli fiúknak. Le se szarod, csak mondod a magadét, hogy mi mindent rontottam el. Mintha én tehetnék róla, hogy ilyen lettem."

Valahogy próbáld magadévá tenni ezt a gondolatot:

Az embert nem a körülményei határozzák meg, hanem az, ahogy a körülményekre reagál.

Vagyis te tehetsz arról, hogy olyan lettél. Ezt fogadd el. Ha sikerül, akkor te is tudsz változtatni rajta.

Számtalan példa van. Ugyan olyan sérülés az egyik sportolónak ketté töri a karrierjét, a másiknak meg olyan erőt ad, hogy a felgyógyulást követően bajnok lesz. Vagy amikor az alkoholista/dohányos szülők gyerekei közül az egyik éppen ezért szintén alkoholista/dohányos lesz, a másik meg pont ennek ellenére nem lesz. Ugyan az a hatás, szülői példa, nevelés, mégis más eredmény.

Javaslom olvass minél több életrajzi művet. Nagyon sokat lehet tanulni belőlük. Az igazán sikeres emberek vagy nehéz körülmények között éltek gyerekkorukban vagy volt az életükben egy igazán mélypont, ahonnan fölálltak, akár többször is.

Gyerekként a '80-as, '90-es évek akciófilmjeit nagyon szerettem, ezért Arnold Schwarzenegger életműve volt az első ilyen, amit elolvastam. Már abból is sokat lehet tanulni és erőt meríteni. A második Sylvester Stallone volt, aztán jött sorban még jónéhány színész. Hallod, nem biztos, hogy cseréltem volna velük... Azóta falom ezeket a könyveket és nyilván most már nem színészek életéről olvasok.

A napokban ünnepli 100. születésnapját Bálint Gyuri bácsi, na az ő történetét is érdemes meghallgatni. Röviden, kiirtották a családját, kétszer is elvették mindenét, üldözték az előző rendszerben és mégse picsogott az interneten, hogy neki milyen rossz.

2019. júl. 29. 10:51
 135/164 A kérdező kommentje:

#132:

Sok dologban magamra ismerek. De csak ismételni tudom magamat: a csivava se tehet arról, hogy kicsinek született, és ezért a fél élete túlkompenzálás. Egyébként, ha megnézitek, a világra legnagyobb hatást gyakorló emberek is mindig olyanok, akik úgy érzik, sose kaptak valamiből eleget, és ezért kompenzálniuk kell. Nyilván sokkal jobb fej és kevésbé frusztrált és lobbanékony lennék, ha nem így alakult volna. De ez nem von le a tapasztalataim érvényességéből. Ettől még nem tévedek, amikor azt mondom, hogy a csajok a léha, flegma, önimádó s**gfejekre gerjednek, sőt, általában a legjobb nők imádják ezeket. A világ romlott, és hozzá kell romlania annak, aki sikeres akar lenni. A hozzám hasonlóknak annyi a bűnök, hogy próbáltak egyenesek lenni a nőkkel. Nem szabad. Hülyíteni és átverni kell őket, mert csak azt jutalmazzák. Mert az egész modern világunk egy élményalapú képmutatás.

Talán sosem érem el, amit szerettem volna, de az azt is jelenti, hogy nem lesz vesztenivalóm, és nem lesz okom arra, hogy ne adjam vissza az életnek azt, amit én kaptam...

2019. júl. 29. 21:46
 136/164 anonim ***** válasza:
96%
Csak az a csivava akár kompenzálni, amelyiket nem nevelik még. Láttam már olyan csivit is, aki nincs bekattanva. A gazdin múlik...
2019. júl. 29. 22:28
 137/164 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, a léha, flegma önimádó sgfejeknek van lelkierejük, tudnak bánni az emberekkel, sokan nem lobbanékonyak mert inkább másokat idegesítenek fel, nem adnak fel magas labdákat, nem kicsinyítik saját magukat. Ez az előnyük. Van sok hátrányuk, de nem mindegyik olyan szörnyű mint gondolod, pl régebben emlegettél egy gitárost, a zenei hallás és ritmusérzék sem egy utolsó dolog. Meg hogy melírozott volt a srácnak a haja, hát miért ne. Ne legyél olyan mint ők, de nem értem miért skatulyázod be őket, vannak köztük rendes srácok is, még ha időnként léhák és flegmák is. Önimádót meg szinte mindenkire rá lehet húzni.
2019. júl. 29. 22:29
 138/164 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
89%

"A nők viszont szabadon választhatnak erről, ergo van egy többletjoguk. Érdekes módon mégis ők szoktak sírni további többletjogokért..."

Nem olvastam végig a válaszokat, lehet, ezt már próbálták neked elmagyarázni. Megpróbálom én is.

