Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet, hogy egy férfiből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet, hogy egy férfiből a tartós barátnő-/szexhiány kiölje a szexuális vágyat és az érzelmeket?

Figyelt kérdés
26 vagyok és azt tapasztalom, hogy ma már szinte nulla a libidóm és ez az utóbbi 1-2 évben vált egyre erősebbé, hiszen 16 évesen még érdekelt a szex (persze már akkor is csak álmodoztam róla, mert esélyem se volt rá). Ma viszont már ha meglátok egy szép lányt, csak annyi jut eszembe róla, hogy milyen vékony lábai vannak, milyen rendezett az arca/külseje, biztos nagyon tanult és motivált lehet, de semmi vonzalom vagy fantáziálgatás nem fog el. Ráadásul már érzelmileg is egy kiégett ronccsá váltam. Nem tudok semminek örülni, semmi nem érdekel/nem köt le, nem tudok finoman érezni és semmi olyan dolog nincs az életben, ami tetszene. Már azon is gondolkoztam, hogy a konstans szüzesség miatt aszexuális lettem, mert azért merevedésem még mindig van, de ez csak fizikai inger és nem érzelmi, szóval lehet a fizikai együttlétet leszámítva (szex, de az is csak pár perc) az érzelmi oldalánál fogva már nem is tudnék semmit se kezdeni egy lánnyal.

2019. júl. 6. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen
2019. júl. 6. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha létezik ilyen, még él bennem a remény!
2019. júl. 6. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
#2: Mármint milyen remény él benned? Ne mondd, hogy te is kiégett halvérű aszex közeli állapotba akarsz kerülni!
2019. júl. 6. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Legalább nem vágynék rá. A beteljesületlen vágy pedig megöl. Mondjuk az érzelmi roncs része nem tetszik, de már így is az vagyok, szóval...
2019. júl. 6. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Korral csökken. 30 évesen már nem elég, hogy "velem egyidős körüli és puncija van", mint 15 évesen. Nincs akkora vágy, a hormonszintek lecsillapodnak, mivel a pubertás véget ér. Ez valamilyen szinten természetes folyamat, nincs köze ahhoz, mennyi nőd volt. Persze mindjárt jönnek a "Micsodaa? Én 55 éves vagyok és naponta 33 szor verem ki" emberek, de ez nagyon kevesekre igaz. Ők a kivételek, de nem ez a normális, az átlag.
2019. júl. 6. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha érzelmileg sivárodsz az más dolog..... keress valamilyen lelki szakembert
2019. júl. 6. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Létezhet. És igen, erre jön az, ami a korral jár és felettem leírt valaki.
2019. júl. 7. 10:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ki vagyok égve, de nekem nemigazán számít :D A ridegség kur-va nyugtató
2019. júl. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!