Választási joga mindenkinek van. Ha egy nő kezdeni akar veled, de neked nem jön be, jogod van visszautasítani. Semmilyen többletjoguk nincs, amit te annak látsz, az gyakorlatilag egy fegyver, amit te és a magadfajták adtok a kezükbe - mégpedig az, hogy fenenagy elkeseredésetekbe mindent dugnátok, ami lyuk. Onnantól kezdve, hogy van 100 jelentkező, persze hogy válogatni fognak. Egyszerű példa, éhes vagy, bemész a boltba, és csak egyfajta szalámi van, akkor nyilván megveszed; de ha van választék, és ott a kedvenced, akkor a többit le se fogod tojni...

A szalámis példánál maradva, az ételnek is létjogosultságnak kéne lenni, mégis sokan éheznek. Mekkora tré már, nem? Amíg ilyen alap dolgokon nem tudsz túllendülni, amiken itt kattogsz, addig neked nem hogy a szex nem lesz alapjogod, de még az élet se.

28F

2019. júl. 29. 22:37
 139/164 A kérdező kommentje:

"Csak az a csivava akár kompenzálni, amelyiket nem nevelik még. Láttam már olyan csivit is, aki nincs bekattanva. A gazdin múlik..."

Mondjuk ***va könnyű is úgy pofázni, hogy te nem tudod, milyen érzés ez a létállapot. Magas lovon vagy. Egyébként az általam leírt nők is. Cinikus f**zfej. És ezeknek legyek én itt udvarias?

2019. júl. 29. 22:48
 140/164 A kérdező kommentje:

"Kérdező, a léha, flegma önimádó sgfejeknek van lelkierejük, tudnak bánni az emberekkel, sokan nem lobbanékonyak mert inkább másokat idegesítenek fel, nem adnak fel magas labdákat, nem kicsinyítik saját magukat."

Persze, értem. Ha a tápláléklánc tetején vagy, akkor egészséges lesz a lelkivilágod, mert nem hiánymotivált életet élsz, nem leszel frusztrált stb. Erre mondom azt, hogy optimálisan meg kell kapni minden életszakaszban a kellő figyelmet és szeretetet, hogy ez kifejlődhessen, és megállj később a saját lábadon. De ha nem fejlődik ki, akkor ráb**ztál, és hiába várod, hogy valaki segítsen. Várakozol, vágyakozol, azt látod, hogy másnak van önbizalma, neked meg nincs, aztán egyszer csak eljutsz a húszas éveid közepéig, és mindenki elkezd cseszegetni azzal, hogy ugyanmitértélteelhogyszóbaálljanakveledanők. Mert b****meg a gimiben az aktuális nagypofájú szívtipró, az aztán olyan ***vára sokat elért, hogy kiérdemelje a nők figyelmét. Hirtelen elkezdünk úgy tenni, mintha érdemekért osztogatnák a szexet. Valójában kb. az van, hogy aki elég sikerélményt gyűjt be, annak felépül az önbizalma, de ennek előfeltétele a támogató háttér. Ahol meg nincs családi kommunikáció, meg mondjuk lelki terrorizálják a gyereket iskolában, az már később se jön igazán rendbe, sose lesz olyan önfeledt, mint aki ezt elkerülte.

Én is tudnék egyébként más lenni. Teljesen máshogy alakult volna az életem, ha mondjuk 16 évesen nem elküldtek volna sorra a lányok, hanem lett volna egy normális barátnőm, aki szeret. Sőt, egy pár hónapja, amikor volt egy csinos és okos lány, akivel sikerült kicsit közelebb kerülni egymáshoz, hirtelen úgy éreztem, hogy éveket hoztam be. Olyan voltam rövid ideig, mint akit kicseréltek, teljesen máshogy éreztem magam társaságban. Végre mellettem is volt valaki a baráti összejövetelen, egészen máshogy néztek rám, királynak éreztem magam. Akkor én se irkáltam volna olyanokat, mint most. De ezek rövid ideig tartanak, egy évben kb. egyszer fordul elő, és teljesen esetleges. Ráadásul azt is mindig borítékoltnak érzem, hogy ha jön is ilyen, akkor hamar véget is fog érni. Egyszerűen érzem, hogy én ezen a húspiacon túlságosan lent vagyok, és ez mindig is így volt, és aligha fog változni. Eleve így indultam, ebben élek kamaszkorom óta. A képességeim, tehetségeim, a lóf**zt se érdeklik. Zenei hallás meg ritmusérzék? Mindkettőben átlag feletti vagyok. Senkit nem ez érdekel, csak a marketing, hogy mennyire imádod magad.

2019. júl. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!